Regota nem voltam EV felett,mondjuk most playmoneyban is adogatja.Ma elkezdtem a wcoop versenyrol,amikor 4. lettem a replayer videot csinalni, csak a kutyam mindig idejott nyalogatni es elvonta a figyelmem:(
Kutyás video is lesz?
Már látom magam plo10en amint halálra ver a danboy's dog nevű játékos...
Kutyás video is lesz?
Már látom magam plo10en amint halálra ver a danboy's dog nevű játékos...
Dándog lol
Mi a helyzet itt a beharangozott HU-al? :)
Mi a helyzet itt a beharangozott HU-al? :)
össze kell szedned magad, hogy ne legyen busto a vége:)
en megneznek egy hu-t danfiu vs. ceewyl, sai, naggeri, luigi???? nlzkm9, netan v. andris vagy barki kicsit jaratosabb -most mas nem jut eszembe - emberrel, hogy mindketten kommentelik, mint anno mrj vs bala hu. aztan kivancsi lennek egy tok kezdo ellen is, akinek nincs, vagy csak nagyon keves tapasztalata van /ezt akar bevallalom en is, just for fun micron/.
csak egy otlet. popcornoznek ki kit hogy visz be az erdobe :). akiket meg erdekel, persze engem is, az lehet tanulna is belole, gondolkodasmod, stb.
en megneznek egy hu-t danfiu vs. ceewyl, sai, naggeri, luigi???? nlzkm9, netan v. andris vagy barki kicsit jaratosabb -most mas nem jut eszembe - emberrel, hogy mindketten kommentelik, mint anno mrj vs bala hu. aztan kivancsi lennek egy tok kezdo ellen is, akinek nincs, vagy csak nagyon keves tapasztalata van /ezt akar bevallalom en is, just for fun micron/.
csak egy otlet. popcornoznek ki kit hogy visz be az erdobe :). akiket meg erdekel, persze engem is, az lehet tanulna is belole, gondolkodasmod, stb.
én nem biztos, h olyan jól szórakoznék... :cool: