BelaKecske
Válasz naggeri kommentjére
2013. okt. 18. 11:07

ok. nyilván nagyobb lenne az érdeklődés egy pocó elleni meccsre mert ő egy celeb már itt, más kérdés hogy abból a videóból lehetne e többet tanulni, vagy abból hogy két tapasztalt játékos rögzíti a gondolatait u.a a partyról.. dehát izlések és pofonok...

Nem kérdés, az akadémia nem bulvár oldal, szal ha választani kell, akkor két remek reg párviadalára voksolok, viszont szerintem hasznos lenne egy Pocó elleni meccs is, omahában még fontosabb sztem a fishek elleni játék mint holdemben, úgyhogy azt sem tartom ördögtől valónak, legyen mindkettő.

Sziszko0313
Válasz Zsipali kommentjére
2013. okt. 18. 11:27

Im in

Amig nem jelezted a részvételi szándékod, addig gondolkoztam, hogy beszálljak-e, de így mert bőven -EV. :)

Ice-pocó
Válasz danfiu kommentjére
2013. okt. 18. 11:39

Azt hiszem írtam, hogy Okt. 23-i héten valamikor fogok ráérni érdemben. Majd akkor írok neki, és lefixálom vele a dolgokat. Plusz, kértem segítséget is, miként tudom rögzíteni a "párbajt", mert nem csináltam még ilyet, és feltenné ide, de nem jött válasz...
Amúgy továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy Dán a jobb játékos, ez nem kérdés, de én vagyok a szerencsésebb!:)

mlnrrbrt
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. okt. 18. 12:24

Hosszú távon kijön a szerencse! :o

BelaKecske
2013. okt. 18. 12:45

Azt hiszem írtam, hogy Okt. 23-i héten valamikor fogok ráérni érdemben. Majd akkor írok neki, és lefixálom vele a dolgokat. Plusz, kértem segítséget is, miként tudom rögzíteni a "párbajt", mert nem csináltam még ilyet, és feltenné ide, de nem jött válasz...
Amúgy továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy Dán a jobb játékos, ez nem kérdés, de én vagyok a szerencsésebb!:)

Senki sem szerencsésebb mint Dán.

Amúgy meg majd ő felveszi sztem, gyakorlott benne. Te csak foglalkozz a játékkal.

Ice-pocó
2013. okt. 18. 13:14

Foglalkozzak???....Mintha utasítani akarnál...Érdekes...na mindegy..
Felveheti, nem probléma, csak valszeg azt Ti soha se fogjátok látni...

danfiu
2013. okt. 18. 13:17

Foglalkozzak???....Mintha utasítani akarnál...Érdekes...na mindegy..
Felveheti, nem probléma, csak valszeg azt Ti soha se fogjátok látni...

Szerinted minek vennem fel maskulonben a HU meccset, h hokizzak otthon ra?

ceewyl
2013. okt. 18. 13:17

Egyebkent barkivel szivesen kiallok HU-ozni egyet:)Lehetne csinalni ilyen HU PLO bajnoksagot

Orbán Csabival 1v1-ezz, ha mersz. :)

Amúgy nyomhatjuk.
Lassan egy 6max asztalra is lesz elég ember.:)

Ice-pocó
2013. okt. 18. 13:20

Szerinted minek vennem fel maskulonben a HU meccset, h hokizzak otthon ra?

Jaaaj nem már, ne idegeskedj, nem bántásként írtam.
Csak szerintem rosszat tenne az "imidzsednek"..ennyi

danfiu
2013. okt. 18. 13:24

Miert rossz az imidzsemnek Poco?

Élő ügyfélszolgálat