Eszméletlen jó sessiont játszottam, találtam 2 nagyon béna ellenfelet, akik hozzájárultak, hogy a teljes bukómat nyerőbe fordítsam így most már hivatalosan is +1 bi-ben vagyok a -11bi helyett. Persze benne volt az is, hogy a gyenge drawokkal inkább checkbackeltem és mostmár egész jól megy a reménytelen handek turn-river dobása, hála a tanácsaitoknak.
Ez eddig a rekord potom omahában :) remélem, hogy ez még sokszor ennyi is lesz majd egyszer! :)
(a hand amúgy nálam preflop fold inkább, mint bet)
Csak így tovább, hajrá!
(a hand amúgy nálam preflop fold inkább, mint bet)
a hand amúgy nálam preflop fold inkább, mint bet
Látod mondtam, hogy 5el ülj be:)
Szeretnék majd blogolni, meg feltenni handeket, csak még hülye vagyok hozzá, bár danfiu egyszer elmagyarázta már hogy kell...
Nagyon gondolkodom, hogy elkezdem 2ről én is, minden limiten lejátszom 100K handet mielőtt fellépek, és tényleg nem ülök be 25 deepre:), bármekkorra elmebetegek vannak is ott.
Nekem az a vágyam, hogy deepen is meg tudjam verni a regeket, de ehhez asszem sokat kell tanulni...
Segítesz majd, hogy honnan vannak a videók?
Ha nem titok elárulod a nicked?
Üdv, és sok sikert!
Vaklopásra se jó? Én elég sok handdel BvB szitukban úgy vagyok, hogy emelek és aztán a flopon majd tovább gondolkodok. De ezek szerint ez nem jó így.
Nem jó. Vakot BTN-ról, CO-ból lopunk. Poíció kívül leszel, ezáltal rengeteg nehéz döntést kell majd hoznod, és az esetleges lapodat sem fogod tudni kifizettetni.
most miért veszed el a jókedvét :D:D:D
Nem jó. Vakot BTN-ról, CO-ból lopunk. Poíció kívül leszel, ezáltal rengeteg nehéz döntést kell majd hoznod, és az esetleges lapodat sem fogod tudni kifizettetni.
Omahában nagyon nem kifizetődő sb vs bb szitukat játszani
Nekem is ez a legnagyobb leakem, rohadt sb-ből nem tudom megállni, hogy ne lopjak, aztán nemrég lett HM-em, nézem, hát nem messze onnan bukom a legtöbbet...
És persze cutoffból, meg dealerből nyerem a legtöbbet...