ok. nyilván nagyobb lenne az érdeklődés egy pocó elleni meccsre mert ő egy celeb már itt, más kérdés hogy abból a videóból lehetne e többet tanulni, vagy abból hogy két tapasztalt játékos rögzíti a gondolatait u.a a partyról.. dehát izlések és pofonok...
Im in
Azt hiszem írtam, hogy Okt. 23-i héten valamikor fogok ráérni érdemben. Majd akkor írok neki, és lefixálom vele a dolgokat. Plusz, kértem segítséget is, miként tudom rögzíteni a "párbajt", mert nem csináltam még ilyet, és feltenné ide, de nem jött válasz...
Amúgy továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy Dán a jobb játékos, ez nem kérdés, de én vagyok a szerencsésebb!:)
Hosszú távon kijön a szerencse! :o
Azt hiszem írtam, hogy Okt. 23-i héten valamikor fogok ráérni érdemben. Majd akkor írok neki, és lefixálom vele a dolgokat. Plusz, kértem segítséget is, miként tudom rögzíteni a "párbajt", mert nem csináltam még ilyet, és feltenné ide, de nem jött válasz...
Amúgy továbbra is azon az állásponton vagyok, hogy Dán a jobb játékos, ez nem kérdés, de én vagyok a szerencsésebb!:)
Foglalkozzak???....Mintha utasítani akarnál...Érdekes...na mindegy..
Felveheti, nem probléma, csak valszeg azt Ti soha se fogjátok látni...
Foglalkozzak???....Mintha utasítani akarnál...Érdekes...na mindegy..
Felveheti, nem probléma, csak valszeg azt Ti soha se fogjátok látni...
Egyebkent barkivel szivesen kiallok HU-ozni egyet:)Lehetne csinalni ilyen HU PLO bajnoksagot
Szerinted minek vennem fel maskulonben a HU meccset, h hokizzak otthon ra?
Miert rossz az imidzsemnek Poco?