titcar
2010. febr. 16. 9:56

99% steal

csávó kicsit pofátlanul tolja
thecurv Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
200on mindig 4.05-ig emel stealként. a v3 3bet fold %ot nem karikáztam de az is elég érdekes.

a magas successből viszont következik valami szerintem. mégpediglen, hogy a playák döntő része nem figyel oda, hogy menynit lopkodunk, ergo fissek ellen megérheti ilyen durván tolni?
48% steal successe van úgy, hogy mindig minréjzel gyakorlatilag, viszonyításképp nézzétek meg a sajátotokat :)

- any2 3bet alap :D de mondjuk monsterrel (mondjuk TT+, AK?) jobb a call és flop CR ill réjz (ha btn-n van akkor cr ugye)? vagy néha any2-val ez a line?

egyéb észrevételek esetleg? :D

titcar
Válasz titcar kommentjére
2010. febr. 16. 16:47

senki meg se döbben azon hogy ezt meg lehet csinálni, nem játszanak vissza rá stb?
senki nem is gondol arra egy másodpercre sem, hogy ha találkozna 1 ilyen playával, hogyan játszana ellene?

(érdekel ez egyáltalán valakit? :D)

matusow88
2010. febr. 16. 16:49

nem. :D

nando42
2010. febr. 16. 16:51

senki meg se döbben azon hogy ezt meg lehet csinálni, nem játszanak vissza rá stb?
senki nem is gondol arra egy másodpercre sem, hogy ha találkozna 1 ilyen playával, hogyan játszana ellene?

Engem inkább az érdekel, hogy vajh' a maradék ~1%-ban miért dobta el...? :D

(oké', nyilván bealudt :D)

kormi88
2010. febr. 16. 16:58

Én nem vagyok FR játékos, ezért nem írtam, de nagyon megdöbbent, hogy NL200 FR-en ez működik. (Még sosem FReztem. :D)

Beülnék mögé, ahol csak lehet, és a fishekkel nem is foglalkoznék.

Alsó x% rr, felső 100-x% call,flop c/r, ahogy írtad. Nem tudom, mennyire alkalmazkodó játékos, de valószínű elég sok idő kell neki, hogy reagáljon. Már ha fog egyáltalán.

Neomorf
Válasz kormi88 kommentjére
2010. febr. 16. 17:33

Ahogy az eredményéből is látszik, nem működik... de örülj neki, ha csak te veszed észre XD xp

titcar
Válasz Neomorf kommentjére
2010. febr. 16. 18:13

Ahogy az eredményéből is látszik, nem működik... de örülj neki, ha csak te veszed észre XD xp

hát ha nem stealelne, valszeg jópárK-val lejjebb lenne sztem...

Neomorf
2010. febr. 16. 18:22

hát ha nem stealelne, valszeg jópárK-val lejjebb lenne sztem...

ezt nemtom miből szűrted le, de akkor stealelj. De ne b.szd el ilyen 99%-okkal, toljad 100%-al ;)

BaLa
Válasz Neomorf kommentjére
2010. febr. 16. 18:34

Nagyon szar ennyit lopni és biztos többet nyerne (kevesebbet bukna) ha nem így csinálná.

Amúgy BB steal wtf?

Na jó, nem nagyon rossz, de rossz. Nekem jóval kevesebb a stealem és mégis magasabb a steal success, pedig 1k-n többször játszanak vissza.

V.Peti
Válasz BaLa kommentjére
2010. febr. 16. 18:41

Nagyon szar ennyit lopni és biztos többet nyerne (kevesebbet bukna) ha nem így csinálná.

Amúgy BB steal wtf?

sss-ek is vannak akik 92%-ban sb stealelnek és 82%-ban dobnak 3betre, i love them.

BB steal = beszélteted vkivel az sb-t, ellopod a vakját majd csúnyán és kérdően nézel az osztóra, hogy miért nem osztja már a következő handet.

Élő ügyfélszolgálat