Krejdül
Válasz danfiu kommentjére
2016. okt. 21. 7:35
Egyertelmuen bet, mar flopon polarizalja magat, es nem nuts-cal polarizalt range ellen hulyeseg betelni ebben a szituban.Szal tudja kb h mindent ch backelek
És oop nem jó az, ha potkontrolozik egy ekkora kasszát? Amivel te itt callolsz, annak kb. meg is lesz az odds-a, és riveren rohadt kényelmetlen szituban lesz.
Úgy értem, hogy blank riveren te könnyebben fogsz fizetni a szettekkel/kétpárokkal, amikor meg párosodott vagy színesedett a board, akkor játszhat egy utca X/C-t, és sd-t kapott fele annyi pénzért.
danfiu
Válasz Krejdül kommentjére
2016. okt. 21. 7:56
És oop nem jó az, ha potkontrolozik egy ekkora kasszát? Amivel te itt callolsz, annak kb. meg is lesz az odds-a, és riveren rohadt kényelmetlen szituban lesz.
Úgy értem, hogy blank riveren te könnyebben fogsz fizetni a szettekkel/kétpárokkal, amikor meg párosodott vagy színesedett a board, akkor játszhat egy utca X/C-t, és sd-t kapott fele annyi pénzért.
Egy polarizalt range nem potkontrollozik/nem ch-el sosem, kiveve ha az ellenfel elter valamilyen szinten a GTO-tol. Meg flopon3 emberbe betel, turn ch, river bet line-nal soha nem fog bloffolni, meg pont az h igy nem fogom kifizetni, mert az osszes bloffjet betelne turnon.Viszont ha meg azt nezzuk,hogy ha ch-el turnon es en is xbackelek, akkor keves riveren fog tudni vbetelni a sok transition miatt.Viszont abban nem ertek egyet h a teljes flop rangemmel tovabb fogok menni riverre, mert azert lesznek olyan kombok, amiket eldobok (pl set, semmi draw es magas kor blokker nelkul)
Krejdül
2016. okt. 21. 9:17
Viszont abban nem ertek egyet h a teljes flop rangemmel tovabb fogok menni riverre, mert azert lesznek olyan kombok, amiket eldobok (pl set, semmi draw es magas kor blokker nelkul)
Igen, éppen ezért fordult meg a fejemben hogy vagy checkelek, vagy ütöm a turn-t, de akkor X/F a riveren, mert te sima kétpárokat/szetteket eldobod és csak az fd-sekkel tudsz jönni. Az a baj amúgy, hogy viszont ha azt nézzük, hogy van kétpárod/szetted és hozzá fd-d, akkor viszont oddsod van a turn call-ra, így nem hibázol, amikor megadod a turn hívását. Ezért gondolom csak, hogy én a helyében potkontroloznék, mert riveren nem szeretnék ekkora kasszára X/F-et játszani.
Az én gondolatmenetemnek az a lényege, hogy pre volt 50-50 kb., és oké, hogy turnön elől van, de amivel megadod a turn hívását, azzal kb. potoddsot callolsz, és riverre túl nagyra nő a kassza, amivel oop nagyon kellemetlen lesz a szitu, és csak a varianciáját növeli vele. Nyilván jó a turn bet, csak annyira sok szar river jöhet, fel kell készülnie, hogy háromból egyszer csekfoldolnia kell.
Wildcatfish
2016. nov. 25. 20:50
5 nap alatt beletettél 65K handet? , vagy csal a szemem ?
Nagyon kemény grat.
danfiu
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. nov. 25. 21:01
5 nap alatt beletettél 65K handet? , vagy csal a szemem ?
Nagyon kemény grat.
Ez oktober 20 ota, de sikerult is 5cardon is pluszolni, csak azt nem trackeli a hm2, szal total ilyen 72k hand korul ment le, ennyit meg eletemben nem jatszottam 1 honapban sztem.
Wildcatfish
2016. nov. 25. 21:18
Ez oktober 20 ota, de sikerult is 5cardon is pluszolni, csak azt nem trackeli a hm2, szal total ilyen 72k hand korul ment le, ennyit meg eletemben nem jatszottam 1 honapban sztem.
Uppsz a honapot benéztem igy is durva.
Hány asztalon tolod , ill. csak a starson ?
danfiu
Válasz Wildcatfish kommentjére
2016. nov. 25. 21:38
Uppsz a honapot benéztem igy is durva.
Hány asztalon tolod , ill. csak a starson ?
Aha, most csak starson, egyszeruen mas termekben tul sok a bot/osszejatszas/kifizetesi problemak/etc
Atlagosan 2-6 asztalon
castor11
2016. nov. 26. 19:23
Den bedste ungarsk-danske spillere. :)