medgypeti
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 30. 14:18

Csekk-instacall, elég deepek vagytok, nem örülnék egy allinnek a végén, ha rátolná a valuebetemre...de nem ártana tudni róla vmit, mi ez a call-call-call nála... Amúgy én ezeket néha turnön csekkrézelem, vagy ha cb van, akkor elölről még egy betet tolok, egész sok mindennel adják, mert ugye ilyenkor K nincs nálam. Itt mondjuk elég draw-s lett a board, jó a turn beted is.
Egyébként mi ez az sb-btn? Vmi nem stimmel...

** Dealing River ** [ :8h: ]
Hero checks
marco-71 bets [$65.40 USD]
Hero ???

A konverter BTN-nak írja a BB-t valamiért.

Zehy
Válasz medgypeti kommentjére
2008. nov. 30. 14:20

Szerintetek mi volt nála?

53s v A7. Honnan tudjam? Bármi lehet az ilyen limp-call mágusnál. :)

andree
2008. nov. 30. 14:21

2.

$0.25/$0.5 No Limit Holdem
2 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
BTN Hero ($49.25)
SB sakabou20 ($62.63)84/23/2.3

Pre-flop: ($0.75, 2 players) Hero is BTN :Qh: :Jh:
sakabou20 calls $0.25, Hero raises to $2, sakabou20 calls $1.50

Flop: :Jd: :4s: :6c: ($4, 2 players)
Hero bets $3, sakabou20 calls $3

Turn: :7d: ($10, 2 players)
Hero bets $6.25, sakabou20 raises to $12.50, Hero calls $6.25

River: :Qs: ($35, 2 players)
Hero bets $12.50, sakabou20 raises to $45.13, Hero calls $19.25

Final Pot: $111.88

Szerintetek mi volt nála?

Szerintem egy ilyen fishnél bőven lehetett lyuksor floppon. Amúgy én floppolt setre tenném. De ilyen stattal akár még alsó két pár is elképzelhető.

peterpanic
Válasz andree kommentjére
2008. nov. 30. 14:24

Akkor az első hand:

$0.1/$0.2 No Limit Holdem
2 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
BTN Kram*** ($23.85)
SB Hero ($25.65)

Pre-flop: ($0.30, 2 players) Hero is SB :2s: :As:
Hero raises to $0.60, Kram*** calls $0.40

Flop: :Jc: :7h: :2c: ($1.20, 2 players)
Kram*** checks, Hero bets $1, Kram*** calls $1

Turn: :9d: ($3.20, 2 players)
Kram*** checks, Hero checks

River: :7s: ($3.20, 2 players)
Kram*** bets $3, Hero?

Az ellenfél elég normális volt a Cakehez képest.(35/21/2.5; 38%Cold call; 5% 3bet; 122 hand(csak HU)) Nem jött mindennel, és néha látszott, hogy gondolkozik. Elég régóta játszottunk nagyobb pot nélkül, általában kevés parti ment mutatásig. Itt mi a helyes? Raise/Fold/Call A turn check után nem tud reprezentálni semmit, nagyon draw szaga van. Egy sd értékű lappal itt szerintem nem vaule betelne, settel C/R-elt volna floppon szerintem. Mivel checkeltük mi is a turnt(talán hiba), így mi sem tudunk csak hetest, illetve fullt reprezentálni egy raise-el, és mivel kicsi a vaulebet range(a read szerint), így könnyen olyan lapba futhatunk, mint amit el szeretnénk játszani. Kérdés ez után: +ev-e a call? Elégszer lesz-e busted draw/blöff a turnön mutatott gyengeség után?

Köszi a válaszokat! Berakom ide, hogy ne pakoljam rá a következő hand-re. tehát a vége:

River: :7s: ($3.20, 2 players)
Kram*** bets $3, Hero calls $3

Final Pot: $9.20
Hero shows: :2s: :As:
Kram*** shows: :9c: :8c:

Kram*** wins $8.75 ( won +$4.15 )
Hero lost -$4.60

Note és fish, ahogy Zehy mondta. :) Floppon reraiselnie, riveren C/C-nia kellett volna, szerintem.

egy jó játékos ellen énis betpotolnám rivert, hiszen nem reprezentálok semmit, ezért minden szarral becalloz. persze NL25-ön kizárhatjuk azt, hogy ilyeneken gondolkodik bárki is, nem rossz a call, kb. 0EV

peterpanic
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 30. 14:26

Csekk-instacall, elég deepek vagytok, nem örülnék egy allinnek a végén, ha rátolná a valuebetemre...de nem ártana tudni róla vmit, mi ez a call-call-call nála... Amúgy én ezeket néha turnön csekkrézelem, vagy ha cb van, akkor elölről még egy betet tolok, egész sok mindennel adják, mert ugye ilyenkor K nincs nálam. Itt mondjuk elég draw-s lett a board, jó a turn beted is.
Egyébként mi ez az sb-btn? Vmi nem stimmel...

bet/fold.
nincs nagyon kint busted draw, szóval nemnagyon tud mit megblöffölni, kétpárral reraisel, rosszabbal csak ad, blöffölni nem tud a valuebetedre, mert akkor mivel callolt volna végig két utcát (blöffel?)
semmi értelmét nem látom a c/c-nak, csak valuet vesztünk a rosszabb lapoktól, és kifizetjük a jobbakat (mert itt nem tudok olyan lapot elképzelni, ami betel és rosszabb, mint a mienk)

Zehy
2008. nov. 30. 14:29

** Dealing River ** [ :8h: ]
Hero checks
marco-71 bets [$65.40 USD]
Hero ???

A konverter BTN-nak írja a BB-t valamiért.

Neked is azt tudom mondani, adjuk meg aztán visszaszedjük. Én HU-ban képtelen vagyok a halak ellen TPTK-t dobni Cake-en. Még A high-t is, de az most más téma :D
Amúgy nagyon nem tetszik a board, vmi backdoor csúnyaságot sejtek, de sztem képtelen lennék elengedni...
Azt nem értem ilyenkor, h mivel jó allin menni, mikor egyértelműen feladod riveren, tehát rohadt mínuszos betennie, egyértelmű FE push. Persze ettől még 10%-ban itt nagyon jó lapja van, mert ennyire hülyék, h így játszanak vele. Egyébként Cake-en a rivert a leggyengeelméjűbbek is value-zzák, de nem mennek allin, inkább kicsit hívnak, h mindenféleképp adjam meg. Szóval nem tudom, én callolnám, de lehet pp jön azt majd jól lecsesz megint (jogosan)
szerk: mondom :D

peterpanic
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 30. 14:32

Szóval nem tudom, én callolnám, de lehet pp jön azt majd jól lecsesz megint (jogosan)
szerk: mondom :D

nice read:)

medgypeti
Válasz peterpanic kommentjére
2008. nov. 30. 15:52
peterpanic
2008. nov. 30. 16:50

Poker Books : Heads-Up No-Limit Hold 'em by Collin Moshman : TwoPlusTwoStore.com - The Best in Poker/Gambling Books

Tud valaki valamit erről a HU könyvről?Megvette már vki?

én szándékszom, ha megrendeled, szólj nekem is, beszállok a postaköltségbe

medgypeti
Válasz peterpanic kommentjére
2008. nov. 30. 17:09

én szándékszom, ha megrendeled, szólj nekem is, beszállok a postaköltségbe

Bennevagyok!

Élő ügyfélszolgálat