svajcifiu
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 26. 19:44

annyira komolytalan ez az egész.
icipoci szoktál te egyáltalán kessgémezni, vagy még mindig a 2500 ft-os élőversenyeket tolod?

naggeri
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 26. 19:50

És nehezen tudom elképzelni, hogy valaki egy ilyen line után két AA-ra, vagy KK-ra megadjon 100 BB-t.

mondd drága pocikám, omaháztál már VALAHA?
tiltre vágsz session előtt, ezt nem hiszem el. :D
rosszabb vagy mintha a nut flushom-et beletolom egy riveren felszedett str8flushbe komolyan..

Ice-pocó
2013. aug. 26. 20:06

Elfogadom barmikor ha hibaztam, csak az osszes hsz edben annyira lesut h eredmeny orientaltan gondolkozol hand vs hand es soha nem hand vs range.Visszaterve a handre, std push a river, ugye minden olyan AA,KK ami csak callozta a turnt, ezektol varok valuet, ha ch elek rosszabb nem hiszem h fog shovolni, mert turnon vagy JJ,9x sor vagy valami picked up gs+fd vok, szal nekunk kell hivni, mert sokszor elfogja magat vinni valuetownba.

Nyilvan ettol meg nem vagy rosszabb ember, csak mashogy gondolkozunk:) Nyilvan en sem jatszom meg minden handet tokeletesen es barkinek a kritikajat elfogadom, ha ala van tamasztva es nem eredmeny orientaltan kozeliti meg a handet..

Ha már a line-t kérdezted:
Valószínűleg Én is tönkrementem volna, csak egy kicsit másképp.
Flop-on Pot, amennyiben raise-t kapok nyilván berakom. Ha csak sima megadást, akkor turn-ön Én teszem be.
Nem akarom rossz helyen betenni a pénzem, éppen ezért nem várok a riverig. Jelen esetben esett ellenfelünk egy out-ja, legközelebb nem fog.
Nekem elég texas-osnak tűnnek ezek a megjátszások, amit már másodjára látok tőled.
Tudom, hogy tapasztaltabb vagy és kétség sem fér hozzá, hogy a tudásod is messze jobb, de nem azért szólok hozzá, hogy a kákán is csomót keressek.

Ice-pocó
Válasz naggeri kommentjére
2013. aug. 26. 20:08

mondd drága pocikám, omaháztál már VALAHA?
tiltre vágsz session előtt, ezt nem hiszem el. :D
rosszabb vagy mintha a nut flushom-et beletolom egy riveren felszedett str8flushbe komolyan..

Jó tanács! Inkább ne játssz ma, pihenj egyet!
Úgy látom eluralkodtak rajtad az érzések.
Ha mégis játszol, úgy Sok Sikert Kívánok!

qwertibie
2013. aug. 26. 20:41

Nekem elég texas-osnak tűnnek ezek a megjátszások, amit már másodjára látok tőled.

nézd el neki, még nem szokott át holdemről eléggé

Tir-X
2013. aug. 26. 20:42

Ha már a line-t kérdezted:
Valószínűleg Én is tönkrementem volna, csak egy kicsit másképp.
Flop-on Pot, amennyiben raise-t kapok nyilván berakom. Ha csak sima megadást, akkor turn-ön Én teszem be.
Nem akarom rossz helyen betenni a pénzem, éppen ezért nem várok a riverig. Jelen esetben esett ellenfelünk egy out-ja, legközelebb nem fog.
Tudom, hogy tapasztaltabb vagy és kétség sem fér hozzá, hogy a tudásod is messze jobb, de nem azért szólok hozzá, hogy a kákán is csomót keressek.

Pocóka, tudtad, hogy az egoisták szokták nagybetűvel írni az E/1-es személyes névmást? :D

Mindig szörnyülködve nézem, amikor valaki leírja egy mondatban nagy kezdőbetűvel, hogy 'Én'. A Te, Neked, és hasonló szavakat szoktuk nagybetűvel írni a tisztelet jeleként, udvariasságból. Szóval elég nagy egóra vall, persze ezt eddig is tudtuk Rólad :D Ez meg, amit itt művelsz a topicban, akkora botrány, hogy el sem hiszem :D:D

( könyörgöm, ne töröljétek ezeket a hsz-eket, kivéve ha dandiu kéri :) )

danfiu
2013. aug. 26. 20:45

Remelem nem fogjak torolni, csak elemzunk!

Zsipali
Válasz naggeri kommentjére
2013. aug. 26. 21:58

tiltre vágsz session előtt

Játszunk HU-t?

Sai
2013. aug. 26. 22:44

:(:(

€5/€10 Pot Limit Omaha Hi
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG (€6,475.25) 648bb
Hero (UTG+1) (€2,211) 221bb
CO (€1,217) 122bb
BTN (€1,568) 157bb
SB (€1,228) 123bb
BB (€1,015) 102bb

Pre-Flop: (€15, 6 players) Hero is UTG+1 :as: :jh: :js: :qc:
1 fold, Hero raises to €30, CO calls €30, BTN raises to €135, 2 folds, Hero calls €105, CO calls €105

Flop: :9d: :9s: :jc: (€420, 3 players)
Hero checks, CO checks, BTN bets €185, Hero calls €185, CO folds

Turn: :8s: (€790, 2 players)
Hero bets €240, BTN calls €240

River: :9h: (€1,270, 2 players)
Hero bets €1,040, BTN calls €1,008

Final Pot: €3,286
BTN shows
:9c: :8d: :7h: :jd:
Hero shows
:as: :jh: :js: :qc:

Ez a hand azért tényleg nem annyira egyértelmű (persze nem vagyok objektív az eredmény ismeretében) :)
Flopon belenyit 2 emberkébe 99J-n, ez ritkán lesz gyenge, 9xxx, AAxx, KKxx, QQxx?, TQKx, (néha valami gyengébb).
Turn-ön kicsit emelsz (river allinre pont jót), itt az overpárok elgondolkodhatnak, hogy mi lehet nálad, de talán megadnak (sort vagy fullt reppelsz, meg persze blöffök).
Riveren betolod a maradékot, AAxx soha nem lesz nálad pre játék miatt, KKxx miért emelnél tovább, marad JJxx, 9xxx, totál blöff. Nála az a kérdés, hogy AAxx vagy KKxx rábeszéli-e magát a megadásra. Nem mindig :) Attól függ, hogy mit lát, mennyire vagy képes itt semmivel meglépni ezt (turn-től kedzve). Az is gond, hogy air-rel a JJxx-től is félned kellene (ő ezt is tök jól reppeli), ez is csökkenti a totál blöfföd esélyét.

Összességében az overpárok 2x is dobhatnak (turn+river), a 9xxx-ek meg egyik utcán sem fognak dobni, ráasásul flopon se feltétlen emel egy overpár, így nem biztos, hogy többször fog bluffcatch-elni itt, mint nuttal tartani.

Mondjuk realtime ezt baromira nem gondolnám át és betolnám, az is biztos :D

danfiu
2013. aug. 27. 14:18

Gogo 100bi

Pasteboard — Uploaded Image

Mindj megyek allatkertbe allatokat simogatni, csak nehogy otthagyjanak a "barataim", mint uj bebielefant^^

Élő ügyfélszolgálat