Póker Fórum Archívum > Multi table > Téged is tiltel mások sikere?

rockett
Válasz Triccianus kommentjére
2011. márc. 9. 22:38

Párhuzamosan Call of Duty Black Ops multiplayer és 18 asztal, két monitoron? :D

nem úgy gondoltam hogy egyszerre:D de aki képes rá annak gondja nem lehet túl sok:D:D

hunsilverline
Válasz Triccianus kommentjére
2011. márc. 9. 22:39

Párhuzamosan Call of Duty Black Ops multiplayer és 18 asztal, két monitoron? :D

Ugyanez jutott az eszembe csak Quake 3-mal. Azok a jó EarthQuake-s idők...

rockett
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. márc. 9. 22:42

Ugyanez jutott az eszembe csak Quake 3-mal. Azok a jó EarthQuake-s idők...

nah látod lehet hogy újra kéne nyomni egy kicsit:) Én most Unreal Tournamentre álltam rá:) az is nagyon jó game

hunsilverline
Válasz rockett kommentjére
2011. márc. 9. 22:44

nah látod lehet hogy újra kéne nyomni egy kicsit:) Én most Unreal Tournamentre álltam rá:) az is nagyon jó game

Azt is mennyit toltam. Azon a köralakú pályán. ahol a távcsöves puska felé egy nagy lépcső vezet fel. LAN-on vagy 6-an:D

balage78
Válasz rockett kommentjére
2011. márc. 9. 22:49

jo topic!
amikor elkezdtem komolyabban pókerrel foglalkozni, akkor a média/fórum/könyvek hatására azt gondoltam, hogy a nagynyerők rendelkeznek valami titkos tudással. Aztán amikor:
1, sokat tanultam olvastam
2, figyeltem az akkori "sztárok" játékát, és semmi különöset nem találtam benne,
3, majd oktató videóként feltettek megnyert MTTket amin ordit a sorozatos jóhelyzet/szerencse,
4, kikerestem sok nagy verseny döntőasztal játékosainak eredményét (kb a felük ultrakezdő ésvagy vesztes),
5, majd szórást vizsgálva rájöttem hogy 10k verseny is közel semmi,
nos, akkor nagyjából levontam a kezdő hozzászólásban leirt következtetést, bárki bármikor bármit behúzhat. (azóta nem játszom MTTt, csak szórakozásból, mivel ez nálam kimeriti a szerencsejáték fogalmát).
És ha elfogadjuk hogy bárki bármikor bármit behúzhat, mert matematikailag nagy a szórás, akkor ebből sajnos az is következik, hogy a többszörös nagy nyerők és sztárok simán lehetnek egy ezrelékkel "szerencsésebbek" az átlagnál, ez is benne van a matek szórásban, mindössze ezer versenyenként kell behúzni egy nagy scoret. Ha nem tudod a szabályokat sem akkor fél ezrelék, ha tudod akkor 1 ezrelék, ha zsirprofi vagy akkor meg 1.2ezrelék esélyed van erre...
Mondjuk én is irigy vagyok ;-), de legalább utánanéztem, megértettem, és elfogadtam ;-)

hunsilverline
Válasz balage78 kommentjére
2011. márc. 9. 22:53

jo topic!
amikor elkezdtem komolyabban pókerrel foglalkozni, akkor a média/fórum/könyvek hatására azt gondoltam, hogy a nagynyerők rendelkeznek valami titkos tudással. Aztán amikor:
1, sokat tanultam olvastam
2, figyeltem az akkori "sztárok" játékát, és semmi különöset nem találtam benne,
3, majd oktató videóként feltettek megnyert MTTket amin ordit a sorozatos jóhelyzet/szerencse,
4, kikerestem sok nagy verseny döntőasztal játékosainak eredményét (kb a felük ultrakezdő ésvagy vesztes),
5, majd szórást vizsgálva rájöttem hogy 10k verseny is közel semmi,
nos, akkor nagyjából levontam a kezdő hozzászólásban leirt következtetést, bárki bármikor bármit behúzhat. (azóta nem játszom MTTt, csak szórakozásból, mivel ez nálam kimeriti a szerencsejáték fogalmát).
És ha elfogadjuk hogy bárki bármikor bármit behúzhat, mert matematikailag nagy a szórás, akkor ebből sajnos az is következik, hogy a többszörös nagy nyerők és sztárok simán lehetnek egy ezrelékkel "szerencsésebbek" az átlagnál, ez is benne van a matek szórásban, mindössze ezer versenyenként kell behúzni egy nagy scoret. Ha nem tudod a szabályokat sem akkor fél ezrelék, ha tudod akkor 1 ezrelék, ha zsirprofi vagy akkor meg 1.2ezrelék esélyed van erre...
Mondjuk én is irigy vagyok ;-), de legalább utánanéztem, megértettem, és elfogadtam ;-)

Fúúú ezt meg kell emésztenem, de nagyon érdekes szálakat boncolgatsz. :)

Heyman
Válasz balage78 kommentjére
2011. márc. 9. 22:59

az mtt-k hatalmas szórása miatt nem játszom rajtuk, tiszta lottó
igaz a többi műfajban nincs akkora score lehetőség, de folyamatos előrehaladás garantált.
persze néha lehet egy-két mtt-t játszani, reménykedni egy nagy scoreban, de semmiképp sem nyomnám ezt fő műfajban. robotmeló

hunsilverline
Válasz Heyman kommentjére
2011. márc. 9. 23:01

igaz a többi műfajban nincs akkora score lehetőség, de folyamatos előrehaladás garantált.
persze néha lehet egy-két mtt-t játszani, reménykedni egy nagy scoreban, de semmiképp sem nyomnám ezt fő műfajban. robotmeló

De az a baj, hogy az SNG még inkább robotmeló és sztem a CG is az.

rockett
Válasz Heyman kommentjére
2011. márc. 9. 23:02

én viszont azt hiszem, kevés dolog tud nagyobb örömet okozni a pókerben mint egy vérbeli "nagy" MTT behúzása:) tapasztalat:) ugyanakkor bár nagyon szeretem én sem csak ezt játszom. (mellette főleg TD HUsng és cg)

Heyman
Válasz hunsilverline kommentjére
2011. márc. 9. 23:03

De az a baj, hogy az SNG még inkább robotmeló és sztem a CG is az.

robotmeló az egész póker, de sng-nél azért van folyamatosan siker, általában, míg mtt-knél azért néha elég sokára jön bármekkora score

Élő ügyfélszolgálat