Helló danfiu!
Remélem jól érzed magad indiában!
Csak hogy ne maradj teljesen Omaha nélkül, tegnap játszottam eddigi legjobb sessionömet ! :)
PLO50/ PLO100 deep vegyesen ;)
Üdv és GL !
Uploaded with ImageShack.com
Ha a player nevet ki akarod takarni, akkor a graf tetején, meg lent HM jobb oldalán elfelejtetted :) (mert látom fent meg kitakartad) Nice session amúgy :)
UP: Kicseréltem a jak1 által idézett szövegben is a linket az új feltöltött képre, ezért van szerkesztve csak a hsz-ed jak1 :)
Helló danfiu!
Remélem jól érzed magad indiában!
Csak hogy ne maradj teljesen Omaha nélkül, tegnap játszottam eddigi legjobb sessionömet ! :)
PLO50/ PLO100 deep vegyesen ;)
Üdv és GL !
http://imageshack.com/i/nh3b1rp
Ha a player nevet ki akarod takarni, akkor a graf tetején, meg lent HM jobb oldalán elfelejtetted :) (mert látom fent meg kitakartad) Nice session amúgy :)
Eddig minden oke, kiveve 1-2 dolgot. Ma megkerdeztem egy idos europai bacsit h where are u from, erre a kovetkezo valasz hangzott el:From the hotel....
Blog erkezik, ha lesz 1-2 ora szabadidom es nem esem ossze a faradtsagtol
Eddig minden oke, kiveve 1-2 dolgot. Ma megkerdeztem egy idos europai bacsit h where are u from, erre a kovetkezo valasz hangzott el:From the hotel....
Blog erkezik, ha lesz 1-2 ora szabadidom es nem esem ossze a faradtsagtol
Hogy örülhetnek a regek, hogy nincs ott ez az "állat" , és több pénz jut nekik is most :)
Azt hiszik hotrun van, pedig csak nem játszol :D
Hogy örülhetnek a regek, hogy nincs ott ez az "állat" , és több pénz jut nekik is most :)
Dán van valami apropoja az indiai utnak vagy csak nyaralás?