danfiu
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 26. 17:34

Tényleg ne vedd támadásnak, de mit gondoltál mivel fog 1000 EUR-ot megadni riveren?

Szia Poco, szted mivel adhat meg?Te hogy jatszottad volna a handet?

Jah es az nem 1000 euro, hanem 100bb:)

naggeri
2013. aug. 26. 17:35

Tényleg ne vedd támadásnak, de mit gondoltál mivel fog 1000 EUR-ot megadni riveren?

lol.
nem lehetne bannolni ezt az arcot? pár napig poén ha valaki okoskodik és köze nincs a dolgokhoz, de most azt kell nézni hogy telespammeli az összes topikot a f@szságaival ?

danfiu
Válasz naggeri kommentjére
2013. aug. 26. 17:36

lol.
nem lehetne bannolni ezt az arcot? pár napig poén ha valaki okoskodik és köze nincs a dolgokhoz, de most azt kell nézni hogy telespammeli az összes topikot a f@szságaival ?

Nyugi, hadd bontakozzon ki. Mindenkinek megkell adni a lehetoseget, h hozzaszoljon.Lehet h mond egy teljesen mas linet, amire nem gondoltam:)

naggeri
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 26. 17:40

Nyugi, hadd bontakozzon ki. Mindenkinek megkell adni a lehetoseget, h hozzaszoljon.Lehet h mond egy teljesen mas linet, amire nem gondoltam:)

respect the fish! :D

balu999
2013. aug. 26. 17:43

Dán, mizu a jótékonysági akcióval? Ahogy látom már a másik oldalon kint van a lista de elég foghíjasra sikeredett :)

danfiu
2013. aug. 26. 17:51

Megkerdezem, es blogposzt formajaban kozolni fogom h mennyit sikerult osszegyujteni, meg a nevsort is:)

balu999
2013. aug. 26. 17:56

Megkerdezem, es blogposzt formajaban kozolni fogom h mennyit sikerult osszegyujteni, meg a nevsort is:)

Ok bácsika :D

Tir-X
2013. aug. 26. 18:00

Az tuti, hogy olyan linet fog mondani, amire nem csak Te, de senki nem gondolt, akinek köze van a PLO-hoz :)

Ice-pocó
Válasz naggeri kommentjére
2013. aug. 26. 18:03

lol.

Te miről beszélsz most komolyan?
Hányszor látsz engem káromkodni, vagy másokat becsmérelni?
Attól, hogy valakinek eltérő véleménye van és azt normál kereteken belül teszi, miért kéne bannolni?
Amúgy a kérdés feltevésemmel mi probléma volt?
Elvégre nincs nuts-unk. És nehezen tudom elképzelni, hogy valaki egy ilyen line után két AA-ra, vagy KK-ra megadjon 100 BB-t.

danfiu
2013. aug. 26. 18:06

Te miről beszélsz most komolyan?
Hányszor látsz engem káromkodni, vagy másokat becsmérelni?
Attól, hogy valakinek eltérő véleménye van és azt normál kereteken belül teszi, miért kéne bannolni?
Amúgy a kérdés feltevésemmel mi probléma volt?
Elvégre nincs nuts-unk. És nehezen tudom elképzelni, hogy valaki egy ilyen line után két AA-ra, vagy KK-ra megadjon 100 BB-t.

Naggeri is owned by Poco!

Élő ügyfélszolgálat