A script csodákra képes igaz? :))
Grat!Szép munka! Amúgy szerintem a vicceskedésen kívűl(ami néha erősre sikerül:) nem hiszem, hogy kétségbe vonná bárki is Danfiu tudását.
Én sem vonom kétségbe a tudását, sőt maximálisan fejethajtok a játéktudása előtt! De azért valamivel szívni kell a vérét mert különben nagyon elbîzza magát! :D Tényleg maximális respect!
Hidd el nem bizom el magam:)
danfiu aptok coaching video még megtalálható az akademia oldalán, mert én nem találom. Esetleg elküldené valaki! same issue a marcow-ossal.
Nagyon motiváló ez a topic. Én konkrétan azért kezdtem el omaházni mert láttam, hogy PLO2-ről jutottál fel HS-re négy év alatt. Köszönjük szépen, kellenek az ilyen jó példák, hogy az ember ne veszítse el a lelkesedését egy-egy downsing alatt. Jó lenne ha még osztanál meg handeket ha van rá időd, sokat tudnánk tanulni belőle. Így tovább, irigykedők meg sajnos mindig fognak ide járni, szarjál rájuk.
Én nem láttam még itt irigykedőket!
Szép munka!:p
Én is kérdeznék 2-t.
Az egyik, hogy sokat látlak délelőttönként, ez napirendnek köszönhető?
A másik, hogy egy ilyen 4max asztalnak, hogy Durian, Bullitos, tjbentham, Cobus83 mi az indítéka? :D
Három asztalon ütik egymást, és nem nagyon találom az okot, hiszen mindegyik hatalmas nyerő. + a fjutekk miért HUzik mindenkivel? Akciót várnak, fejlődni szeretne, vagy csak szimplán edge-et érez pl Cobus-on?
A másik, hogy egy ilyen 4max asztalnak, hogy Durian, Bullitos, tjbentham, Cobus83 mi az indítéka? :D
Három asztalon ütik egymást, és nem nagyon találom az okot, hiszen mindegyik hatalmas nyerő. + a fjutekk miért HUzik mindenkivel? Akciót várnak, fejlődni szeretne, vagy csak szimplán edge-et érez pl Cobus-on?