Elküldtem a kért okmányokat....
Igazad van, és elnézést kérek mindenkitől, tényleg rossz topikba írtam.
Ja és én semmiképp sem akarom másokkal fedeztetni a hobbimat csak úgy gondoltam, hogy érdekelne esetleg valakit százalékvétel. Nekem is könnyebb elindulnom és aki vesz az viszonylag kevés befektetéssel +osan jöhet ki a dologból! Mégegyszer elnézést kérek mindenkitől!
Ha mégis lenne akit érdekel az küldje a pénzt nyugodtan, mert ha nem jön össze az 50% akkor visszaküldöm a pénzeket!
Üdv
nem ebbe a topikba kellene ezt irnod (nyiss sajat topikot), de mivel mar sokadszor olvasom az ilyet leirom itt, mivel ezt a topikot sokan olvassak.
Mar elnezest de aki mikro tetes MTT-kre el kell adjon 50%-ot az min gondolkozik?
en ertem hogy nincs mindenkinek ott mogotte a bankroll, hogy MTT-t jatszon. Ilyenkor elmegyek jatszok 1,5$ SnG-kat turbot vagy simat es abbol epitek egy bankrollt siman.
Felreertes ne essek, nem biztos hogy agra ebbe a kategoriaba tartozik, de sokak velemenyem szerint egyszeruen masokkal finansziroztatjak a hobbijukat.
Ha nem tudsz magadnak epiteni megfelelo bankroll-t hogy 2$-os MTT-ken indulj akkor valoszinuleg nem vagy +EV befektetes, es nem azert mert nem vagy favorit a mezony felett, hanem azert mert nem tiszteled meg magad es masokat azzal hogy kemenyebben dolgozz, jatsz
szia, And, nem müxik a belső levelezés, ha vennél belőlem, pls írj az abuabu@freemail.hu címre a képekért, kösz és üdv!
(a korábbi levelem:
szia, én is eladnék 50%-ot, itt kevés, másik oldalon 3k+ hsz (abuabu1), minta kicsi, de +-os
ABUABU1 Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
köszi, nick PS-en abuabu1
GL!)
A kért dokumentumokat elküldtem e-mailben! GL!
Hello And,
érdeklődnék, hogy mi a legkésőbbi időpont, amíg lehet jelentkezni és elküldeni a kért cuccokat? Köszi.
Dirk
Na, akiktől megkaptam:
1. Mizse
2. Szarvaskoszepe
3. 21PoKeRaRcSuNy
4. rockett
5. Csoszogi33
6. Mezo_gsi
7. Banderas79
8. zoliHun
Csak röviden hogy mik a követelmények, hogy ne keljen azoknak végigolvasni akik most találnak ide:
-kép küldése szeméyliről, lakcímről
-ps cashier screenshot
-50%-ot veszek meg 1:1-be
-LINKET(!!!) statról, fontos.
-viszonylag normális minta, legalább 200-300 verseny, kicsit lehet mínuszos a stat, de ne nagyon.
-ne 5 hozzászólásod legyen az akadémián.
hali AND!
irtam pmet és hsz-t is 9.o utolsó hsz. ha nemleges a válasz is kérlek jelezz.
köszönöm!
Email elküldve mindennel együtt!:)
Nem beleszólni akarok ( tudom ahhoz képest jól megy :) ), de mintha sértődött hangnemet fedeznék fel az írásodban, ami pont ellentétes az írás tartalmával, miszerint leszarod.