Póker Fórum Archívum > Neteller > Net+ Prepaid Card (NETELLER)

Beer
Válasz mohykan1981 kommentjére
2015. szept. 7. 12:14

Kb. 30 napon belül küldik a kartyadat, tehat most szeptemberben megerkezik. Nekem december közepen küldtek az uj kartyat, mivel januarban jart le a regi.

Köszi a gyors választ, akkor semmi teendőm nincs. :D

OldRknight
Válasz Dj69k kommentjére
2015. szept. 20. 4:50

Sziasztok!

Nem tudja valaki miért nem tudok szállást foglalni online sem a plastic Net+ mastercardommal, sem pedig a virtual Net+ mastercardommal? Ha olyan oldalon próbálok foglalni ahol azonnal fizetném a szállást vagy előleget vennének le kiírja hogy elutasítva. 2 különböző oldalon is próbáltam. Még booking működhet esetleg, de ha ott is ráterhelnek 1 nappal érkezés előtt és nem műlödik nem akarom megszívni.

Van valakinek valami ötlete? Pénz van rajta elég és az account active.

Tir-X
Válasz OldRknight kommentjére
2015. szept. 20. 14:28

Sziasztok!

Nem tudja valaki miért nem tudok szállást foglalni online sem a plastic Net+ mastercardommal, sem pedig a virtual Net+ mastercardommal? Ha olyan oldalon próbálok foglalni ahol azonnal fizetném a szállást vagy előleget vennének le kiírja hogy elutasítva. 2 különböző oldalon is próbáltam. Még booking működhet esetleg, de ha ott is ráterhelnek 1 nappal érkezés előtt és nem műlödik nem akarom megszívni.

Van valakinek valami ötlete? Pénz van rajta elég és az account active.

Ne is fáradj booking.com-mal, nem működik a Neteller. Anno többször is próbáltam, hátha elírtam valamit, de 2-3 munkanap múlva mindig írtak, hogy nem tudják elfogadni a kártyát, és ráterhelni a foglaláshoz szükséges összeget, próbáljam másikkal.
Nem tudom miért nem fogadják el egy csomó helyen, de elég idegesítő.

Élő ügyfélszolgálat