danfiu
Válasz Ani25 kommentjére
2010. júl. 8. 10:27

Lehet, hogy lámaságot kérdezek, de az omaha handek követése a HM alapcsomagjának a része? Mert én eddig PT-t használtam (holdemhez), de most szeretnék beszerezni egy HM-t, mert úgy tűnik, az hasznosabb lehet. Ugyanakkor omahát is játszom és már jó lenne hozzá egy segédprogi, mert így eléggé a levegőben lógok.

Nem alap, megkell venni hozza az omaha reszet. PT-ben is kulon van sajnos:(Szerintem omahaban meg nagyobb szerepe van a statoknak mint nlhe-ben.De megeri befektetni, hamar megterul, meg egy micro plo-snak is. Irok PM-et!

naggeri
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 8. 12:54

2. hand tudom nem emelunk nem suited aszokkal, de mivel BTN voltam ezert onnan nagyon tag rangel szoktam jatszani, altalaban barmilyen suited Asz meg gyengek wrapekkel is.Altalaban meg ha igy eltalal a flop is, bepot, betpot szokott lenni, lehet h ott volt a hiba, turnon meg nem tudtam elengedni, de szerintem nem is kellett volna, velemenyeket varok.

Ezt 5ödjére olvasom, de nem értem, sry..
BU-ön nagyon széles range-el tolhatod, tökmind1 milyen AA**-ed van ebben a poziban..
Egyébként tök std volt.
Első parti is easy call..

ceewyl
Válasz naggeri kommentjére
2010. júl. 8. 13:00

Ezt 5ödjére olvasom, de nem értem, sry..
BU-ön nagyon széles range-el tolhatod, tökmind1 milyen AA**-ed van ebben a poziban..

Ha nem egyforma színű a két A, akkor dobja, de most gamblerkedni akart és emelt ezzel a gyenge-közepes indulókézzel. :D

Zsipali
2010. júl. 8. 13:26

1. Pre teljesen jó a 3bet. Ezzel a lappal HU akarunk maradni, nem teljesít jól multiway potban. Floppon nagyobbat hívok ~4,60
Turnon csak call. FE nincs, nutsra húzunk, ha leeseik IP kifizettetjük, ha nem akkor dobunk.
2. Standard, nem lehet eldobni.

Zsipali
2010. júl. 8. 13:27

Igen elsonel jobb lett volna minel elobb betenni a penzt. Masodiknal arra gondoltam h en pl AAxx r nem emelek pl utg-bol meg CO-bol.Egyszeruen ha nem suited nehezen lesz olyan flop ahol teljesen biztos vagyok, hogy jo vok+ nincsen draw javulasi lehetosegunk.

AAxx lappal mindig, mindenhonnan emelni kell!!!!

danfiu
Válasz Zsipali kommentjére
2010. júl. 8. 14:38

AAxx lappal mindig, mindenhonnan emelni kell!!!!

Kenyelmetlenul erzem magam, ha utg-bol emelek AAxx-val es kapok egy 3-betet akkor oop vok es van osszesen egy naked aszom... 3 betre mit csinalnatok?

Zsipali
2010. júl. 8. 14:40

Kenyelmetlenul erzem magam, ha utg-bol emelek AAxx-val es kapok egy 3-betet akkor oop vok es van osszesen egy naked aszom... 3 betre mit csinalnatok?

4bet
AA-val mindig az a cél, hogy PF bekerüljön minden! 4bet után kb. potnyi pénz marad előttünk, amit szinte minden floppon be lehet pakolni (kivétel a kapcsolódó suited floppok, meg KJ9 és társai)

danfiu
Válasz Zsipali kommentjére
2010. júl. 8. 14:55

Megneztem megha offsuited AAxx hand akkor is van mimumin 55%-unk barmilyen random hand ellen, akkor megprobalom ezt igy beiktatni a jatekba finoman:)

Sai
2010. júl. 8. 15:29

Megneztem megha offsuited AAxx hand akkor is van mimumin 55%-unk barmilyen random hand ellen, akkor megprobalom ezt igy beiktatni a jatekba finoman:)

Csak arra figyelj, hogy legfeljebb potnyi pénz maradjon előtted a 4bet után; ha véletlen több maradna (deepek vagytok, vagy min3betelt az ellenfél), akkor valószínű jobb a call és play-some-postflop-poker.
Egyébként ezen a limiten annyira nem jellemző a 3bet, hogy ettől annyira félni kellene:)

danfiu
Válasz Sai kommentjére
2010. júl. 9. 11:15

Sracok es lanyok! Hihetetlen, ami tegnap ota tortenik..Tegnap ota sajnos egy uberbrutal downswingbe futottam...Rakok be kepet, az a baj, hogy nem tudom, hogy mi lehet a baj...Tegnap meg +21 BI-be voltam, ugy nezzetek.

Mit lehet csinalni az ilyen nagy szvingeknel?? Gondolkozom, hogy leallok mondjuk 1-2 napra, hatha az segit..

Élő ügyfélszolgálat