Tolni ra mindent :)
Riveren parozodott board , de tud fajni ilyenkor :)
Több év után benéztem a PA-ra és örömmel látom, hogy Danfiu-nak továbbra is megy a szekér. Gratulálok, nem semmi teljesítmény! Pedig most már brutál kemény lehet a high stakes mezőny, régen az őskorban azért könnyebb volt, bár igaz akkor még nem volt semmi segédeszköz :)
Nem toIod már a pokert inas? Mibe vágtad a feszédet?
Több év után benéztem a PA-ra és örömmel látom, hogy Danfiu-nak továbbra is megy a szekér. Gratulálok, nem semmi teljesítmény! Pedig most már brutál kemény lehet a high stakes mezőny, régen az őskorban azért könnyebb volt, bár igaz akkor még nem volt semmi segédeszköz :)
Koszi szepen, jol esik:) Igazabol en nem ugy fogom fel, hogy kemeny, hanem inkabb kielezett, de sztem ez termeszetes:) Igazabol nagyon egyszeru a keplet: ha van hibad es hajlando vagy kijavitani/fejlodni es megvan a jatek iranti szenvedely akkor a siker garantalt. Sztem sok ember aki megreked egy bizonyos limiten , annak vagy az egyik vagy a masik hianyzik vagy pedig keveset tolja es a variancia kozbeszol, de ha meg lenne szenvedely, akkor tobbet jatszana, szal jah.
Ami meg teged illet Fishfork:) Nekem is Bossrol remlesz, amikor te hs crusher voltal bosson, akkor engem Zsipali stakelt plo 0.5/1 kornyeken es o is tolta az ilyen 25/50 eket bosson asszem es arra emlekszem h mindig szidott h milyen jol futsz, mert valami atom aggro voltal ugy emlekszem:):)
Amugy az a vicc h aki olyan tehetsége volt mint te Fish aki valamelyest megelőzte a korát az ha megmaradt vna a játék iránti szenvedély vagy megfelelő helyekről tanulnt tuti h fent tudott vna maradni a toppon. Nyilván nem a top HS-en de midstakesen simán elrotyoghattál vna. Dánnal abban nem értek teljesen egyet h szerintem jókora tehetség kell a pokerhez(nem Iesz báribőI MS-HS pIayer) Fishnek ez megvolt de valamiért abbahagyta.
Amugy az a vicc h aki olyan tehetsége volt mint te Fish aki valamelyest megelőzte a korát az ha megmaradt vna a játék iránti szenvedély vagy megfelelő helyekről tanulnt tuti h fent tudott vna maradni a toppon. Nyilván nem a top HS-en de midstakesen simán elrotyoghattál vna. Dánnal abban nem értek teljesen egyet h szerintem jókora tehetség kell a pokerhez(nem Iesz báribőI MS-HS pIayer) Fishnek ez megvolt de valamiért abbahagyta.
mit szólsz jeans dobásához, dán?
mit szólsz jeans dobásához, dán?
Szia danfiu!
Régóta figyelem a topikot, kb mikor elindult talán még egy szinten is játszottunk, amíg feljebb nem léptél fokozatosan. Én már 7 éve abbahagytam a pókert, de szeretnék visszatérni. Több, mint 100000 handet lejátszottam már omahán, bár bevallom vesztes játékos voltam, (pontosan nem emlékszem mennyire, de kb. ha nem lett volna rake akkor lettem volna kicsit nyereséges a pt szerint) Könnyen tiltre kerültem ez volt a fő gyengeségem, de ez idő múltával úgy érzem ezt már jobban tudnám kezelni. Mielőtt komolyan újrakezdeném szerinted megállják a helyüket a 8-10 éves könyvek még ezen a szinten? Ha nem mit javasolnál? Illetve ingyenes és fizetős oktatós videókban melyiket tudnád ajánlani még a sajátodon kívül? Köszi előre is a segítséget!