Ja, handeket most néztem meg, legtöbb az olyan, hogy 4bet ai-t calloztam.
AA on kívűl nem callolnék semmi mással 4betet IP 100BBvel. OOP pedig semmiképp nem callolnék 4betet 100BB deepen.
Szerintem a mai aggro pokerben már elkerülhetetlen h néha 4bet calloljunk, én is szoktam, egyszerűen kötelező ha magas a 3beted pl btn -ből, illetve jo ha kicst variálod a játékodat, pont azért mert sokan azt gondolják h ez csak AA lehet, persze ellenfélfüggő, igy a callol range is, lehet akár sc, AQ, KQ, és persze AA, KK is.
én nagyon sok nyerő arcot tudok, aki szokott 4bet callozni 100b deep, valaki oop is rendszeresen (pl ő MARCLAR3 Poker Player Ranking and Stats at OnGame Poker , de ő külön állatfaj)
weaktight | Hand | K8s - $2/$4 No Limit Holdem ez a hand pl ellene ment: icculus27 Poker Player Ranking and Stats at OnGame Poker
Azért 3barreleztem, mert az én rangemben több value lap van (monsterek és flush), mint az övébe, mert mivel tudja hogy agro vagyok fd-vel nem áll be callolgatni, valahol betolja imo.
Egyébként AJo volt nála saját elmondása szerint (ismerősnek megvan skypeon). Szerintem az ő gondolat menete a következő:
AA on kívűl nem callolnék semmi mással 4betet IP 100BBvel. OOP pedig semmiképp nem callolnék 4betet 100BB deepen.
Oldschool vagy :D
Nekem sok esetben std play 100bb deep ip és oop is. Valaki nem csinálja van aki igen, van aki jól csinálja van aki rosszul.
Valaki nem csinálja van aki nem, ...
Beckham087 is az :))
Twitter:
"Beckham087 2012/08/23 - 19:02:32Valaki mondja már meg nekem, hogy egy nl200 reg miért hiszi azt hogy neki jó lesz 4betet callolni AQ-val oop?"
Köszi srácok, Qwertibi holnap értelmezem amit írtál, inkabb nem 10 sör után:)
Roleks szívesen látnék tőled is példákat. Illetve bárki aki indokkal, tervvel adott meg 4betet, bátran mutasson csak history-t erről:)