danfiu
Válasz Jegi_omaha kommentjére
2018. nov. 22. 14:13

Szia danfiu!
Régóta figyelem a topikot, kb mikor elindult talán még egy szinten is játszottunk, amíg feljebb nem léptél fokozatosan. Én már 7 éve abbahagytam a pókert, de szeretnék visszatérni. Több, mint 100000 handet lejátszottam már omahán, bár bevallom vesztes játékos voltam, (pontosan nem emlékszem mennyire, de kb. ha nem lett volna rake akkor lettem volna kicsit nyereséges a pt szerint) Könnyen tiltre kerültem ez volt a fő gyengeségem, de ez idő múltával úgy érzem ezt már jobban tudnám kezelni. Mielőtt komolyan újrakezdeném szerinted megállják a helyüket a 8-10 éves könyvek még ezen a szinten? Ha nem mit javasolnál? Illetve ingyenes és fizetős oktatós videókban melyiket tudnád ajánlani még a sajátodon kívül? Köszi előre is a segítséget!

Hello. Sztem eselytelen, hogy megalljak a helyuket teljes mertekben, en azokat elengednem. Fizetosek kozul ami most nagyon jo: jnandezpoker,runitonce - en ezeket ajanlanam, de inkabb jnandezpoker.

Hopel3ss
Válasz danfiu kommentjére
2020. márc. 2. 16:52

Szia danfiu! Neztem a 2017 decemberi PLO100-500 sessionodet es ott kerdeztek small stakes exploitokat es elkezdtel valami olyat mondani hogy decapitated range vagy valami ott mire gondoltal? mert gyorsan visszavaltottal az akciora nem fejezted be
Valaszt elore is koszi

Va
2020. ápr. 23. 16:39

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide, de más normális omaha fórumot nemigen találok. Plo 2 zoom-on próbálkozom. Az AAxx játékom valószínűleg bűn rossz, mert ilyen a grafikonom hozzá.

Mi lehet a megoldás? Hajítsam messzire? Ha így tennék lényegesen jobb lenne itt a bevételem.
Mit tudtok tanácsolni? Mit csatoljak, hogy érdemben hozzá tudjatok szólni?

Va
2020. ápr. 23. 16:48

Majdnem ilyen a helyzet a KKxx fronton is.

Flush67
2020. máj. 18. 13:20

"Hova tűnt danfiu"?

Az egész SCOOP-ot SCIIP-eled?

szroli
2020. máj. 18. 14:55

Talán elemezget.
De azért gondolom,hogy játszogat.
Még ha nem is a SCOOP-on.

KisMuck
Válasz szroli kommentjére
2020. máj. 18. 15:12

Talán elemezget.
De azért gondolom,hogy játszogat.
Még ha nem is a SCOOP-on.

És ezért minden képp gratulál junk!

szroli
2020. máj. 18. 16:08

Gratuláljunk?
Miket irogatsz te cseléd?

pingvink93
Válasz KisMuck kommentjére
2020. máj. 18. 17:21

h megy a topikod? :) meglett a 10$ból a nagyon sok pénz?:) sokedzés, elemzés, fitt élet, szabályok között, nemadtad fel egyhamar ugye? :)

kisGusztáv
Válasz Va kommentjére
2020. máj. 18. 20:24

preflop dobd el, úgy nagy bajba nem tudsz kerülni.

Élő ügyfélszolgálat