ez nem csak +ev / -ev kérdés, olyan döntést kell mérlegelni egy ilyen T7s-nél, hogy mi az a legnagyobb összeg amennyit feltennék a roulette-en pirosra, vagy feketére. más lapokra is vannak életszerű példák...
pl AK-val miért nem?
ez nem csak +ev / -ev kérdés, olyan döntést kell mérlegelni egy ilyen T7s-nél, hogy mi az a legnagyobb összeg amennyit feltennék a roulette-en pirosra, vagy feketére. más lapokra is vannak életszerű példák...
ha 50.6%-ra akarsz berakni 10bi-t egy fish ellen mondjuk 40bi-s bankrollal, akkor szinte semmi edge-ed nincs azon, hogy ő fish, te meg nem, hiába nyersz hosszútávon 4000 forintot ezen a lépésen ***** nagy varianciával. ez csak "végtelen" bankrollal matematikai kérdés, amúgy meg mindenki döntse el magának.
T7s+, T9o+, 22+ = {T7s, T8s, T9s, T9o, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99, TT, JJ, QQ, KK, AA}
Nem is értem miért akarunk 0.xxx bb/100ért óriási varianciával bingokinget játszani ahelyett, hogy nagyobb expected valueval rendelkező spotokat keresünk kisebb varianciával kihasználva az edgünket.
Elméletileg T9o+, T7s+, 22+.
És ebben a tartományban kb.: független hány bb deepen vagytok.
T9o-al nem pakolnék be random range ellen 51,3% esélyesként pénzt... a rake miatt -os lesz.
Egyszer én is ki fogtam egy ilyen srácot aki minden handben open-AI ment. Nálam +88, +ATo volt a range de erősen függött attól, hogy hányan vannak még mögöttünk.
Szerencsére holdolgattam ez volt a legnagyobb kasszám ellene:
Én se, de akkor mi a range:
100bb
150bb
200bb
250bb?
Azért még azt is figyelembe kell venni, hogyha elbuksz egy 52/48-at 300bb deepen, akkor utána már csak 100bb-d lesz, és ott már ba..tod ha sikerülne betenni egy 70/30-ba.
Komolyan ezt a T9o calllt én nagyon nem értem, eléggé nagy csőlátásra vall.