99% steal
csávó kicsit pofátlanul tolja
thecurv Poker Player Ranking and Stats at PokerStars
200on mindig 4.05-ig emel stealként. a v3 3bet fold %ot nem karikáztam de az is elég érdekes.
a magas successből viszont következik valami szerintem. mégpediglen, hogy a playák döntő része nem figyel oda, hogy menynit lopkodunk, ergo fissek ellen megérheti ilyen durván tolni?
48% steal successe van úgy, hogy mindig minréjzel gyakorlatilag, viszonyításképp nézzétek meg a sajátotokat :)
- any2 3bet alap :D de mondjuk monsterrel (mondjuk TT+, AK?) jobb a call és flop CR ill réjz (ha btn-n van akkor cr ugye)? vagy néha any2-val ez a line?
egyéb észrevételek esetleg? :D
senki meg se döbben azon hogy ezt meg lehet csinálni, nem játszanak vissza rá stb?
senki nem is gondol arra egy másodpercre sem, hogy ha találkozna 1 ilyen playával, hogyan játszana ellene?
(érdekel ez egyáltalán valakit? :D)
nem. :D
senki meg se döbben azon hogy ezt meg lehet csinálni, nem játszanak vissza rá stb?
senki nem is gondol arra egy másodpercre sem, hogy ha találkozna 1 ilyen playával, hogyan játszana ellene?
Ahogy az eredményéből is látszik, nem működik... de örülj neki, ha csak te veszed észre XD xp
Ahogy az eredményéből is látszik, nem működik... de örülj neki, ha csak te veszed észre XD xp
hát ha nem stealelne, valszeg jópárK-val lejjebb lenne sztem...
Nagyon szar ennyit lopni és biztos többet nyerne (kevesebbet bukna) ha nem így csinálná.
Amúgy BB steal wtf?
Na jó, nem nagyon rossz, de rossz. Nekem jóval kevesebb a stealem és mégis magasabb a steal success, pedig 1k-n többször játszanak vissza.
Nagyon szar ennyit lopni és biztos többet nyerne (kevesebbet bukna) ha nem így csinálná.
Amúgy BB steal wtf?