misirulez
Válasz danfiu kommentjére
2015. márc. 21. 20:42
hyunyx
2015. ápr. 2. 19:24

Hello danfiu!

úgy tudom, te microgamingen játszol általában. Tudnál nekem ajánlani olyan microgaming vagy ongame termet ahol vannak rendesen omahán NL25-ig? Ps-t és Ftp-t eleve mellőzöm, játszottam már ezeken, és nem jött be.Vagy ha egyéb mást tudsz ajánlani ahol gyengébb az állomány micro-n, megköszönném! Vagyok néhány teremben, de most sokan kivonulnak magyarországról sajnos! kicsit ötlettelen lettem!

danfiu
2015. ápr. 6. 17:26

Hali, foggalmam sincs h pl25ig milyen forgalom van bizonyos termekben, kb szerintem, ha mindig szeretnel actiont , akko stars

hateAllMss
2015. ápr. 9. 12:11

Hali!

Stoploss/won-t használsz?

Esetleg, amikor érzed, hogy olyan brutál nyerő vagy vesztő nap közepette vagy, szoktál úgy gondolkodni, hogy na, ha még elbukok x BI-t akkor abbahagyom mára, ha nem, akkor tolom tovább.

Vagy egyszerűen addig játszol, amíg érzed, hogy A-B játék? :)

Lehet, hogy volt már róla szó, de iszonyat hosszú ez a topik. :D

esoember
Válasz hateAllMss kommentjére
2015. ápr. 16. 10:21

Életjel?
Vagy elvitte a cica a billentyűzeted?

danfiu
Válasz esoember kommentjére
2015. ápr. 16. 11:37

Életjel?
Vagy elvitte a cica a billentyűzeted?

Hali, nem, csak mar nincs kedvem irni, mert minden jol megy es nem akarrok mindig nyero grafot posztolni:D

danfiu
Válasz hateAllMss kommentjére
2015. ápr. 16. 11:55

Hali!

Stoploss/won-t használsz?

Hat nem igazan, nagyon ritkan van stop lossom, de inkabb ugy vok ha nagyon rosszul jatszom es erzem h nem is lennek kepes visszahozni a sessiont vagy a korulmenyek olyanok, akkor inkabb abbahagyom, de ez az esetek kb 2% ban van szerencsere

Esetleg, amikor érzed, hogy olyan brutál nyerő vagy vesztő nap közepette vagy, szoktál úgy gondolkodni, hogy na, ha még elbukok x BI-t akkor abbahagyom mára, ha nem, akkor tolom tovább.

Vagy egyszerűen addig játszol, amíg érzed, hogy A-B játék? :)

Lehet, hogy volt már róla szó, de iszonyat hosszú ez a topik. :D

Hat igen, session elejen nincs ilyen h akkor most elbukok x BI-t, akkor abbahagyom, mert lehet h bukok 8-10 BI-t, de brutal jol jatszom, akkor nem erdemes abbahagyni, de pl szokott olyan lenni, hogy nyerek, de latom h rossz az EV-m vagy rosszul jatszom, akkor inkabb kiulok, hiaba nyerek.

Hali, csak most lattam:)

hateAllMss
2015. ápr. 16. 12:03

Köszi a választ! :)

GL!

Palesz76
2015. máj. 27. 10:41

Hali, nem, csak mar nincs kedvem irni, mert minden jol megy es nem akarrok mindig nyero grafot posztolni:D

Ennyire jól megy?

Zsipali
Válasz bandita 39 kommentjére
2015. máj. 27. 11:13

Testépítő lett a fiú

Élő ügyfélszolgálat