Remelem holdolok es honap vege 20bb/100 -at feltudok mutatni, annak mar nagyon orulnek.Jah es meg mindig csak 20-on tolom. Ev vegere szeretnek 50-en stabil nyero lenni.Nekem egyebkent a vegcel az plo100, mondjuk eves kozben jon meg az etvagy, de addig nagyon sokat kell fejlodnom.Neha egyebkent orakat szoktam nezni a plo50, 100 asztalokat, hogy ellessek olyan moveokat, betsizeingot, amit tanulhatok:)
GL
A betsizingokat a mai napig van honnan ellesni, igaz dán? :)):))
A betsizingokat a mai napig van honnan ellesni, igaz dán? :)):))
Hello Danfiu kezdő omahásként lenne pár kérdésem ha nem baj !? :)
-Szerinted mi a megfelelő tanulás és játék arány kezdetben ?
-Coaching-ban mikortól éri meg gondolkodni már közvetlenül az elején is ,hogy minél hamarabb fejlődjön az ember . Vagy ez már csak a tanulási folyamat legvége amikor csak a játék finomhangolása a cél?
Nagyon megtetszett ez a pókerforma a videóidat már végigfüggtem szépen jegyzetelgettem most az általad is említett Solid State PLO-t fürkészem ! Egyébként nagyon motiváló a naplód ! Köszi ha válaszolsz és bocs ha offoltam ! Üdv !
Hello Danfiu kezdő omahásként lenne pár kérdésem ha nem baj !? :)
-Szerinted mi a megfelelő tanulás és játék arány kezdetben ?
-Coaching-ban mikortól éri meg gondolkodni már közvetlenül az elején is ,hogy minél hamarabb fejlődjön az ember . Vagy ez már csak a tanulási folyamat legvége amikor csak a játék finomhangolása a cél?
Nagyon megtetszett ez a pókerforma a videóidat már végigfüggtem szépen jegyzetelgettem most az általad is említett Solid State PLO-t fürkészem ! Egyébként nagyon motiváló a naplód ! Köszi ha válaszolsz és bocs ha offoltam ! Üdv !
haha :D
Micsoda labdaérzék :D
Magyar norvegon passzoltak a sracok:D
Biztos tudták, hogy skandináv kötődésed van.
Jó szar helyen ültél XD
Hi!
2 ev utan megint vallalok privat oktatast, info itt:
Oktatók | Online poker, Rakeback, Póker bónusz