Omaha headsup-ban nagyon lehet fosztani ha tudsz játszani.
Sracok es lanyok! Hihetetlen, ami tegnap ota tortenik..Tegnap ota sajnos egy uberbrutal downswingbe futottam...Rakok be kepet, az a baj, hogy nem tudom, hogy mi lehet a baj...Tegnap meg +21 BI-be voltam, ugy nezzetek.
Mit lehet csinalni az ilyen nagy szvingeknel?? Gondolkozom, hogy leallok mondjuk 1-2 napra, hatha az segit..
Sracok es lanyok! Hihetetlen, ami tegnap ota tortenik..Tegnap ota sajnos egy uberbrutal downswingbe futottam...Rakok be kepet, az a baj, hogy nem tudom, hogy mi lehet a baj...Tegnap meg +21 BI-be voltam, ugy nezzetek.
Mit lehet csinalni az ilyen nagy szvingeknel?? Gondolkozom, hogy leallok mondjuk 1-2 napra, hatha az segit..
Koszi sracok a biztatast, ugy dontottem, h visszalepek 130bb-vel plo10-re, inkabb fejlesztem ott a jatekom, es majd kesobb visszalepek 20-ra. 65 BI-nel nem lennek szerintem biztonsagban...
Koszi sracok a biztatast, ugy dontottem, h visszalepek 130bb-vel plo10-re, inkabb fejlesztem ott a jatekom, es majd kesobb visszalepek 20-ra. 65 BI-nel nem lennek szerintem biztonsagban...
Ha jó vagy 65BI tökéletes kell hogy legyen. Bár ahogy neked kényelmes.
Nekem 10BI is elég PLO50-re. :)
Egyébként most irgalmatlanul gyenge Ongamen a PLO mezőny.
Haha 10 BI-nel mit akarsz haver? :) Ez tetszik..Egyeknet Ladbrokes-on is verheto a mezony, csucsidoben van 20-on kb 8-10 asztal, de ejszaka csak 1-2 amin szinte 6 playabol 2-3 reg, ami nem jo..
De elhataroztam, h nem adom fel, es ma megrendeltem a shopbol ezt a konyvet, hatha okosabb leszek tole:
Advanced Pot Limit Omaha at Ladbrokes Poker Shop
Ha valakinek van tanacsa, hogy lehet tulelni az ilyen swingeket, mint jatekban, mintpedig lelkileg, az irjon! Lol nem lelki segelyvonal, csak tanacs kene!:p
Ez az egyik legjobb plo könyv sztem, tuti sokat fog segíteni.
Swingekhez meg hozzá szokik az ember egy idő után. ;)
El kéne olvasni mégegyszer, elég rég olvastam, annyira jó könyv.. De lesz rá időm, mert vár Italy :D
10 napig csak süttetem a hasam, és átolvasom az Omaha irodalmaimat a beach-en :D
Akkor jo holidayt, es olvasast:)