Tényleg ne vedd támadásnak, de mit gondoltál mivel fog 1000 EUR-ot megadni riveren?
Tényleg ne vedd támadásnak, de mit gondoltál mivel fog 1000 EUR-ot megadni riveren?
lol.
nem lehetne bannolni ezt az arcot? pár napig poén ha valaki okoskodik és köze nincs a dolgokhoz, de most azt kell nézni hogy telespammeli az összes topikot a f@szságaival ?
Nyugi, hadd bontakozzon ki. Mindenkinek megkell adni a lehetoseget, h hozzaszoljon.Lehet h mond egy teljesen mas linet, amire nem gondoltam:)
Dán, mizu a jótékonysági akcióval? Ahogy látom már a másik oldalon kint van a lista de elég foghíjasra sikeredett :)
Megkerdezem, es blogposzt formajaban kozolni fogom h mennyit sikerult osszegyujteni, meg a nevsort is:)
Megkerdezem, es blogposzt formajaban kozolni fogom h mennyit sikerult osszegyujteni, meg a nevsort is:)
Nyugi, hadd bontakozzon ki. Mindenkinek megkell adni a lehetoseget, h hozzaszoljon.Lehet h mond egy teljesen mas linet, amire nem gondoltam:)
lol.
nem lehetne bannolni ezt az arcot? pár napig poén ha valaki okoskodik és köze nincs a dolgokhoz, de most azt kell nézni hogy telespammeli az összes topikot a f@szságaival ?
Te miről beszélsz most komolyan?
Hányszor látsz engem káromkodni, vagy másokat becsmérelni?
Attól, hogy valakinek eltérő véleménye van és azt normál kereteken belül teszi, miért kéne bannolni?
Amúgy a kérdés feltevésemmel mi probléma volt?
Elvégre nincs nuts-unk. És nehezen tudom elképzelni, hogy valaki egy ilyen line után két AA-ra, vagy KK-ra megadjon 100 BB-t.