4es szett easyfold?
Igazábol nem tudom jó helyre irom-e de kiváncsi lennék egy hand elemzésre...
Nem tudom hova rakni.
élő Cash game. vakok 100-200
ellenfél: TAG játékos... nem láttam tőle hülyeséget és viszonylag keveset van partiban.
Hijack kapok 44
6 megado preflop
TAG = BB
flop
3d 4h 10d
BB bet 600
Hero called 600
maradék dob
turn 2s
BB checks
Hero bets 2000
BB call
river 5d
BB bets 1200
Hero fold
az én elemzésem:
ha pot alapján nézem akkor elég szar dobás volt. 6400 volt kb a kasszába ő meg 1200at betel. Amikor behivott riveren egyből a zsetonjaimhoz nyultam,h megadom aztán megálltam és végiggondoltam... Miért kéne megadnom egy ilyen csalogató hivást mikor érzem,h verve vagyok? Szinte csak egy blöfföt verek. Ha nagyobbat hiv akkor bajba lettem volna de igy meg ugy voltam vele,h 1200at sem kéne megadnom ha érzem,h verve vagyok...
Kinek mi a véleménye? Milyen range lehet nagyvakbol? És ki mire teszi BB-t?
Kivillantottam 4es szettet... ő is mutatott...
flopon en 3beteleltem volna a 600ra,nem csak koll.egesz mas lett volna a szitu.Valoszinu lejavult a vegen.Nagyvakbol barmi lehet nala.de en max ket parra rakom nem asz valamire.de egy v milyen set sem elkepzelhetetlen.semmikeppen nem dobtam volna el akkor sem ha nem eszek holnap.en ilyen kivancsi vagyok:)
csak azt ne mondd 6-7-e volt;)
flop raise turn bet river call
amúgy semmire nem illik a BB megjátszása
flopon reraise. 2 k-ig, turnon shove. élőbe ne slowplayelj :) nekem rosszak a tapasztalataim.
én amugy riveren caslloltam volna , hamár igy alakult, mert nem érdekel ha el vasgyok verve, 1,2:7es odds-ra nem fogok nem callolni settel, 2párokkal blockbetel, meg tizessel is csinálhatja
simán blockbetelhet 10 x- el riveren vagy bármi mással 2 pár stb CALL!
ennyiért el nem dobnám. ha már így alakult call.
flopon vagy 2200ig vissza és reménykedés hogy lesz megadó, turn ha volt hívás flatcall, blank riveren meg annyit betelni amennyit csak lehet alapesetben, de ezen a riveren csak call.
szerintem AA , KK, QQ, volt nála, énis megadtam volna :D
szerintem AA , KK, QQ, volt nála, énis megadtam volna :D