R1per2 MTT kérdései
A verseny 200fpp pontos freeroll, 200 eurós prize poolal, első 5 fizet. 44-en indultunk, 16-an maradtunk, két asztalon ment a játék.
Push or fold? Az anték miatt 7 az M számom, 66-ot eldobtam volna, de gondoltam teljes asztalon elég lesz a 77. A parti végkimenetelétől függetlenül ilyen M számmal teljes asztalon mi a push range korai pozícióból?
Hand History Posting and Rakeback
A verseny 200fpp pontos freeroll, 200 eurós prize poolal, első 5 fizet. 44-en indultunk, 16-an maradtunk, két asztalon ment a játék.
Push or fold? Az anték miatt olyan 8-9 körüli az M számom, 66-ot eldobtam volna, de gondoltam teljes asztalon elég lesz a 77. A parti végkimenetelétől függetlenül ilyen M számmal teljes asztalon mi a push range korai pozícióból?
Francokat, a sok ante miatt 7-es volt az M számom csak. Ezesetben is?
Van erre egy tuti táblázat? Push or fold különböző M számokra (bot mégjobb lenne :D)
Francokat, a sok ante miatt 7-es volt az M számom csak. Ezesetben is?
Van erre egy tuti táblázat? Push or fold különböző M számokra (bot mégjobb lenne :D)
titcar-hoz hasonlóan látom. 77 fold ebben a szituban.
Push zóna nálam UTG-ről full ringen az adott M számmal: (99)TT+, AK+
De kíváncsian várom mások véleményét is.
titcar-hoz hasonlóan látom. 77 fold ebben a szituban.
Push zóna nálam UTG-ről full ringen az adott M számmal: (99)TT+, AK+
De kíváncsian várom mások véleményét is.
Sziasztok!
Szerintem a 77 nem feltétlen allin, két dolog miatt, az egyik hogy UTG vagy, a másik egy utg allin nem éppen jelent erőt. Na most mivel nagyok a vakok és nem állsz a legjobban, esetleg megér egy limpet, de a legjobb megoldás a fold. Régen énis estem sokszor hasonló hibákba, sőt még néha most is megteszem,de már egyre ritkábban, de inkább jobb 77es párral hátsó pozicókból allin menni vagy egy nagyobbat emelni.
Itt mi a helyes lépés? Button call, ss kisvak allin. Milyen ranggel megadó? Button mennyire zavaró?
Itt mi a helyes lépés? Button call, ss kisvak allin. Milyen ranggel megadó? Button mennyire zavaró?
42-ből 15 kiesett kb. Mindenkinek kevés zsetonja van a vakokhoz képest, nem szokott körfold lenni, valaki allin megy. Láttam gyenge mutatásokat is.
Mai versenyen megismétlődött a szituáció, QQ volt a kezemben, instacall a kisvak pushra. Most a button eldobta a limpet, a kisvaknál meg A5o volt...
Mostani versenyről Hand History Posting and Rakeback ezzel estem ki.
A kisvak és nagyvak is sitouton volt, 3 ellenfél ellen pusholtam. Ennyi zsetonnal ebben a szituációban any2 allin, így is volt 36% esélyem a duplázásra, preflop nagyon ritkán vagyok sokkal jobb helyzetben, viszont így van esélyem lopni vakot, ami baromi sokat számít, ilyen kevés zsetonnal. Ha most pl AJ-m van, méginkább underdog vagyok, de ha vártam volna egy erős párra, mint TT, JJ, akkor is csak coinflipet játszom. És mire azokat a lapokat kivárom, semmi zsetonom nem marad, a duplázás semmit nem ér.
Bingó póker.