Szépen ki lettél fizetve 1 szimpla ászpártól(gondolom ismét ment a note hogy AA lover:) Ezen a téten se lesz gond ahogy elnézem
Persze, egybol ment a note, mondjuk azert ilyet nagykepuseg lenne kijelenteni, h nem lesz gond az 50, mondjuk ugy, h probalok alkalmazkodni a limit sajatossagaihoz:)
Preflop tökstandard. A flopp játék, határeset. Szarozik a gépen, de ha jól láttam volt egy double gutter-ed meg egy párod, de a flush draw miatt nem volt elég outod, ráadásul az implied ods is tönkremegy, mert vagy megvan a flushe és bajbakerülsz, vagy nincs, de akkor nem fizet ki.
Ha ilyen flopon dobsz ip 3bet potban, akkor inkább dobj preflop sztem.
Ezt nekem vagy illese-nek mondtad? Mert en itt ezt pf soha nem fogom eldobni ip senki ellen, a flop mar mas teszta...
Őt idéztem.
Én se dobnék se pf, se flopon (nagyjából azért, amit leírtál a hand fölött).;)
Koszi, akkor megnyugodtam, hogy jo a gondolatmenetem:)
Kezdtek meggyőzni, és játék közben majdnem biztos adnám, de nem vagyok teljesen biztos. Ha nem lenne a két szín nyugodtan floatolnám nyilván így ami ellene szól:
1) Ha nála is van egy draw, csúf bajba kerülsz, mert legalább még egy betet beleraksz
2) Ha tökös és nála van a :Ac: visszajátszik rád
3) Ha hipertökös, és látott már floatolni akkor játszhat rád a nagy semmivel is (eléggé levehető a megadásból, hogy te nem flushdrawn vagy)
4) A 4.esre nem biztos, hogy dob, szerintem két lukas sort nem mindíg vesznek észre...
5) Hwang mester új könyve szerint floatolni a gyengeség jelére kell, eddig két betpotot láttunk
Sziasztok! Ma este beultem jatszani, eldontottem, hogy mivel ismerkedek az uj szinttel (plo50), ezert csak 2 asztalon fogok jatszani.
Hat mit mondjak: -3,5 BI. Ilyen aggro asztalokat meg eletemben nem lattam, JJxx az sima 4bet lap, erre jott KKxx-tol az 5bet, na hat itt leesett az allam az ilyen moveokatol. Ez a 3,5 BI buko most annyira kizokkentett az egyensulybol, hogy csak nah. Szerintem , csak 20 on fogok jatszani csak, aztan ha megerosodik a bankrollom+lelkem akkor megint ott folytatom, egyszeru nem tudom elviselni, ha ilyen uber looserek lemakolnak..Komolyan mondom , meg 20-on sem ilyen amator es aggro a jatek...
Meg igy is plusszos a honap, magamnak a honap elejen kituzott cel az 1000 euro volt, meglatjuk sikerul e!
edit: kozben megnyertem eletem legnagyobb versenyet! A sok indulon keresztul nagyon nehezen verekedtem at magam.
Nah helyrejott a vilag rendje, volt egy downswingem 1-2 napja, azt most korrigaltam 20-on. Nyertem 19,5 BI-t 5 ora alatt:) Sztem nalam ez rekord, ekkora mennyisegu BI megnyerese ilyen rovid ido alatt.
Ugy dontottem, tovabb folytatom a menetelest 20-on, az 50 meg varat magara kicsit, de mint mar mondtam a hosszutavu terv, stabilan jatszani 8-10 asztalon 50-en karacsonyig.
Rakok be egy grafot, kivancsi lennek, hogy a kek es a piros vonal azok ugy kb mit takarnak, ezt soha nem tudtam. Ha valaki elmagyarazna akkor megkoszonnem!
1-2 hand mara:
Elegge elcseszett hand,turn es riverre lenne kerdesem, h jo a megjatszas e. Turnon 78 ra tettem vagy pedig busted draw-ra.Mondjuk a minraise mindig gyanus.River call jo?
[pokerhandreplays]2358181[/pokerhandreplays]
2. hand
flopon ch/c nem akartam oop, a b/f meg sztem eleg weak ilyen stacksizeok mellett(mar a stackje kb 25% benn volt), ezert a lead mellett dontottem, pushra itt jo a call?Egyebkent eleg feszes jatekos, neha csinal hulyesegeket.
[pokerhandreplays]2358182[/pokerhandreplays]
Mara ennyi, gl mindenkinek!
Stat es graf:
http://img215.imageshack.us/img215/9682/nyerosession.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/4528/szept.jpg