srácok tudna vki nekem egy heads up grafikont , ai ev-vel, showdown/non showdownokkal mutatni min 15-20k handdel?
érdekelne ez a dolog
peti: feltöltsem az exportált handeket vagy már pályát váltottál?
srácok tudna vki nekem egy heads up grafikont , ai ev-vel, showdown/non showdownokkal mutatni min 15-20k handdel?
érdekelne ez a dolog
peti: feltöltsem az exportált handeket vagy már pályát váltottál?
2000.:D
Köszi egyenlőre biztosan nem 5maxozom.Tudok mutatni neked egy 20k-s grafikont, pont kiléptél msn-ről amikor írtam.
Nagyon beteg egy játék ez a hu cg az egyszer biztos....:cool: Nem tudom mennyire fogom én ezt az ingadozást bírni.
üdv!
én gyakorlatilag 1.5 éve csak heads up cg-t sokkal jobban lehet vele keresni mint a 6maxxal vagy full ringgel.Cake az kifejezetten jó terem erre nl200ig , ugyanis nl400 naon sok az agro regular és hihetetlen ingadozások lehetnek:(
Rég kerestem már egy ehhez hasonlo topikot ugyanis van fantázia a heads up cg-ben a jövőben (és jó profit:p), megoszhatnánk egymással a tapasztalatokat, ki mekkora hangsúlyt fektett az ellenfél játszására , calling stationok elleni játékra illetve a barrelezésről.
gery
Nagyon beteg egy játék ez a hu cg az egyszer biztos....:cool: Nem tudom mennyire fogom én ezt az ingadozást bírni.
üdv!
én gyakorlatilag 1.5 éve csak heads up cg-t sokkal jobban lehet vele keresni mint a 6maxxal vagy full ringgel.Cake az kifejezetten jó terem erre nl200ig , ugyanis nl400 naon sok az agro regular és hihetetlen ingadozások lehetnek:(
Rég kerestem már egy ehhez hasonlo topikot ugyanis van fantázia a heads up cg-ben a jövőben (és jó profit:p), megoszhatnánk egymással a tapasztalatokat, ki mekkora hangsúlyt fektett az ellenfél játszására , calling stationok elleni játékra illetve a barrelezésről.
gery
Grafikon 20k hand
Na itt a grafikonom 20k leosztás után.12k handig minden nagyon jól alakult aztán eléggé bedurvult a dolog:(
durvák az ingadozások tényleg, 10-20-30 buyin fel le pár K handen belül.
10ptbb/100 2+2-sok szerint már jónak számít, de 50/100-on szerintem elérhető.
asztalválasztás? én szinte soha nem ülök be senkihez játszani (kivéve ha bent ül valaki mondjuk 72.5 BB-vel, vagy van noteom h fish:), nyitok egy új asztalt, aztán ha valaki akar, jön. ha nem tetszik, mert 5-10 perc alatt úgy látom, nincsen semmi nagy leakje, akkor vagy elkezdek maniac imidzset építeni (minden egyes alkalommal 3bet, overbetek flopon, riveren), vagy kilépek.
(30BB alatt soha nem játszok senkivel)
amúgy azt vettem észre, hogy a legtöbb NL50/100-as reg még emelt potokban standarden tolja, viszont borzalmasan rosszul játszik 3betelt partikban. nagyon.
statokat ha jól sejtem annyira nincs értelme elemezgetni, de azért mégis, nektek mekkora a 3bet%? (nekem 17 felett van, ha regekkel tolom, de fishek ellen is jónak tűnik a 10% körüli)
másik trükk, amit szoktam még az elején, hogy ha egy valószínűsíthetően reg beül (több asztalon nyomja, stb stb), akkor lenyomok pár teljesen logikátlan emelést, hogy legalább akkor egy száz handig kb. össze lesz zavarodva, hogy most akkor mivan. - második pár weak kickerrel reraiselek flopon, riveren betpotolok potkontroll után az 5. párommal, stb.
ha mázlim van, noteolja, hogy hülyeségekkel reraiselek/betpotolok, és ezután meg is van az indok a thin valuebetre:).
rájöttem, hogy HU-ban viszont nagyon jó fegyver a donkbet, akár már egy TPWK-val is, főleg drawheavy boardon, ahol bármilyen drawval tolják a reraiset, sőt ugye sok nagyon dry flopon is megy a rebluff.
és nem csak a rebluff, nagyon nagy baromságokkal végig tudnak callolni 2/3 utcát, csak azért, mert donkbetelsz.
jah és általában a cbetekre a legkönnyebb visszajátszani, főleg valami weakebb regnél, simán mehet a 40-50%-os raise cbet. sőt általában a "meccs" elején az első 4-5 alkalommal minraiselem a cbetet, bármim is van (tehát minden benne van a rangemben ilyenkor, draw, air, nuts, showdown értékű lap). hátha növekszik a tiltfaktor:), de imidzsépítésnek mindenképp +EV, azon kívül, hogy valszeg az első pár alkalommal eldobják. - ha nem, akkor pedig információt szereztünk, hogy nem könnyen adja fel a potokat, amikbe pénzt tett.
ti szoktatok showdown értékű lapokkal check behindolni cbet helyett mondjuk flopon? én csak nagy hal esetében, inkább végigemelek vele legalább egy utcát, sokkal több értelme van, nagyon nehéz egy sokat 2nd barrelező agresszív játékos ellen játszani, és könnyen tiltelheti is az embert. talán a rengeteg postflop játék miatt itt a legfontosabb a turn/river agresszió.
és szerencsére nyugodtan lehet blockingbetelni riveren, senki nem fogja visszatolni blöffből, mert nem várhatják, hogy eldobod a top párodat:)
stop loss nálam reg esetében 2 buyin (sokkal kisebb az edgem már az első beülő áttolása után is, mert sokan ilyenkor nagyon befeszülnek), fishnél 3-4 inkább.
amúgy most akkor két gery is van, és mindkettő headsupozik, vagy multiacc?:)
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
2 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Hero ($55.82)
BB hairy-fairy ($43.38) 71/23/2
Pre-flop: ($0.75, 2 players) Hero is BTN :Kd: :9d:
Hero raises to $1.50, hairy-fairy calls $1
Flop: :8s: :9h: :7d: ($3, 2 players)
hairy-fairy checks, Hero bets $2.25, hairy-fairy calls $2.25
Turn: :Qd: ($7.50, 2 players)
hairy-fairy checks, Hero bets $5.50, hairy-fairy raises to $24, Hero ????
DC videókban azt mondják, hogy a 12%-nál nagyobb 3bet% már nem jó NL50/100-on.Mondjuk szerintem ha nagyobb akkor az tényleg csak az ingadozást növeli.