Most tolta el a fish az egészet, és nem ült vissza.
Uhh nah most vok tilten... 4-5 szuper asztalom volt deepen a fish-sel es konkretan van internet es PS connectinget ir ki folyamatosan....
Most tolta el a fish az egészet, és nem ült vissza.
Hali danfiu! Nem omaha téma ugyan, de köszi a segítséged amit a kérdésemre adtál! A megfejtés egyik kulcsa a pocsék betsizeingom volt. Jó alaposan át is rágtam magam a stratégia rovatban lévő két betsizeingról szóló cikken és láss csodát magasabb téten is működik a játékom és ismét összejött egy FT! Mégegyszer köszi! Majd meghálálom, ha gazdag és befolyásos leszek! :D
Belinkelnéd, ha szépen kérlek? Nem találom, vagy csak szimplán vak vagyok, esetleg a Bond -os stratégiai cikkek közt van? Köszi! :)
van aki a farok jó oldalára született. Lehet sőt biztos neki másban nincs szerencséje az eletben. elhiszem a sok tanulást elemzést de 1 biztos nem mindenki juthat el erre a szintre még akkor se ha dupla ennyi energiát öl bele
1 komoly barátnő vagy szerelem és vége ! ha továbba is nyerni akarsz mardj a matyizásnál vagy a fizetős 1-3 perces lányoknál
1 komoly barátnő vagy szerelem és vége ! ha továbba is nyerni akarsz mardj a matyizásnál vagy a fizetős 1-3 perces lányoknál
1-3 perc melós csajnak is kevés.
Most házasodtam, 6.5 éves kapcsolatban és éhen sem haltam ,esőember sem vagyok.
"mardj a matyizásnál" ez most ok vagy okozat?
Ezért megérte visszatérned a fórumra.