LM: Tudom, hogy nincs benne szegyelni valo, ezen nem is ragom magam, meg nem en leszek az elso es utolso, aki limitet lep vissza.
Naggeri:Most milyen teten tolod, akkor?Grat az elismereshez.
Az eredeti tervem az az volt, hogy karacsonyig fellepjek 50-re, amit mar ebben a honapban elertem, igaz en tartosabb idore gondoltam:) De, ami kesik az nem mulik, vagy hogy mondjak. Meg amugyis, legalabb visszajon az onbizalmam 20-on..
Szomorúan olvastam, hogy beleléptél a csúfságba.... :( Mielőbbi kilábalást! GL!
LM: Tudom, hogy nincs benne szegyelni valo, ezen nem is ragom magam, meg nem en leszek az elso es utolso, aki limitet lep vissza.
Naggeri:Most milyen teten tolod, akkor?Grat az elismereshez.
Az eredeti tervem az az volt, hogy karacsonyig fellepjek 50-re, amit mar ebben a honapban elertem, igaz en tartosabb idore gondoltam:) De, ami kesik az nem mulik, vagy hogy mondjak. Meg amugyis, legalabb visszajon az onbizalmam 20-on..
Sziasztok! gondolkozom, hogy amazonrol rendeljek par PLO-s konyvet. amit fentebb belinkeltetek, s ugye annnak az ironak van egy elso konyve is, azok jok lennenek kezdesnek? másvalami javaslat esetleg? koszi!
ui.: sy, de ez az egyik legjobban pörgö PLO-s topic :D :D
Sziasztok! gondolkozom, hogy amazonrol rendeljek par PLO-s konyvet. amit fentebb belinkeltetek, s ugye annnak az ironak van egy elso konyve is, azok jok lennenek kezdesnek? másvalami javaslat esetleg? koszi!
ui.: sy, de ez az egyik legjobban pörgö PLO-s topic :D :D
Ugy nez ki(kop-kop), h sikerult kijonni a ds-bol. Visszaleptem 20-ra, neha jatszom, 50en. Kis onbizalom, megint visszajott.Mai eredmeny +15bi.
Van 1-2 erdekes hand+ eleg fun:)
1. hand
Itt ip csak call pf, vagy sima jo a 3bet?Itt flopon jo a push, gondolom call az nem opcio.?
[pokerhandreplays]2555427[/pokerhandreplays]
2. hand
Ez csak fun:)
[pokerhandreplays]2555430[/pokerhandreplays]
3. hand
Nyitok elolrol, 3bet(gyerek any4-gyel 3betel, 48/32 20-as 3bet), sb callol , ami nem eros,azert 4betelni sztem itt profitalis, ha 5betet kaptam volna,akkor fold.
[pokerhandreplays]2555432[/pokerhandreplays]
4. hand
Itt csak annyi, h jo e a river shove, van 2 blockerem. Kerdes az, h ha eddig eljott idaig, akkor mondjuk set-el adni fogja e a shove-t.
[pokerhandreplays]2555436[/pokerhandreplays]
5. hand
HOW TO WIN A 200BB POT WITH ACE HIGH?:D
Ilyet normalisan nem nagyon csinalok, de ez ellen a srac ellen, ez kb nuts:)Elsem akartam hinni, h en nyertem..
[pokerhandreplays]2555438[/pokerhandreplays]
6. hand
:)
[pokerhandreplays]2555439[/pokerhandreplays]
7. hand
Ez kerdesed hand: turn jobb a ch/c, vagy igy volt jo?
[pokerhandreplays]2555440[/pokerhandreplays]
8. hand
Ez sima fold flopon? Paddyctu megafish, masik meg megjobban.
[pokerhandreplays]2555441[/pokerhandreplays]
KB ennyi, remelem hold lesz honap vegeig.:)
Uploaded with ImageShack.us
1. Tök jó, az ellen meg eléggé elmeháborodott lehet. Note
3. No way, hogy 5betre fold, minden ellen megvan az equityd.
4. Itt kb. sose lesz nála sor. Sima AI. Van 2 blockered, ahogy te is írod, és ha megcsinálta a sort, akkor itt 99%-ban berakja előtted.
6. Itt a 4bet nem annyira standard a SB stackmérete miatt. Inkább call PF, és tartsuk bent a harmadik csávókát is.
7. Én turnon bet/foldot játszanék. Össze-vissza van 3 clean outunk, ami nem igazán elég. C/c nem jó játék szerintem
8. Dehogy fold floppon :) Easy reraise.
Nem olvastam, hogy ds van, kitartást Neked, ragadj meg mihamarabb 50en, aztán irány 100!:)
Basszus, azért durva, hogy 40 BI-t is el lehet bukni 2 nap alatt jó játékkal, azt hittem erre csak én vagyok képes a nem feltétlenül jóval:)
Cooler plusz tilt kombó nem hozott nagy sikert, kérem fáradjon a kasszához:( felirat majdnem meg is jelent.
De imádom az omahát, nem adom fel, megyek utánad, utánatok!
És igazad van, előbb 100 bb deepen kéne tolni, nem 250en, ja és a reális limitemen.
Kényes kérdés nálam a fishunting, néha felnézek 25re, elképesztő 1-2 csávó amit művel, vasárnap 2 supernova őrült meg, folyt a vér az asztalnál.
Csak sajnos az ilyen őrültek ellen nagy a variancia, nincs hozzá roll, ezt sikeresen be is bizonyítottam magamnak.
Köszi a segítséged mégegyszer, nagyon léptem előre, vannak bíztató jelek.
Neked pedig sok sikert!
3. No way, hogy 5betre fold, minden ellen megvan az equityd.
4. Itt kb. sose lesz nála sor. Sima AI. Van 2 blockered, ahogy te is írod, és ha megcsinálta a sort, akkor itt 99%-ban berakja előtted.
8. Dehogy fold floppon :) Easy reraise.
Donks can be lucky sometimes
Sztem ma vilagrekordot allitottam be, a "hogy veszitsunk el a legtobb handet, ha turnon 95% equity -nk van" . Hihetetlen. Miert kell nekem mindig ilyen sved k*csog-be belefutnom, aki meg a szabalyokat sem tudja?
1. hand
ez gondolom std, csak hat ugye turn utan mar illett volna, az enyemnek lennie...Nem ot hibaztatom, mert viszonyag jol tette be a penzet.
[pokerhandreplays]2558938[/pokerhandreplays]
2. hand
Nah ezt mondja el nekem valaki, hogy itt mit kene tenni??
[pokerhandreplays]2558942[/pokerhandreplays]
3. hand
Erre a handre vok a legbuszkebb ma. Turnon nem tudok komolyan venni egy 80centes emelest 2,8-as potba. Riveren gondolkoztam, hogy check behind lenne e jo, de mondom, ha turnon sorra huzott volna, akkor most belehivna, igy egyertelmu volt, h fd-ja van. Riveren thin vbet-et megejtettem, azzal a szandekkal,hogy rampushol, es be is jott:)
[pokerhandreplays]2558943[/pokerhandreplays]
4. hand
Itt mit rontottam el? Turnon gondolkoztam a pushon, de ugy voltam vele, h ip vok es meg nem vagyok commitalva. Megint ugyanaz sved fisss
[pokerhandreplays]2558944[/pokerhandreplays]
5. hand
Nah most jon a hanyinger hand.. Ez az a sved gyerek mrknas(kapjabe). Fujj undorito...
[pokerhandreplays]2558945[/pokerhandreplays]
6. hand
Itt ez nalam nyilvan std jatekos ellen, std call, de ellene 100% raise flopon. Es aztan top2+ gutshottal minraisel...
[pokerhandreplays]2558947[/pokerhandreplays]