Póker Fórum Archívum > Piactér > 10 millás SM-ből % vétel

Zsipali
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 15. 20:25

Sőt csak örülök neki hogy nem fogom gazdagítani! :D

cool story

rockett
Válasz DaDirk kommentjére
2011. dec. 15. 20:25

Hello And,
érdeklődnék, hogy mi a legkésőbbi időpont, amíg lehet jelentkezni és elküldeni a kért cuccokat? Köszi.

Dirk

DaDirket tudom ajánlani ha jelentkezne! Más fórumon ismert tag és rendszeres blogger, ismerem személyesen is, játszottunk is már egy asztalnál.

tomy123
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 15. 20:38

Sőt csak örülök neki hogy nem fogom gazdagítani! :D

De pár napja még jószívű voltál...

and217
Válasz rockett kommentjére
2011. dec. 15. 20:39

DaDirket tudom ajánlani ha jelentkezne! Más fórumon ismert tag és rendszeres blogger, ismerem személyesen is, játszottunk is már egy asztalnál.

Köszi, ismerem én is személyesen :)

Ha netán erre tévedne egy admin, akkor megköszönném ha törölnék redoubtable hozzászólásait és eltiltanák a témától, már ha lehet ilyet. Ty

kamillageza
Válasz and217 kommentjére
2011. dec. 15. 21:41

Köszi, ismerem én is személyesen :)

Ha netán erre tévedne egy admin, akkor megköszönném ha törölnék redoubtable hozzászólásait és eltiltanák a témától, már ha lehet ilyet. Ty

And 3267,85 már bocs de ez elég óvodás nyavalygás,kezd egy picit nevetséges lenni.

daPEPEhu
Válasz kamillageza kommentjére
2011. dec. 15. 21:51

And 3267,85 már bocs de ez elég óvodás nyavalygás,kezd egy picit nevetséges lenni.

miért is?inkább a te hozzászólásod nevetséges,gyerekes..(már a nicknevéből viccet csinálsz..)

Kezd nevetséges lenni ez az akadémiai fórum, minden második fórumban csak offolgatnak és kinek nagyobb a f@sza versenyt rendeznek FACEPALM...

JuhaAasz
Válasz kamillageza kommentjére
2011. dec. 15. 22:15

mutass tiszteletet a másik iránt, ne figuráld ki a nickjét először is! másodszor pedig az ő topikja, ami nem erről szól! ezek után lehet átböngészni az egész topikot valami érdemi infóért, vagy bármiért a sok jófej felhasználótól.
mennyire örülne az a pár ember, akik esetleg csak így tudnának indulni, hogyha a sok hülyeség miatt and217 megunná az egészet és nem kérne senkiből...
itt lehet meg is jegyezném, hogy kellene egy olyan fejlesztés is (ha megvalósítható), hogy aki egy topikot nyit, annak lehessen az adminja, törölhesse a bele nem illő "trollkodó" hsz-eket...

sorry hogy offolom a topikod

Holdenper
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. dec. 15. 23:27

mutass tiszteletet a másik iránt, ne figuráld ki a nickjét először is! másodszor pedig az ő topikja, ami nem erről szól! ezek után lehet átböngészni az egész topikot valami érdemi infóért, vagy bármiért a sok jófej felhasználótól.
mennyire örülne az a pár ember, akik esetleg csak így tudnának indulni, hogyha a sok hülyeség miatt and217 megunná az egészet és nem kérne senkiből...
itt lehet meg is jegyezném, hogy kellene egy olyan fejlesztés is (ha megvalósítható), hogy aki egy topikot nyit, annak lehessen az adminja, törölhesse a bele nem illő "trollkodó" hsz-eket...

sorry hogy offolom a topikod

+1

Elolvastam az utolsó 4-5 oldalt...röhej ami itt megy.
Egy korrekt, fasza ajánlatot adott And, aztán tolja itt pár ember a flame wart ezerrel.
Sry az offért, de ha páran kifejezzük a felháborodásunkat, akkor a moderátor előbb-utóbb csak észbekap, aztán helyrerázza ezt a topicot (meg elgondolkodnak valami % cserés aloldal lehetőségén).

GL

Zsipali
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. dec. 16. 3:43

Kezd nevetséges lenni ez az akadémiai fórum

This

Epiman
Válasz Zsipali kommentjére
2011. dec. 16. 4:04

This

No offense, de pl Te pont tehetnél azért, hogy ne legyen az.

Élő ügyfélszolgálat