Grat a hónapkezdéshez.
2, ez de kellemes ember, 6h fd+ gutshot+b pair rr ai ( wp+note). Vagy ezen a limiten ez standard?
had ballerkodjak én is kicsit dán!
Dear ...,
Your - Order number xxx for VIP Club Supernova T-shirt. was shipped on 2013/10/04.
Szia, szerinted egy plo30usd limithez, ahol átlagban 80 fölött van az ellenfelek VPIPje, és nem nagyon szeretnek dobni semmit, mekkora bankroll szükséges?
Grat a hónapkezdéshez.
1, ez egy 78-22, ami a range ellen csak akkor szívás ha nut fdje van (ami sajna meg is volt neki), de gondolom a fe-t maximalizálva így kellet megjátszani.
2, ez de kellemes ember, 6h fd+ gutshot+b pair rr ai ( wp+note). Vagy ezen a limiten ez standard?
3, pre itt nem jobb a 3bet? Ha legalább kettő jön alacsony spr mellett jobb betenni.
Hali
Vissza terve a kerdeshez, fugg h mik a celjaid igazabol.Ha 2-3 asztalon potyogsz neha hobbibol,akkor 40i-t mondanek, ha meg 4-6 asztalon jatszol(kezdoknek 4 asztalnal tobbet nem is nagyon szoktam ajanlani h jatszanak) es ebbol elsz, beleteszel sok jatekorat, akkor min 80bi-t mondanek(nyilvan fugg h mekkora a life rollod, milyen jatektudast kepviselsz, mennyire vagy mentalisan toppon,mennyire vagysz magsabb limitre jutni hamar stb). Ha meg van kerdes, nyugodtan irjal
Megindult a honap
Stacks:
UTG (€576) 96bb
UTG+1 (€547.15) 91bb
CO (€180) 30bb
BTN (€622.20) 104bb
SB (€2,048.05) 341bb
Hero (BB) (€758) 126bb
Pre-Flop: (€9, 6 players) Hero is BB :as: :qh: :2c: :ah:
UTG raises to €12, 1 fold, CO calls €12, BTN calls €12, 1 fold, Hero calls €6
Flop: :5s: :kh: :3h: (€51, 4 players)
Hero bets €36, UTG calls €36, CO goes all-in €168, BTN goes all-in €610.20, Hero goes all-in €746, UTG calls €528
Turn: :8d: (€2,003.40, 4 players, 3 all-in)
River: :9c: (€2,003.40, 4 players, 3 all-in)
Final Pot: €2,003.40
CO shows
:3s: :tc: :3d: :ad:
BTN shows
:kd: :7c: :5d: :3c:
Hero shows
:as: :qh: :2c: :ah:
UTG shows
:2h: :qs: :4s: :th:
BTN wins €1,280.40 (net +€658.20)
Hero collects €271.60 (net -€486.40)
UTG lost €576
Arra lennék kíváncsi, hogy titeket PLO-sokat mi visz rá a váltásra, mint pl. most buckaroo-t. 5év NLHE után azért gondolom elértél valamit, meg ha jól tudom dánfiú és a többi itteni PLO-s is holdemmel kezdte nem rossz eredményekkel.
Én is imádom a PLO-t, fun-ból szoktam néha tolni mert nagyon élvezem. De mi visz rá egy nyerő holdemes-t hogy az eddig befektetett munkáját, nyerő játékát feladva belekezdjen egy sztem sokkal bonyolultabb, sokkal swingesebb játék tanulásába???
A bonyolultságából és "swingességéből" adódóan, sokkal sokkal több a technikailag és mentálisan is gyenge játékos. Összefoglalva, sokkal nagyobb edge építhető.
Hat igen, plo meg nincs annyira megfejtve, gondolom sok ev nlhe mar eleg uncsi, pici edgek, stb.
De ahogy latom hallom plorol is sokan visszapattannak, a borzalmas variancia miatt, keves sikeres magyar plo vitezt ismerni...
Azt mondjak, nagyon nehez elengedni azt, amibe sok energiat meg idot fektettunk, de aki kepes meglepni az nagyon eros, es sikeres is lehet jo esellyel.
Mikor vegig gondolja az ember, hogy valtson, mindig ez van, hogy menni munkam van benne stb, de el kell tudni engedni, ha mar nem vagy sikeres es motivalt, es amugy is tuti jot tesz az embernek a valtas.
Arra lennék kíváncsi, hogy titeket PLO-sokat mi visz rá a váltásra, mint pl. most buckaroo-t. 5év NLHE után azért gondolom elértél valamit, meg ha jól tudom dánfiú és a többi itteni PLO-s is holdemmel kezdte nem rossz eredményekkel.
Én is imádom a PLO-t, fun-ból szoktam néha tolni mert nagyon élvezem. De mi visz rá egy nyerő holdemes-t hogy az eddig befektetett munkáját, nyerő játékát feladva belekezdjen egy sztem sokkal bonyolultabb, sokkal swingesebb játék tanulásába???