Resist.hu
What do u mean Sir?
ok, got it
Koszi sracok, egyedul amit mattack linkelt nem tudtam erteklmezni, de lehet h csak tul feluletes voltam.Vegre par hasznos oldal, ami miatt nem kell fejben tartani h melyik sorozat mikor jon:D
Miért nem tudtad értelmezni? :)
myepisodes.com - nagyon egyszerű oldal, minimál dizájnnal, szóval nem a mai trendeknek megfelelő csilivili, csak a lényegre megy rá, szóval beregelsz, kikeresed a soridat, amit nézel, hozzáadod a nézettek listájához, aztán beikszelgeted, hogy melyik epizódokat láttad már, stb.
a követett sorozatok új epizódjai, esetleges ismétlései megjelennek az oldalba beépített naptárba
és van egy totál hasznos funkció, ami téged a legjobban érdekelhet, a Time I've wasted, amit az alapján számol ki, hogy hány sorozat, hány epizódját láttad
nekem ez már konkrétan fél évhez közelít, de van pár ismerősöm, aki még nálam is nagyobb grinder, és az egy évet ostromolják, amit csak sorozatnézéssel töltöttek el (és akkor még a filmekről nem is beszéltünk :D)
nagyjából ennyi :D
Ma egesz nap elemeztem,coacholtam, aztan most nezem az asztalokat, volt kb 3-4 asztal,amire be tudtam ulni:(
Nem, baj ezert mar megerte,lol. Ellenfel nagyon cs, rossz regfish
€2/€4 Pot Limit Omaha Hi
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
CO (€404.10) 101bb
BTN (€836.70) 209bb
SB (€425.90) 106bb
Hero (BB) (€664.15) 166bb
Pre-Flop: (€6, 4 players) Hero is BB :7d: :6c: :kc: :ks:
CO calls €4, BTN raises to €12, 1 fold, Hero calls €8, CO folds
Flop: :3h: :6s: :9h: (€30, 2 players)
Hero checks, BTN bets €20, Hero calls €20
Turn: :3d: (€70, 2 players)
Hero checks, BTN bets €40, Hero raises to €144, BTN calls €104
River: :kd: (€358, 2 players)
Hero bets €168, BTN goes all-in €660.70, Hero calls €320.15
Final Pot: €1,334.30
Hero shows
:7d: :6c: :kc: :ks:
BTN shows
:4d: :6h: :8d: :5h:
Hero wins €1,331.30 (net +€667.15)
BTN collects €345.10 (net -€491.60)
CO lost €4
Regota nem voltam EV felett,mondjuk most playmoneyban is adogatja.Ma elkezdtem a wcoop versenyrol,amikor 4. lettem a replayer videot csinalni, csak a kutyam mindig idejott nyalogatni es elvonta a figyelmem:(
Ezek a kutyák már csak ilyenek :D :D
a kutyam mindig idejott nyalogatni es elvonta a figyelmem:(
Jah gondolom a nyalogatas vezetett felre..
dürüm maradékát le akarta enni a szád széléről :P