Lehet, hogy lámaságot kérdezek, de az omaha handek követése a HM alapcsomagjának a része? Mert én eddig PT-t használtam (holdemhez), de most szeretnék beszerezni egy HM-t, mert úgy tűnik, az hasznosabb lehet. Ugyanakkor omahát is játszom és már jó lenne hozzá egy segédprogi, mert így eléggé a levegőben lógok.
2. hand tudom nem emelunk nem suited aszokkal, de mivel BTN voltam ezert onnan nagyon tag rangel szoktam jatszani, altalaban barmilyen suited Asz meg gyengek wrapekkel is.Altalaban meg ha igy eltalal a flop is, bepot, betpot szokott lenni, lehet h ott volt a hiba, turnon meg nem tudtam elengedni, de szerintem nem is kellett volna, velemenyeket varok.
Ezt 5ödjére olvasom, de nem értem, sry..
BU-ön nagyon széles range-el tolhatod, tökmind1 milyen AA**-ed van ebben a poziban..
1. Pre teljesen jó a 3bet. Ezzel a lappal HU akarunk maradni, nem teljesít jól multiway potban. Floppon nagyobbat hívok ~4,60
Turnon csak call. FE nincs, nutsra húzunk, ha leeseik IP kifizettetjük, ha nem akkor dobunk.
2. Standard, nem lehet eldobni.
Igen elsonel jobb lett volna minel elobb betenni a penzt. Masodiknal arra gondoltam h en pl AAxx r nem emelek pl utg-bol meg CO-bol.Egyszeruen ha nem suited nehezen lesz olyan flop ahol teljesen biztos vagyok, hogy jo vok+ nincsen draw javulasi lehetosegunk.
AAxx lappal mindig, mindenhonnan emelni kell!!!!
Kenyelmetlenul erzem magam, ha utg-bol emelek AAxx-val es kapok egy 3-betet akkor oop vok es van osszesen egy naked aszom... 3 betre mit csinalnatok?
Megneztem megha offsuited AAxx hand akkor is van mimumin 55%-unk barmilyen random hand ellen, akkor megprobalom ezt igy beiktatni a jatekba finoman:)
Megneztem megha offsuited AAxx hand akkor is van mimumin 55%-unk barmilyen random hand ellen, akkor megprobalom ezt igy beiktatni a jatekba finoman:)
Sracok es lanyok! Hihetetlen, ami tegnap ota tortenik..Tegnap ota sajnos egy uberbrutal downswingbe futottam...Rakok be kepet, az a baj, hogy nem tudom, hogy mi lehet a baj...Tegnap meg +21 BI-be voltam, ugy nezzetek.
Mit lehet csinalni az ilyen nagy szvingeknel?? Gondolkozom, hogy leallok mondjuk 1-2 napra, hatha az segit..