Szia, ha van rálátásod, szerinted melyik hálózatban érdemes mostanság komolyabban omaházni megfelelő asztalszám és játékosállomány tekintetében NL10-20 körül. Előre is köszönöm!
omaházni
NL10-20
Aprilistol:
Pasteboard — Uploaded Image
Hat az elmult 5 honapban jatszottam kb 320k handet ez 915 ora jatek, atlagidonek kb 3 orat mondanek 6 asztalon.
Az h az A jatekom hany %-a az overall jatekomnak megint fogos kerdes:D Sacc/kb 85% lehet, 10% B-C es 5% ZS game
70-0-30
nálam :(:(:(
Az h az A jatekom hany %-a az overall jatekomnak megint fogos kerdes:D Sacc/kb 85% lehet, 10% B-C es 5% ZS game
Szerintem ezzel is bőven jobb vagy, mint én :D
Brutális az a 85%, nem is értem, hogy ilyen mentális egyensúly mellett miért van gondod az étkezéssel meg a mozgással, fogd fel úgy, hogy az "A-játék" az, amikor az előírtnak megfelelően eszel/edzel, ha 60-70%-ban tudod hozni az már hatalmas eredményekre képes.
Szia, ha van rálátásod, szerinted melyik hálózatban érdemes mostanság komolyabban omaházni megfelelő asztalszám és játékosállomány tekintetében NL10-20 körül. Előre is köszönöm!
A srácok azt mondták nekem, h ipokeren kicsit nehezebb, nem toltam sokat de nekem nem tűnt gáznak, asztal is mindig van, micron meg volt amikor csak 2-3-at láttam.
Köszi szépen! A microg. elég szimpatikusnak tűnik. Ja, és grat a videoidhoz, nagyon komoly munka van mögöttük!
nice graf
milyen széked, asztalod van hogy hónapról hónapra 170+ órát le tudsz tolni?
nekem fáj mindenem 3-4 óra után, meg sztem a vérkeringésem is nagyon leáll a lábamban