természetesen nem értékelem jobbra a statok elemzését mint konkrét partikat,csak néhány leak re voltam kíváncsi:)
köszönöm még1x mindenkinek.
3betet csak BU ról szoktam megadni,ahogy CC is több onnan,ezért a 6% különbség,de mostantól CC helyett inkább 3 betet fogok játszani:)
nl2 n azért iszonyat volt magas a call 3 bet,mert találat esetén nem tudnak dobni!!
Pozitív,de szerintem 26 lenne az optimális így ugyanis gyakran kiblöffölik,azért,ha én meglátok(de gondolom mások is) egy 24-es WTSD-t bármivel megpróbálnám kiblöffölni szinte,főleg ha jó spot is kialakul rá.
Az igaz, hogy akkor rossz az alacsony WTSD, ha hagyja magát kiblöffölni. Ezért lenne mondjuk fontos, hogy lássuk a W$woSD-t vagy mit (szóval a Won $ without SD). Ha az pluszos, BE, vagy csak kis vesztő, akkor nincs gond. Ha tetemes mínusz, akkor viszont nagyon könnyen feladja a partit
sziasztok,a W$woSD kurvára minuszos /30BI/,amúgy +10,de micron úgy tudom nem kell foglalkozni annyira a vörös vonallal.rosszul gondolom?
sziasztok,a W$woSD kurvára minuszos /30BI/,amúgy +10,de micron úgy tudom nem kell foglalkozni annyira a vörös vonallal.rosszul gondolom?
Attól függ milyenre színezi a HM:)
De ha mindegyik vonal ki van pakolva, akkor azt hiszem a won w/o SD az a piros, a won at SD a kék, világoszöld az EV vonal, és sötétzöld a winnings.
Elvileg a sötétzöld számít, mert "abból" vehetsz kenyeret a boltban:D de nagy mintán a világoszöld (EV vonal) is fontos. Rövidtávon marhára nem mérvadó, mivel az csak azt mutatja, hogy ha allinra került sor, akkor szerencsésebben jöttél-e ki ezekből a helyzetekből, vagy nem. Rövidtávon pedig nagyon gyakran lesz eltérés a winnings és az EV között. Néha akár elég nagy is. Ezzel szerintem 50K hand alatt nem érdemes foglalkozni (persze nem árt, ha az EV vonal is emelkedik).
A won at SD, és a w/o SD elvileg annyira nem lényeges nyereség szempontjából, de a játékodról/1 sessionről elárulhat 1-2 dolgot ez a két vonal. Ha túl gyakran adsz meg kétes szituációkban (bluffcatchelsz), akkor a showdownoknál sokat fogsz bukni emiatt, és nem fog olyan "meredeken" emelkedni a kék vonal. Ha túl gyakran dobsz (könnyen kiblöffölhetnek), és nem blöffölsz eleget, vagy nem vagy elég agresszív, akkor a piros vonal fog túl meredeken zuhanni.
Az a legjobb, ha a piros lassan ereszkedik, esetleg 0-n áll (legjobb persze ha emelkedik, de azt nagyon nehéz elérni, micron szerintem szinte lehetetlen). A kék vonal szépen megy felfelé, és a halványzöld is. Ekkor stabil nyerő vagy a szinteden, és valószínű, hogy az adott limit legjobb regjei közé tartozol (amennyiben reprezentatív mintán mutatkoznak ezek a "tünetek":) )
Az EV-t sem kell túlmisztifikálni, KK preflop 5bet allint tolsz, AA adja, a kimeneteltől függetlenül az EV-d -80bb. Akkor rossz játék volt KK-val a pre allin?
Mikrón sokan jók nonSD-ben, mert nem dobnak soha, csak ellenük dobnak, de a zöld vonalukra mégsem irigykedsz. Magasabb téteken is ha aggron játszol sokkal többször fognak calldownolni a regek, hogy ha látják rajtad, hogy kihasználod a blöffspotokat...
A NLHE-t többféle stílusban is lehet verni, nitebben, LAG-abban, minden a szinttől, dinamikától, az asztalnál ülő ellenfelektől függ, az egyetlen statisztika amit figyelni kell az a $ won (és nem a bb/100), azon kívül inkább handeket elemezz, mint statokat, jobban meg fogod tudni érteni a játékot.
Nemrég kezdtem SH CG et játszani. Nem tudok képet beilleszteni ezért leírom a statokat.
VPIP: 21.5
PFR: 19.3
3Bet: 7.2
Call3Bet: 15.9
Fold3Bet: 70
4Betrange: 3.1
Sqz: 7.9
Cbet: 78
FoldCbet: 39
CheckRase: 8
Agressio 3.8
Agg Freq: 39
WTSD: 31.9
W$WSF 46.2
az utolsó kettőről pl azt se tudom micsoda de láttam hogy mások is beteszik. :D Ezeken a statokon kell valamit változtatnom? Köszönöm a válaszokat!
Nemrég kezdtem SH CG et játszani. Nem tudok képet beilleszteni ezért leírom a statokat.
VPIP: 21.5
PFR: 19.3
3Bet: 7.2
Call3Bet: 15.9
Fold3Bet: 70
4Betrange: 3.1
Sqz: 7.9
Cbet: 78
FoldCbet: 39
CheckRase: 8
Agressio 3.8
Agg Freq: 39
WTSD: 31.9
W$WSF 46.2
az utolsó kettőről pl azt se tudom micsoda de láttam hogy mások is beteszik. :D Ezeken a statokon kell valamit változtatnom? Köszönöm a válaszokat!
Mekkora minta, milyen téten?