Miért te jutsz eszembe
https://www.facebook.com/video.php?v=10152785561866006&set=vb.29918501005&type=2&theater
Hello danfiu!
úgy tudom, te microgamingen játszol általában. Tudnál nekem ajánlani olyan microgaming vagy ongame termet ahol vannak rendesen omahán NL25-ig? Ps-t és Ftp-t eleve mellőzöm, játszottam már ezeken, és nem jött be.Vagy ha egyéb mást tudsz ajánlani ahol gyengébb az állomány micro-n, megköszönném! Vagyok néhány teremben, de most sokan kivonulnak magyarországról sajnos! kicsit ötlettelen lettem!
Hali, foggalmam sincs h pl25ig milyen forgalom van bizonyos termekben, kb szerintem, ha mindig szeretnel actiont , akko stars
Hali!
Stoploss/won-t használsz?
Esetleg, amikor érzed, hogy olyan brutál nyerő vagy vesztő nap közepette vagy, szoktál úgy gondolkodni, hogy na, ha még elbukok x BI-t akkor abbahagyom mára, ha nem, akkor tolom tovább.
Vagy egyszerűen addig játszol, amíg érzed, hogy A-B játék? :)
Lehet, hogy volt már róla szó, de iszonyat hosszú ez a topik. :D
Életjel?
Vagy elvitte a cica a billentyűzeted?
Életjel?
Vagy elvitte a cica a billentyűzeted?
Hali!
Stoploss/won-t használsz?
Esetleg, amikor érzed, hogy olyan brutál nyerő vagy vesztő nap közepette vagy, szoktál úgy gondolkodni, hogy na, ha még elbukok x BI-t akkor abbahagyom mára, ha nem, akkor tolom tovább.
Vagy egyszerűen addig játszol, amíg érzed, hogy A-B játék? :)
Lehet, hogy volt már róla szó, de iszonyat hosszú ez a topik. :D
Köszi a választ! :)
GL!
Hali, nem, csak mar nincs kedvem irni, mert minden jol megy es nem akarrok mindig nyero grafot posztolni:D
Testépítő lett a fiú