buckaroo
Válasz danfiu kommentjére
2013. aug. 30. 9:30

Szia, ha van rálátásod, szerinted melyik hálózatban érdemes mostanság komolyabban omaházni megfelelő asztalszám és játékosállomány tekintetében NL10-20 körül. Előre is köszönöm!

Tir-X
Válasz buckaroo kommentjére
2013. aug. 30. 10:30

omaházni
NL10-20

PLO10-20, nem? :)
De egyik nap én is pont írtam valami ilyesmit skypeon, hogy NLx-en omaházni :D

castor11
2013. aug. 30. 10:32

Aprilistol:

Pasteboard — Uploaded Image

Félelmetes, amit csinálsz! Great Grat! :cool:
Szeptemberben meglesz a 100BI+

naggeri
2013. aug. 30. 10:47

Hat az elmult 5 honapban jatszottam kb 320k handet ez 915 ora jatek, atlagidonek kb 3 orat mondanek 6 asztalon.

Az h az A jatekom hany %-a az overall jatekomnak megint fogos kerdes:D Sacc/kb 85% lehet, 10% B-C es 5% ZS game

70-0-30
nálam :(:(:(

Sai
2013. aug. 30. 11:05

70-0-30
nálam :(:(:(

Szerintem ezzel is bőven jobb vagy, mint én :D

Az h az A jatekom hany %-a az overall jatekomnak megint fogos kerdes:D Sacc/kb 85% lehet, 10% B-C es 5% ZS game

Brutális az a 85%, nem is értem, hogy ilyen mentális egyensúly mellett miért van gondod az étkezéssel meg a mozgással, fogd fel úgy, hogy az "A-játék" az, amikor az előírtnak megfelelően eszel/edzel, ha 60-70%-ban tudod hozni az már hatalmas eredményekre képes.

naggeri
Válasz Sai kommentjére
2013. aug. 30. 11:18

Szerintem ezzel is bőven jobb vagy, mint én :D

Brutális az a 85%, nem is értem, hogy ilyen mentális egyensúly mellett miért van gondod az étkezéssel meg a mozgással, fogd fel úgy, hogy az "A-játék" az, amikor az előírtnak megfelelően eszel/edzel, ha 60-70%-ban tudod hozni az már hatalmas eredményekre képes.

egy 70-20-10 el már boldog lennék amúgy.
Az a baj hogy nekem két véglet van, vagy tényleg hozom a játékom, vagy nagyon nem, nincs olyan hogy B-C játék, csak ZSZSZS. :)

danfiu
Válasz buckaroo kommentjére
2013. aug. 30. 11:33

Szia, ha van rálátásod, szerinted melyik hálózatban érdemes mostanság komolyabban omaházni megfelelő asztalszám és játékosállomány tekintetében NL10-20 körül. Előre is köszönöm!

Hali!Hat, sztem plo10-20 kornyeken oly mindegy, hogy melyik teremben jatszol, mert mindenhol gyenge a mezony,ami a jatekosallomanyt illeti.Olyan terembe mennek ahol jo rb dealt kaphatsz, pl microgaming, ipoker kituno(ezekben a termekben sokszor kijon a rb 70% korul).

Nyilvan nem az a cel h rb grinderek legyunk, viszont mivel plo10-20 kb 20bb/100 a rake, ezert nem art egy magas rb deal azert:)

Tobbiek: ty!

BelaKecske
2013. aug. 30. 11:35

A srácok azt mondták nekem, h ipokeren kicsit nehezebb, nem toltam sokat de nekem nem tűnt gáznak, asztal is mindig van, micron meg volt amikor csak 2-3-at láttam.

buckaroo
2013. aug. 30. 11:42

Köszi szépen! A microg. elég szimpatikusnak tűnik. Ja, és grat a videoidhoz, nagyon komoly munka van mögöttük!

forexnub
2013. aug. 30. 12:25

nice graf
milyen széked, asztalod van hogy hónapról hónapra 170+ órát le tudsz tolni?
nekem fáj mindenem 3-4 óra után, meg sztem a vérkeringésem is nagyon leáll a lábamban

Élő ügyfélszolgálat