Agitator
Válasz Aspire kommentjére
2010. nov. 3. 9:04

Valszeg túl nit vagyok, de én mindkettőt eldobnám turnon. Az elsőt még lehet hogy nem (bár itt turnon committálni magunkat fd+fölépárral nem tudom mennyire jó játék), de a másodikat biztosan.

Aspire
Válasz Agitator kommentjére
2010. nov. 3. 9:08

Valszeg túl nit vagyok, de én mindkettőt eldobnám turnon. Az elsőt még lehet hogy nem (bár itt turnon committálni magunkat fd+fölépárral nem tudom mennyire jó játék), de a másodikat biztosan.

Már én is dobnám, de az a baj, hogy amikor ott vagyok, ilyen baromságokat csinálok. ( de inkább felteszem ide, legalább ég a pofámról a bőr, hogy ilyeneket csinálok :D Hátha segít ez is.) Ezen kellene valahogy változtatni, lehet visszafogom magam, és csak két asztalon fogok játszani.

Zsipali
2010. nov. 3. 9:38

1. Turn check back, nagyon -EV itt AI-t callolni, illetve a bet is. Riveren ha nem jön a flush fold.

2. Fold flop, turn meg nagyon-nagyon fold. :D Nagyon kevés outunk van. Ez is giga -EV

Sai
2010. nov. 3. 9:40

1.: turn check behind, ez a turn mindent kiegészít, ami nem fd, fd-t meg kár dobatni:)

2.: pre 3betre fold, flop 6 outra fold, turn 6 outra fold.

Én is csak máshol tudok okoskodni :D

Aspire
Válasz Sai kommentjére
2010. nov. 3. 19:08

1.: turn check behind, ez a turn mindent kiegészít, ami nem fd, fd-t meg kár dobatni:)

2.: pre 3betre fold, flop 6 outra fold, turn 6 outra fold.

Én is csak máshol tudok okoskodni :D

Köszi! Ugyan már,kizártnak tartom :)

Aspire
2010. nov. 3. 19:12

Így buli előtt játszottam egy kicsit. Egész jól ment végül is. Legalább pluszos lett a session :) 2k hand után -6bi-ba vagyok még mindig.

Jó lenne havonta 30k handet lejátszani.

A nap legszomorúbb handje, de én ezzel úgy vagyok, hogy semmi pénzért el nem dobom, bár ez lehet gyengeség:

$0.01/$0.02 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($2.08)
UTG+1 ($12.58)
CO ($5.11)
Hero ($2)
SB ($1.54)
BB ($13.03)

Pre-Flop: ($0.03, 6 players) Hero is BTN :ac: :ks: :ah: :kc:
1 fold, UTG+1 raises to $0.07, 1 fold, Hero raises to $0.24, 1 fold, BB calls $0.22, UTG+1 calls $0.17

Flop: :ad: :5d: :kd: ($0.73, 3 players)
BB checks, UTG+1 checks, Hero bets $0.70, BB folds, UTG+1 raises to $2.70, Hero calls $1.06

Turn: :js: ($5.19, 2 players)

River: :2c: ($5.19, 2 players)

Final Pot: $5.19
Hero shows
:ac: :ks: :ah: :kc:
UTG+1 shows
:jc: :ts: :td: :9d:

UTG+1 wins $4.98 (net +$2.04)

Hero lost $2
BB lost $0.24

Szerintetek dobható?

danfiu
2010. nov. 3. 22:59

Szerintem az a baj ezzel a handdel, hogy fogod a sajat outjaidat. Osszesen van 5 outod,ami egyaltalan nem sok...En ilyen eseteben multiway potban top settel majdnem mindig potkontroll-t jatszok(persze , probalom varialni, mert akkor egy ido utan a regek kiszurjak,h pl setel ch/c es turnon ch/f es siman kibloffolnek a partibol). HU potban ez sima bet, de ket ember ellen, mar nagyobb az eselye annak, hogy valakinel lesz flush..Szvsz flop ch back, es turn ujraertekel.

Aspire
Válasz danfiu kommentjére
2010. nov. 3. 23:26

Szerintem az a baj ezzel a handdel, hogy fogod a sajat outjaidat. Osszesen van 5 outod,ami egyaltalan nem sok...En ilyen eseteben multiway potban top settel majdnem mindig potkontroll-t jatszok(persze , probalom varialni, mert akkor egy ido utan a regek kiszurjak,h pl setel ch/c es turnon ch/f es siman kibloffolnek a partibol). HU potban ez sima bet, de ket ember ellen, mar nagyobb az eselye annak, hogy valakinel lesz flush..Szvsz flop ch back, es turn ujraertekel.

Igazad van teljes mértékben, megörültem neki, de belegondolva... Köszi :)

Aspire
2010. nov. 4. 1:40

Eszméletlen jó sessiont játszottam, találtam 2 nagyon béna ellenfelet, akik hozzájárultak, hogy a teljes bukómat nyerőbe fordítsam így most már hivatalosan is +1 bi-ben vagyok a -11bi helyett. Persze benne volt az is, hogy a gyenge drawokkal inkább checkbackeltem és mostmár egész jól megy a reménytelen handek turn-river dobása, hála a tanácsaitoknak.

Mai kedvenc handem:
Az ellenfelem, teljesen tilten volt, az előző leosztások miatt, ahol kétszer se jöttek a drawjai, ezért is játszottam meg ilyen deepen ilyen puritán módon ezt a handet:

$0.01/$0.02 Pot Limit Omaha Hi
PokerStars
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
CO ($4.26)
BTN ($1.54)
Hero ($5.11)
BB ($5.65)

Pre-Flop: ($0.03, 4 players) Hero is SB :9h: :5c: :ks: :js:
2 folds, Hero raises to $0.06, BB calls $0.04

Flop: :as: :5s: :3s: ($0.12, 2 players)
Hero bets $0.12, BB raises to $0.34, Hero raises to $0.66, BB raises to $2.10, Hero raises to $5.05, BB calls $2.95

Turn: :ac: ($10.22, 2 players)

River: :9c: ($10.22, 2 players)

Final Pot: $10.22
Hero shows
:9h: :5c: :ks: :js:
BB shows
:ts: :4h: :qs: :kc:

Hero wins $9.71 (net +$4.60)

BB lost $5.11

Ez eddig a rekord potom omahában :) remélem, hogy ez még sokszor ennyi is lesz majd egyszer! :)

Harvey
2010. nov. 4. 2:23

Látod mondtam, hogy 5el ülj be:)
Szeretnék majd blogolni, meg feltenni handeket, csak még hülye vagyok hozzá, bár danfiu egyszer elmagyarázta már hogy kell...
Nagyon gondolkodom, hogy elkezdem 2ről én is, minden limiten lejátszom 100K handet mielőtt fellépek, és tényleg nem ülök be 25 deepre:), bármekkorra elmebetegek vannak is ott.
Nekem az a vágyam, hogy deepen is meg tudjam verni a regeket, de ehhez asszem sokat kell tanulni...
Segítesz majd, hogy honnan vannak a videók?
Ha nem titok elárulod a nicked?
Üdv, és sok sikert!

Élő ügyfélszolgálat