Ma jol sikerult ez az esti session, habar a vegere kicsit leapadtam, de igy is +7bi lett a vege.
Voltak nagyon durva handek, ketszer kaptam ki poker ellen, egyszer poker vs poker. De vannak erdekes handek is.
1. hand
De mi ez? Valaki riveren ezt eldobta volna?poker vs poker
[pokerhandreplays]2509474[/pokerhandreplays]
2. hand
Nagyon tight jatekos ellen 3-mas 3bet-tel a.k.a I just 3bet with aces.Flopon nem szerettem volna c/r kapni, de ebbol latszik milyen gyenge jatekos,h c/r akar egy ilyen flopon.. nah mind1 turnon jo a push?
[pokerhandreplays]2509475[/pokerhandreplays]
3. hand
Gondolom ez std, flopon jobb a call vagy sima push?En ugy gondolkoztam, hogy ha callolok, es jon a flush, hiaba van nalam az ace blocker , nem tud semmilyen flussht eldobni, es egy psb-re nem tudnek mit csinalni, szoval inkabb pusholtam flopon.
[pokerhandreplays]2509476[/pokerhandreplays]
4. hand
Flop of the day:
[pokerhandreplays]2509479[/pokerhandreplays]
5. hand
Ha itt tudom, hogy az ellenfelnek bare top setje van , semmi redraw nelkul, akkor itt jo a push?Vagy flopon check?Egyebkent megneztem HM-ben, flopon 52%-om volt top set ellen, ami eleg ritkasag sztem:)
[pokerhandreplays]2509481[/pokerhandreplays]
Van meg egy csomo hand, csak nem akartam sokat feltolteni egyszerre.
Ma jol sikerult ez az esti session, habar a vegere kicsit leapadtam, de igy is +7bi lett a vege.
Voltak nagyon durva handek, ketszer kaptam ki poker ellen, egyszer poker vs poker. De vannak erdekes handek is.
1. hand
[pokerhandreplays]2509474[/pokerhandreplays]
2. hand
Nagyon tight jatekos ellen 3-mas 3bet-tel a.k.a I just 3bet with aces.Flopon nem szerettem volna c/r kapni, de ebbol latszik milyen gyenge jatekos,h c/r akar egy ilyen flopon.. nah mind1 turnon jo a push?
[pokerhandreplays]2509475[/pokerhandreplays]
3. hand
Gondolom ez std, flopon jobb a call vagy sima push?En ugy gondolkoztam, hogy ha callolok, es jon a flush, hiaba van nalam az ace blocker , nem tud semmilyen flussht eldobni, es egy psb-re nem tudnek mit csinalni, szoval inkabb pusholtam flopon.
[pokerhandreplays]2509476[/pokerhandreplays]
4. hand
Flop of the day:
[pokerhandreplays]2509479[/pokerhandreplays]
5. hand
Ha itt tudom, hogy az ellenfelnek bare top setje van , semmi redraw nelkul, akkor itt jo a push?Vagy flopon check?Egyebkent megneztem HM-ben, flopon 52%-om volt top set ellen, ami eleg ritkasag sztem:)
[pokerhandreplays]2509481[/pokerhandreplays]
Van meg egy csomo hand, csak nem akartam sokat feltolteni egyszerre.
Flop of the day:
Flopon biztosan emelnék, mert akinél flopon nincsen semmi, az később csak akkor tart/emel, ha már megvert. Védeni kell a lapot. Turn ok, riveren sztem én allinig játszanék:) Egyszerűen annyira valószínűtlen a QQ, és annyival valószínűbb egy AQ...
Több value van a turn call-ban (akár blöff is mehet megfelelő riveren, bár ilyet most nem látok:), vagy valamennyi value-t ki tudsz szedni, ha esik az 50%-od). 50% körüli handekkel OOP allin a cél, IP pedig a potcontroll és fejlődés/jó riverek esetén value nyerése.
Flopon call a donkbetre szerintem. Mivel donkolhat: sorral (ez ellen nem jó emelni), kisebb settel/még gyengébbel (ezt dobja visszaemelésre, jobb benntartani), erős húzóval (valószínűtlenebb, mert nálad van az Ah) - ekkor kb pénzfeldobás - IP ilyenkor nálam inkább call (ráadásul ilyen stacksize mellett erős húzóval a c/r jobb - ez tovább csökkenti a valószínűségét).
Ezt lehet így is, bár nálam inkább fold a cold 4-bet után... Igaz hogy 2 AA** ellen nagyon jól állsz, de a pozícióban lévő játékos vígan nyomhat call-t kb bármivel, ami ellen már közel sem elég jó a helyzet (33% körül mozogsz és OOP kell döntened az imseretlen range ellen) (pozícióbal sima call lenne).
Na ez flopon olyan check, amekkora nincsen is:) Topset ellen nyilván (kis) favorit vagy, de itt simán rádtolhatják toppár+nutfd-vel is, ami ellen meg nagy hátrányban vagy. Bármilyen megadó/visszaemelő hand ellen maximum flip ez a helyzet, ilyenkor inkább check 3 ellenfél ellen. Mivel ez a flop nem találhatta el a 3bet range-edet (legtöbbször maximum egy párod + húzód van), egyszerűen nincsen elég FE az emeléshez.
Tegnap olyan faradt voltam, hogy nem volt erom megirni az esti session reszleteit. Gyakorlatilag leutanoztam a tegnap elotti sessiont(csak most 8bi + lett), de megint buktam overfullal, turn poker ellen:D Lehet flopon kicsi volt 14-be a 10-es hivas.. de eredkes, mert ugy emlekszem, h amikor jatszottam 13 euro volt a pot , nem 14..
[pokerhandreplays]2513539[/pokerhandreplays]
2. hand
Total fish ellen, 76/64-es playa, itt river jo a call? Nagyon busted draw szaga van igazabol...Mondjuk ebbol latszik, hogy milyen gyenge jatekos mivel lecallolta az utg+1 emelesemet..
[pokerhandreplays]2513540[/pokerhandreplays]
3. hand
Lehetne argumantelni a flop call mellett, 47/25 os jatekos emelt.Itt gondolkodtam, hogy mit lehet a helyes jatek riveren, barmilyen overparral az ilyen fishek szeretnek jatszani QQ, KK. Riveren nagyon nincs ertelme a betnek, inkabb o hivjon es azt calloljuk. Velemeny?
[pokerhandreplays]2513541[/pokerhandreplays]
4. hand
Vegul jojjon hand of the day vs fish of the site:)
[pokerhandreplays]2513542[/pokerhandreplays]
Elegge hotrun vagyok jelenleg, remelem hold lesz honap vegeig:) A statjaimmal nem vagyok megelegedve, wtsd az 30,4%, AG 2,71, mondjuk lehet a wtsd azert ilyen magas mert a river call effiency az 2,09:)
Egyikbe se lehet belekötni, ha a kérdéses handnél river callt nyomtál:)
Annyi, hogy az első handnél továbbhívom a turn-t, ugyanis J megadja, viszont más meg riveren se fogja megadni. Szoktam persze check-elni is, de gyakrabban emelek, ugyanis ha itt gyakran checkeled az AA-t, akkor nem tudsz blöffölni, amikor AA-t reppelsz:) Ráadásul AJ-típusú handek itt c/c-t játszanak 2 utcán keresztül, vétek eldobni egy utcányi value-t ellenük. A check akkor jöhet be, ha valakinél QQ/KK van, és a river speciel szintén az, de itt ez nagyon kicsi része a range-üknek.
Kerdeses handnel river callt nyomtam... sima top parral semmi draw nelkul vegigcallolt..Azert chekeltem turnon, mert any river kartyanak orultem volna, kiveve J-nak + valuet kilehet szedni alacsonyabb full house ellen. Viszont ugy erzem, ha turnon folytatom a hivast, akkor kepesek eldobni J settet... Sztem ez a keves szituaciok egyike, ahol lehet slowplayelni..
Running really bad:(
Nem is tudom hol kezdjem.. Eddig ez a honap rekord hotrun volt, aztan az utolso 4 sessionomben tortent valami megmagyarazhatatlan igazabol. Uccso 5,5k handben 18bi-nel futottam ev felett, amit a bankrollom nem bir el igazan, igy sikerult elbukni a fel bankrollomat.Mondjuk mig igy is pluszos a honap, de azert csak rossz erzes..
Gondolkozok visszalepni 20-ra, sot inkabb a poker off for a while cimu fejezet megkezdodik, addig is lenyugszom, es masra gondolok..Az az igazsag, hogy nem tartom magam rossznak 50-re, de ha vissza kell lepni, akkor visszalepek...
Handeket nem rakok be, mert ugysem lenne ertelme coolereket elemezni.Most inkabb elmegyek es setalok egy nagyot, amitol lenyugszom.
nincs semmi gond a visszalepessel. PLO-ra gondolom meg inkabb ervenyes a br-management. GL!
:(
Én egyik nap megkaptam az egyik legnagyobb elismerést a limit legjobbjától.
- Are you coming from Finland?
-I? No.
-At least you play well.
A srác nyáron PLO200 on tolta, aztán -elmondása szerint- kivett egy csomó dellát, most meg kezdi 50en újra.
Tegnap meg tegnap előtt meg belefutottam -40 BI-be. Krva szar játékkal, meg persze coolerek is voltak szépszámmal, de ha őszinte akarok lenni csapnivalóan toltam. Ugyhogy megint kezdhetem én is lejjebb..
Life is sucks.