Csekk-instacall, elég deepek vagytok, nem örülnék egy allinnek a végén, ha rátolná a valuebetemre...de nem ártana tudni róla vmit, mi ez a call-call-call nála... Amúgy én ezeket néha turnön csekkrézelem, vagy ha cb van, akkor elölről még egy betet tolok, egész sok mindennel adják, mert ugye ilyenkor K nincs nálam. Itt mondjuk elég draw-s lett a board, jó a turn beted is.
Egyébként mi ez az sb-btn? Vmi nem stimmel...
Szerintetek mi volt nála?
2.
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
2 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Hero ($49.25)
SB sakabou20 ($62.63)84/23/2.3
Pre-flop: ($0.75, 2 players) Hero is BTN :Qh: :Jh:
sakabou20 calls $0.25, Hero raises to $2, sakabou20 calls $1.50
Flop: :Jd: :4s: :6c: ($4, 2 players)
Hero bets $3, sakabou20 calls $3
Turn: :7d: ($10, 2 players)
Hero bets $6.25, sakabou20 raises to $12.50, Hero calls $6.25
River: :Qs: ($35, 2 players)
Hero bets $12.50, sakabou20 raises to $45.13, Hero calls $19.25
Final Pot: $111.88
Szerintetek mi volt nála?
Akkor az első hand:
$0.1/$0.2 No Limit Holdem
2 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Kram*** ($23.85)
SB Hero ($25.65)
Pre-flop: ($0.30, 2 players) Hero is SB :2s: :As:
Hero raises to $0.60, Kram*** calls $0.40
Flop: :Jc: :7h: :2c: ($1.20, 2 players)
Kram*** checks, Hero bets $1, Kram*** calls $1
Turn: :9d: ($3.20, 2 players)
Kram*** checks, Hero checks
River: :7s: ($3.20, 2 players)
Kram*** bets $3, Hero?
Az ellenfél elég normális volt a Cakehez képest.(35/21/2.5; 38%Cold call; 5% 3bet; 122 hand(csak HU)) Nem jött mindennel, és néha látszott, hogy gondolkozik. Elég régóta játszottunk nagyobb pot nélkül, általában kevés parti ment mutatásig. Itt mi a helyes? Raise/Fold/Call A turn check után nem tud reprezentálni semmit, nagyon draw szaga van. Egy sd értékű lappal itt szerintem nem vaule betelne, settel C/R-elt volna floppon szerintem. Mivel checkeltük mi is a turnt(talán hiba), így mi sem tudunk csak hetest, illetve fullt reprezentálni egy raise-el, és mivel kicsi a vaulebet range(a read szerint), így könnyen olyan lapba futhatunk, mint amit el szeretnénk játszani. Kérdés ez után: +ev-e a call? Elégszer lesz-e busted draw/blöff a turnön mutatott gyengeség után?
Köszi a válaszokat! Berakom ide, hogy ne pakoljam rá a következő hand-re. tehát a vége:
River: :7s: ($3.20, 2 players)
Kram*** bets $3, Hero calls $3
Final Pot: $9.20
Hero shows: :2s: :As:
Kram*** shows: :9c: :8c:
Kram*** wins $8.75 ( won +$4.15 )
Hero lost -$4.60
Note és fish, ahogy Zehy mondta. :) Floppon reraiselnie, riveren C/C-nia kellett volna, szerintem.
Csekk-instacall, elég deepek vagytok, nem örülnék egy allinnek a végén, ha rátolná a valuebetemre...de nem ártana tudni róla vmit, mi ez a call-call-call nála... Amúgy én ezeket néha turnön csekkrézelem, vagy ha cb van, akkor elölről még egy betet tolok, egész sok mindennel adják, mert ugye ilyenkor K nincs nálam. Itt mondjuk elég draw-s lett a board, jó a turn beted is.
Egyébként mi ez az sb-btn? Vmi nem stimmel...
** Dealing River ** [ :8h: ]
Hero checks
marco-71 bets [$65.40 USD]
Hero ???
A konverter BTN-nak írja a BB-t valamiért.
Szóval nem tudom, én callolnám, de lehet pp jön azt majd jól lecsesz megint (jogosan)
szerk: mondom :D
Poker Books : Heads-Up No-Limit Hold 'em by Collin Moshman : TwoPlusTwoStore.com - The Best in Poker/Gambling Books
Tud valaki valamit erről a HU könyvről?Megvette már vki?
Poker Books : Heads-Up No-Limit Hold 'em by Collin Moshman : TwoPlusTwoStore.com - The Best in Poker/Gambling Books
Tud valaki valamit erről a HU könyvről?Megvette már vki?
én szándékszom, ha megrendeled, szólj nekem is, beszállok a postaköltségbe