lényegeben akkor random handek ellen nem hiba a fold lehet abban szet is egyebkent meg csak a varianciat noveli.
Koszonom a valaszokat
A pot equity 31.8% a te számolásoddal, a pot odds az 15.11/~63*100. Kihagytad az AQ-t a stove-ból.
Board: Qd Jd 4s 5c
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 26.190% 26.19% 00.00% 11 0.00 { Ad5d }
Hand 1: 64.286% 64.29% 00.00% 27 0.00 { AsQs }
Hand 2: 09.524% 09.52% 00.00% 4 0.00 { Jc3c }
Csak hogy kicsit felhozzam a topikot: :D
Régi kedvenc termemben újra elkezdtem játszani.
2853 hand alatt kaptam
13 AA-t
4 AKs-t
29 AKo-t
17 KK-t
12 QQ-t
12 JJ-t
kézbe.
Nem elégedetlenkedni akarok,de nem sok ez egy kicsit? :D
Mik lennének a normális számok?
Csak hogy kicsit felhozzam a topikot: :D
Régi kedvenc termemben újra elkezdtem játszani.
2853 hand alatt kaptam
13 AA-t
4 AKs-t
29 AKo-t
17 KK-t
12 QQ-t
12 JJ-t
kézbe.
Nem elégedetlenkedni akarok,de nem sok ez egy kicsit? :D
Sziasztok!
Nem tudom, hogy már volt-e szó róla, de szeretném megtudni hogy létezik-e olyan rövidített számítási módszer, amit fejben is akár viszonylag gyorsan elvégezhetek poker közben, és figyelembe veszi azt is hogy hányan ölnek éppen az asztalnál. A pot odd-sot nem veszi figyelembe, viszont bármikor modosítható lenne a számítás annak fejében ha valaki bedobja, mivel akkor -1 ember ellenfélnek így + esély a győzelem.
Olyan számítási módszer ami csak 1v1-ben számol van, és igazán egyszerű de olyant ami figyelembe veszi a játékosok számát, sehol nem találtam, és fejben is végezhető lenne...
Nem olvastam végig az összes oldalt, de párba beleolvastam és azokban olyan számítások és olyan számok voltak leírva, amiket ha ti fejben számoltok ki akkor lehet orvoshoz fordulni :P
Üdv: Szabi
Sziasztok!
Nem tudom, hogy már volt-e szó róla, de szeretném megtudni hogy létezik-e olyan rövidített számítási módszer, amit fejben is akár viszonylag gyorsan elvégezhetek poker közben, és figyelembe veszi azt is hogy hányan ölnek éppen az asztalnál. A pot odd-sot nem veszi figyelembe, viszont bármikor modosítható lenne a számítás annak fejében ha valaki bedobja, mivel akkor -1 ember ellenfélnek így + esély a győzelem.
Olyan számítási módszer ami csak 1v1-ben számol van, és igazán egyszerű de olyant ami figyelembe veszi a játékosok számát, sehol nem találtam, és fejben is végezhető lenne...
Nem olvastam végig az összes oldalt, de párba beleolvastam és azokban olyan számítások és olyan számok voltak leírva, amiket ha ti fejben számoltok ki akkor lehet orvoshoz fordulni :P
Üdv: Szabi
figyelembe veszi azt is hogy hányan ölnek éppen az asztalnál.
Általában hányan szoktak ölni? :D
Mostanában "túl gyakran" kapok olyan callt, ahol dominált handet van szerencsém mutatni.
Öhöm, mi is annak az esélye hogy dominálva legyek ha callt kapok?