Eddig jo a honap:P
Tényleg hibátlan.
Mi történt múlt hónapban a non-showdown vonalkáddal? Nem nagyon láttam még ilyet. Overbetekkel próbálkoztál? Netán annyira szétcincáltad a tétedet, hogy mindenki dobált ellened mindent?
Pot limit esetén amúgy sem ritka...
aggro vok, ennyi
overbet persze:):)
aggro vok, ennyi
overbet persze:):)
Szia Dánfiú gondolom utána jártál, de Indiában CSAK! palackozott ásványvizet igyál (vagy bármit ami palackozott)! Előbb innék egy pohár benzint, mint egy pohárkával a Gangeszből! Egyik ismerősöm egy kis vezetékes vízzel bepróbálkozott, aminek egy hét hányás lett az eredménye!
Üdv!
Én még most ismerkedem komolyabban az omahaval, megnéztem danfiu pár videóját is. Főként élőben játszom/játszottam eddig, úgy gondolom eléggé fishy a mezőny. Láttam, hogy vannak hand elemzések is, megosztanék én is egy pár napos handet, szeretném ha esetleg kijavítanátok ,vagy esetleg feltárnátok , hogy hibáztam-e valahol?
Elő omaha 50/50, 8 an vagyunk, mindenki szeret flopot nézni, nem nagyon lehet preflop isolálni, egy játékos nemrég ült az asztalhoz, pár handet játszottunk még, elmondása szerint ritkán omaházik, öt a holdem asztaloknál, egy jó tag játoksnak ismertem. Sutoff-ban ülök, elöttem a hijack-ig mindenki limp, a hijack beleemel 250-et, én 3betelem 700-ig. 10K-val ültem be, olyan 18-20K lehetett még előttem, Kezembe kaptam KhKs4d3h lapokat. a 3betemet még vagy 5en auto-callozzák, a flop 6an néztük meg ami szivárvány K 7 9. a flopon mindenki checkelt (meg persze poénkodtak nekem h namajd Te hivsz :D), én betettem még 3K-t a kasszába (4200 körül lehetett a pot), a srác akiről beszéltem c/r játszott visszaemelt 8K-ig (előről jöhetett, kb utg1-2). Én rövid gondolkodás után betettem a maradék pénzemet is úgy kb 15-16K.
Mit gondoltok? Vélemény? kellett volna inkább mást játszani? Csak megadni, vagy check backelni vagy valami?
Én nem is 3betelném a királyaimat preflop valoszínű élő tapasztalataim alapján aki berakott már 50-et 700 is adni fog kb a 80%-a a playáknak és egy 5-6 fős potba igy is úgy is őszintén fogsz játszani.
A flop cbet kötelező Q-5 között minden lap szarul jön neked amivel nem párosodik az asztal, a -xr-re max a call range balancállása miatt lehet opció a call. Amivel megraisel azzal 95% be is pakolja. és nutsot mindig szívesen pakoljuk be. (ne játsz 50-50 omahát szinte lehetetlen verni a raket)
Főleg 8-an...