a vpip/pfr nagy különbséget nem értem mire mondod szerintem a 21/16 nem olyan vészes,
Hangosan mondom, hogy mindenki megértse. NL10=ABC POKER.
Hangosan mondom, hogy mindenki megértse. NL10=ABC POKER.
NL nl5 statok
sziasztok,
10k minta,ha valakinek lenne észrevétel,javaslata a játékkal kapcsolatban,várom:)
Uploaded with ImageShack.us
10k NEM minta
3bet nagyon kevés 6-7 az ideális
ch/r szintén kevés 7-8-ra rá lehet állni
flop cbet 70%+ az optimális
szerintem ezek amikre jobban figyelni kell,de majd az okosok kijavítanak,ha tévedek :)
szerk.:wtsd is lehet 1-2%-al magasabb
Szerintem a téten nagyon jó statok, amivel tökéletesíthetsz, az, ha a vpip-t 20%-ra csökkentetd, vagy a pfr-t 18-19-re feltornászod, de ez csak esztétika, pl a téten nem hiba, ha sokadikként te is limpelsz néha, mert úgysincs elég fe nl5-ön. A flop cbet még alacsonynak tűnik, 60-70%-nak kellene lenni, de ismétlem a téten nagyon sok a multiway pot, lehet ez indokolja a 44,6%-ot. Meg a turn cbetet is növelheted, ha megblöffölöd az érkező A-szt, drawt pl.
Bár nagyon kicsi a mintád, kb 50k után nézd meg újra.
üdv,winrate ben ok,hogy nem minta,de játék képet tekintve sem??
nagyjából ugyanúgy játszok,épp ezért tettem be,min kellene javítani:)
köszönöm a hsz-at!
nekem nem tetszik 1-2 stat:
VPIP: 17-20 lenne ideális
PFR: 16-18 lenne ideális a fenti VPIPekhez (tehát a PFR/VPIP ratio legyen olyan 80-85% körül)
WTSD szép, tartsd meg ezt
W$SD szintén szép
W$WSF picit alacsony, túl gyakran dobsz turnön/riveren, ezt fel kéne tornászni minimum 45%-ra, de persze 50% felett lenne Hawaii:D
3bet% tényleg picit alacsony, minimum 5-6%-al érdemes 3betelni, de ha már gyakorlottabb vagy, akkor mehet 7-9%-ra is:D (de ezt inkább NL10, NL25-ön érdemes majd addig felvinni)
vs 3bet call NL2-n nagyon magas, de NL5-ön is. Ezt jó lenne 20-25%-on tartani, de az se baj, ha lemegy 15-ig
Agg% iszonyat kevés, Cbet nagyon kevés
Flop Cbet jó ha olyan 65-75%-on áll (mondjuk ez nagyon játékosfüggő, nekem 85% körül tanyázott régebben:D azért 65-70% legyen legalább).
Turn Cbet nagyjából oké, de ez is lehet 55-60%
Flop fold vs cbet mehetne 60-70% körülire is
Steal pct okés
Pozis statok jónak tűnnek, picit mindegyik lehet kisebb (mondjuk 13 early, 15 mid, 22 co, 40 btn, 25 sb)
A többi dolog szerintem korrekt.
A minden egyes pozit lebontó táblázatot nem néztem meg:)
szerk.:wtsd is lehet 1-2%-al magasabb
wtsd miért legyen magasabb? Az a jó minél alacsonyabb, mivel ha ez agresszióval párosul az azt jelenti, hogy gyakran viszi a kasszát mutatás nélkül. Persze ha túl sokat dobál az nem olyan jó, de egy LAG játékosnál pozitív ha alacsony a wtsd
Sokkal sokkal többet lehet 3betelni a vakokról, meg a többi pozícióból is (UTG-t is kell lightan 3betelni, még ha nem is olyan sűrűn, mint a STL attempteket). VPIP/PFR között ne legyen túl nagy a különbség (a 6% az már kicsit sok) és az se limpekből jöjjön össze, hanem pozíciós coldcallokból olyan ellenfelek ellen akik hajlamosak mondjuk egy cbet után feladni a partit. A postflop statokba nem mennék bele, ahhoz tényleg elég kevés a 10k hand.
Sokkal jobban járnál, ha inkább handeket postolnál, minden session után ahol nehéz döntés előtt áltál, vagy nagy pot volt (és nem preflop allin döntött, hanem volt postlop action is), esetleg nagy nonSD potok, sokkal többet tudsz belőle tanulni mint a statok elemezgetéséből. IDE jöhetnek a handek (külön-külön topikokban a legcélszerűbb), ITT találhatsz egy kisebb FAQ-t ha kérdésed lenne.