CsabiST
Válasz danfiu kommentjére
2015. okt. 22. 0:00

Remelem holdolok es honap vege 20bb/100 -at feltudok mutatni, annak mar nagyon orulnek.Jah es meg mindig csak 20-on tolom. Ev vegere szeretnek 50-en stabil nyero lenni.Nekem egyebkent a vegcel az plo100, mondjuk eves kozben jon meg az etvagy, de addig nagyon sokat kell fejlodnom.Neha egyebkent orakat szoktam nezni a plo50, 100 asztalokat, hogy ellessek olyan moveokat, betsizeingot, amit tanulhatok:)

GL

Régi bejegyzés! :) elérted már a plo100-at? Vagy legalább vered stabilan a plo50-et? ;)
Asszem' evés közben tényleg megjött az étvágy!
GG GÉEL :D

Nlzkm9
Válasz CsabiST kommentjére
2015. okt. 22. 5:52

A betsizingokat a mai napig van honnan ellesni, igaz dán? :)):))

danfiu
Válasz Nlzkm9 kommentjére
2015. okt. 22. 9:32

A betsizingokat a mai napig van honnan ellesni, igaz dán? :)):))

:P:P

Redzol89
2015. nov. 8. 7:41

Hello Danfiu kezdő omahásként lenne pár kérdésem ha nem baj !? :)
-Szerinted mi a megfelelő tanulás és játék arány kezdetben ?
-Coaching-ban mikortól éri meg gondolkodni már közvetlenül az elején is ,hogy minél hamarabb fejlődjön az ember . Vagy ez már csak a tanulási folyamat legvége amikor csak a játék finomhangolása a cél?
Nagyon megtetszett ez a pókerforma a videóidat már végigfüggtem szépen jegyzetelgettem most az általad is említett Solid State PLO-t fürkészem ! Egyébként nagyon motiváló a naplód ! Köszi ha válaszolsz és bocs ha offoltam ! Üdv !

danfiu
Válasz Redzol89 kommentjére
2015. nov. 16. 3:08

Hello Danfiu kezdő omahásként lenne pár kérdésem ha nem baj !? :)
-Szerinted mi a megfelelő tanulás és játék arány kezdetben ?
-Coaching-ban mikortól éri meg gondolkodni már közvetlenül az elején is ,hogy minél hamarabb fejlődjön az ember . Vagy ez már csak a tanulási folyamat legvége amikor csak a játék finomhangolása a cél?
Nagyon megtetszett ez a pókerforma a videóidat már végigfüggtem szépen jegyzetelgettem most az általad is említett Solid State PLO-t fürkészem ! Egyébként nagyon motiváló a naplód ! Köszi ha válaszolsz és bocs ha offoltam ! Üdv !

Hi!

Bocs,csak most olvastam.

1: szerintem kezdetben erdemesebb tobbet jatszani, mert az ember igy tanul a legkonnyebben-a sajat hibaibol-.

2:Coachingrol annyi a velemenyem h amig az ember nem tol le szep mennyiseget es nem tapasztal meg dolgokat,addig en nem vennek coachingot.Akkor vennek, ha nagyon elakadok valamiben, de mivel meg kezdetben rengeteg hibad lesz, ezert van mit kijavitani kezdokent.

hajra

csabacz
2015. nov. 16. 3:14

haha :D
Micsoda labdaérzék :D

danfiu
2015. nov. 16. 3:25

Magyar norvegon passzoltak a sracok:D

Image

kircip
2015. nov. 16. 9:01

Biztos tudták, hogy skandináv kötődésed van.

CsabiST
2015. nov. 21. 15:43

Jó szar helyen ültél XD

danfiu
2015. dec. 23. 3:53

Hi!

2 ev utan megint vallalok privat oktatast, info itt:

Oktatók | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Élő ügyfélszolgálat