a legnagyobb edge egyébként 1bb-n érhető el
a legnagyobb edge egyébként 1bb-n érhető el
Alltalaban az a magyarazat h annyi stackel ulnek be a regek amennyivel a spot. Regek ellen igy csokken a variancia (?) Mondjuk nekem az lett volna a logikus h SS strategybe a std dev novekszik, viszont pont az ellenkezoje az igaz allitolag
Valaki tudja, hogy hol lehet megnezni a kidpoker nevezetu dokumentum filmet? Netflixet probaltam, de az csak bizonyos orszagokban mukodik.
Lenne egy fontos kérdésem
Neked már minden lappal volt kézbe pókered omahában?
Lenne egy fontos kérdésem
Neked már minden lappal volt kézbe pókered omahában?
Életem első öt omaha leosztásában kaptam négy ászt kézbe. Pot limit lévén kellett pár visszahívás mire betettük pre. A végén volt pislogás ,hogy buktam a potot.
Szia Danfiu!
Ajánlásodra elkezdtem olvasni Hwangtól a B.P.S-t...eddig nagyon tetszik.
Az lenne a kérdésem, hogy az underbill-t hogyan fordítanád ebben a pókeres szövegkörnyezetben? Én sehol nem találtam fordítást rá. Talán -alulfizetés??
Fontos lenne a segítséged, mert nagyon sok mondatban szerepel.
example:
Overfull vs. Underbill matchups occur in two basic structures
of flops. In the first, let’s say the flop comes 9-9-8, with the open
pair on top.
hi
Nem tudom en sem, de elsonek az underfull jutott az eszembe, de aztan azt kizartam mert ha az lenne, akkor azt irtak volna h underfull ezert arra gondoltam h ez valami olyasmi lehet ez az underbill h amikor olyan handed van, amivel nagyon kicsi az eselye h kifizetnek vagy keveset nyerhetsz vele, de ez csak otlet:)
ui: nem hiszem, hogy olyan jo lenne olvasni mar azt a konyvet, elegge elavult,sztem. Inkabb nezd h 1-2 tettel feletted hogy jatszanak a regularok+videokat nezegetnek, de ha mar nagyon konyvet akarsz olvasni, akkor ez segithet:
https://www.amazon.com/Mastering-Pot-Limit-Omaha-Aggressive-Approach/dp/1909457310/ref=sr_1_3?s=books&ie=UTF8&qid=1475436675&sr=1-3&keywords=pot+limit+omaha
Köszi!
Igen igen! A videódban is mondtad, hogy nem olvasnád ezeket újra, de kezdőknek jó lehet. Most már befejezem, és amúgy is én még nagyon kezdő szinten vagyok szvsz.
PLO SolidState megvan nekem magyarul még régről, azt végig nézem szerintem, aztán nézek majd valami más videót is.
Köszi a segítséget!