Nl10 Sh Kérdések
hellosztok, jelentkeznék pár érdekes handdel, ki hogy játszotta volna..miket rontottam. :
Poker hand played on Full Tilt Poker with a pot size of $7.94 - Pokerhand.org
Poker hand played on Full Tilt Poker with a pot size of $21.70 - Pokerhand.org riveren jo-e a call?
Poker hand played on Full Tilt Poker with a pot size of $15.98 - Pokerhand.org a napi vicc...:) AJ nem lehetett nála, AK,AQ-ra tettem, max JJ.
Poker hand played on Full Tilt Poker with a pot size of $9.66 - Pokerhand.org ez mennyire jo a call vegig.
Az első handet néztem meg,ott feltűnt még a fish formámnak is,hogy preflop miért mini 3betelsz?Nem kellett volna az emelés háromszorosát?
Poker hand played on Full Tilt Poker with a pot size of $7.94 - Pokerhand.org
Első hand: Lev729 +1
Második hand: Lev729 +1; "riveren jo-e a call?" riveren már allin voltatok :)
Harmadik hand: Én is így játszotam volna (kár, hogy jött a turn set :/)
Negyedik hand: Ezt én is így csináltam volna. Viszont, ha tudom, hogy az ellen nit, akkor riveren tudom dobni.
1. hand: 3bet 0.30ra legalább 1.00 sztem
2. hand: turnon megadható de csak akkor, ha 1 párja van. Neked pedig két fölélap illetve flös és luksor húzod, ami ugye 20 out. De ez a legoptimálisabb. Úgyhogy inkább dobás
3. hand: ez sztem tök jó igy. Kár hogy nála volt A,A nem nálad:)
4. hand: nem igazán szeretem ezeket a csak callolgatok, majd meglátjuk mi lesz a vége. Én flopon a síma cbetnek tűnő movera, raise, aztán ha tovább erősködik akkor fold.
4. hand: nem igazán szeretem ezeket a csak callolgatok, majd meglátjuk mi lesz a vége. Én flopon a síma cbetnek tűnő movera, raise, aztán ha tovább erősködik akkor fold.
Ez kb. a legrosszabb megoldás, TPGK-val infoért raise/foldolni -> :(.
xxx982: A negyedik handet fejtsd ki bővebben. C/r-elnéd a floppot? Ezzel a lappal pénzt akarunk nyerni, nem kiblöffölni az ellent, inkább c/r-elj airral, de ne egy showdownképes lappal.
Ezért fórumozok, hogy fejlesszem a tudásom.
Lev729: Abszolút helyes meglátás.