sziasztok,
Nagy nehezen a letiltás meg engedélyezés után verfied és feltöltött a neteller számlám. Csak azért csináltam az egészet, hogy legyen virtualis mastercardom gyorsan, mert az otp-nél 2 hét a virtuális kártya. Erre az ügyfélszolgálat azt írja, hogy csak UK ügyfeleknek lehet virtuális kártyája, nekünk csak igazi.
Nektek van virtuális kártyátok a netellernél? régebben lehetett?
tudtok alternatívát?
köszi
én is rendszeressen használom.utoljára talán 2hete hasznaltam.
sziasztok,
Nagy nehezen a letiltás meg engedélyezés után verfied és feltöltött a neteller számlám. Csak azért csináltam az egészet, hogy legyen virtualis mastercardom gyorsan, mert az otp-nél 2 hét a virtuális kártya. Erre az ügyfélszolgálat azt írja, hogy csak UK ügyfeleknek lehet virtuális kártyája, nekünk csak igazi.
Nektek van virtuális kártyátok a netellernél? régebben lehetett?
tudtok alternatívát?
köszi
Kártya
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban, hogy a Kártyára melyik menüpontban lehet ráküldeni a pénzt? A Neteller bankkártyám már megérkezett de sehol sem találom ezt a menüpontot a honlapjukon. Előre is köszi.
Sziasztok! Tud valaki segíteni abban, hogy a Kártyára melyik menüpontban lehet ráküldeni a pénzt? A Neteller bankkártyám már megérkezett de sehol sem találom ezt a menüpontot a honlapjukon. Előre is köszi.
Valahol azt olvastam, hogy az még 1$, hogy ráküldjem de akkor félre értettem valamit. Köszi a segítséget ;)
Most akartam használni, de nem generál nekem kártyát.
Most akartam használni, de nem generál nekem kártyát.
hmm
ma ezt az emailt kaptam,leforditaná valaki mit jelent kb,mert azt vágom hogy nem promoció
At the end of February 2012, the Net+ virtual card along with the NETELLER app will no longer be available. You will still be able to access your free Chip & PIN Net+ Prepaid MasterCard. Apply now if you don't already have one.
We regret the inconvenience and realize that some of you consider this a valued service but due to low usage we have discontinued this product.
And don't forget - with the new NETELLER Reward Points Program, you earn one point for each USD or equivalent when you use your Net+ card.
de asszem értem:(
de mi ez free Chip & PIN Net+ Prepaid MasterCard.?
Február végén megszűntetik a virtuális kártyát és a hozzá tartozó app-ot.
Az indok szerint nem volt kihaszálva ez az opció.