Én továbbra is a turn betet támogatom:-)
Gratulálok a nagy kassza megnyeréséhez. Az a kérdésem hogyan játszol riveren, ha treff 10 a river kártya ?
Miért nem checkelte a rivert? Tele vagy ászos és királyos szívecskékkel vagy Ah Kh blockerrel. Én kivártam volna és duzzogva megadom a hívásodat. Ez okos dolog?
Itt mit csináltál volna, ha turn checkel?
Dán, ha én turnön villain helyében X/R-re állnék be (illetve kimenne X/X-be?) az jó megoldás lenne? Turnön amivel callolni tudsz, az már nem lesz sima szett/kétpár, hanem muszáj volt felszednie plussz eq-t ezzel a kőrrel. A sima kétpárok/szettek ellen meg nem lesz három utca úgysem. És így talán szívecske riveren megütöd a blöffödet, és ott könnyen vagyok X/C-n, vagy blank riveren kapok értéket a nutsomnak.
Gratulálok a nagy kassza megnyeréséhez. Az a kérdésem hogyan játszol riveren, ha treff 10 a river kártya ?
És az ő helyében az ő kártyájával mit cselekedtél volna turnön? Sima bet, vagy X/R?
És az ő helyében az ő kártyájával mit cselekedtél volna turnön? Sima bet, vagy X/R?
Nh szőr :) helyében igy jatszom riverig valamivel kisebb sizeinggal. Turn csekknek nincs sok ertelme imo.riveren aztan a betnek nyilvan nem volt ertelme.
Engem is ez érdekel dán legjobban. Turnön a helyében mit teszel?
Naggeri,dán..köszönöm!
Soha nem okozott még ekkora örömöt 2 férfi:))
Minden nap kéne egy ilyen pot, egyből hogy felpezsdült az élet :D
Mert lehet róla érdemben beszélgetni.