Pistapapa
Válasz csufi kommentjére
2016. márc. 3. 11:59

viszonylag keveset játszom omahát ahhoz képest sokszor kerülök ehhez hasonló szituba! ezt dobni kellene riveren?

Pot Limit Omaha Hand, $0.02/$0, csufi74 | BOOM! Hand Replayer

Nem szeretném teleszemetelni danfiu topicjat, de úgy se ír semmit ide mostanság. :D

Dobd el preflop, a 23 az nagyon tré, egyetlen egy helyzetet tudok elképzelni h emelnék vele, ha a dealer és a vakok is nitek. Mondjuk én feszes vagyok szóval lehet nincs igazam. Riveren dobhatatlan, ugyanakkor sokéves hajléktalantétes karrierem során egy valamit már nagyon megtanultam, ha riveren úgy érzed, hogy nem visszaemelni akarsz hanem csak megadni annak altalaban muck lesz a vége :)

danfiu
Válasz danfiu kommentjére
2016. jún. 4. 12:39

Valaki tudja, hogy hol lehet megnezni a kidpoker nevezetu dokumentum filmet? Netflixet probaltam, de az csak bizonyos orszagokban mukodik.

danfiu
2016. jún. 4. 12:44

Nah megvan, csak meg kellett valtoztatnom az IP-met amerikaira es mukodik

naggeri
2016. jún. 4. 12:56

És jó? Btw ha mar megvaltoztattad amcsira az ipd nem szedtel le par us regfisht amig nezted a filmet?

danfiu
2016. jún. 4. 13:02

Nem sajnos, most olvasom h a netflix bekemenyitett a vpn-ezok ellen, de elvileg van megoldas

Watch Netflix from Abroad

akit erdekel

Krejdül
2016. jún. 4. 13:58

Ez a legelső alkalom, hogy egy Netflix-es filmet nem találok meg a közismert tékákban. :(

polevaulter
2016. jún. 11. 17:07

Látom shortstack-ezel pár asztalon.
Ez egy új stratégia? Miért ezt játszod?

danfiu
Válasz polevaulter kommentjére
2016. jún. 11. 17:48

Látom shortstack-ezel pár asztalon.
Ez egy új stratégia? Miért ezt játszod?

Lusta vagyok relaodolni

peraspera
2016. jún. 12. 1:25

Gondolom 100bb deepen mar nincsen edge, viszont under 100bb talan meg rutintalanabbak a regek...? Mivel megszoktak a tobb millio hand utan a >100bb-t?

peraspera
2016. jún. 12. 1:26

Bar ez mar tavaly us tendencia is vilt, szal f****on tudja

Élő ügyfélszolgálat