Köszi mindenkinek az észrevételt. Remélhetőleg holnap folytatjuk. Jóéjt!
Köszi mindenkinek az észrevételt. Remélhetőleg holnap folytatjuk. Jóéjt!
nem tetszik, ha egy fiss bemákol egy nagy scoret meg az se hogy cg-n meg sng-n meg sokat kell grindolni a léért, ez azért vicces :)
nem tetszik, ha egy fiss bemákol egy nagy scoret meg az se hogy cg-n meg sng-n meg sokat kell grindolni a léért, ez azért vicces :)
nem úgy gondoltam hogy egyszerre:D de aki képes rá annak gondja nem lehet túl sok:D:D
wtf topik...
Én például azt nem értettem mivan akkor ha xy magyar akit nem is ismerek személyesen, nem barátom stb eljut vmi nagy score közelébe és akkor megy a szurkolás meg hogy "szép eredmény" a fórumokon. Kit érdekel ha nem én nyerem????
Maximum motivációt adhat más sikere de ennyi.
Szerintem jó, hogyha megmarad a játékban az a faktor, hogy tényleg
bárki legyőzhet bárkit adott versenyen. Ez ugye sok más "sportra" vagy tevékenységre nem mondható el.
Ez a faktor fontos, hogy benne maradjon a játékban, mert szerintem ez is
egy tényező, ami biztosítja, hogy a jövőben se változzon jelentősen a játékosok minősége, mert pont emiatt lesznek, mindig kezdő és felkészületlen játékosok akiket hosszútávon le tudsz könnyen győzni. Néha nyerhetnek nagyot, de ez benne van ezt ismerjük.
Saját bankrollomhoz képest fél év alatt én is voltam már néhányszor komoly
nyerő közelébe de sajnos nem nekem dobott a gép. De majd fog és ebben biztos vagyok, addig meg próbálok tanulni és fejlődni.
Azért nézzük meg néhány játékosunkat, szusza vagy probirs, de beszélhetnék másokról is, szinte minden héten van egy-két final table, vagy még több, igaz azok nem 4 -5 k fős versenyek, de biztos vagyok abban, hogy valami olyan előnyük van hozzánk képest amiről egyenlőre sajnos fogalmam sincs, és ők az ékes példái annak, hogy komoly tudással elég gyakran oda lehet érni.
Az erő velük van, csak ezt a "jeditudást" kell valahogy elsajátítani. :)
engem nem tiltel mások versenysikere, amióta szokás szerint a range-em legtetejével esek ki atommákos csutf*szok ellen, azóta gyakorlatilag belesz*rok a versenypókerbe, és csak cash game-et játszom
Téged is tiltel, amikor 2,5 éve halott topicokat rángatnak elő?