Holdenper
Válasz danfiu kommentjére
2011. júl. 13. 18:17

21bi+, kar h csak plo50...

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Kezd a honap visszajonni, mondjuk egy tonna raket termeltem, meg kozponti rakeracen is eleg jol allok.

Image

grat! Ultrasick a nonSD, hogy csinálod, hogy emelkedik?:D

danfiu
Válasz Holdenper kommentjére
2011. júl. 13. 18:26

grat! Ultrasick a nonSD, hogy csinálod, hogy emelkedik?:D

No money in passzivitas:P

crazy3317
2011. júl. 13. 18:29

Mondjuk tuti hogy tudnek jobb bb/100at hozni, ha nem vallalnek be annyi ketes szitut postflop es kicsit visszavennek az aggressziobol:)

akkor miért nem teszed?
Image

danfiu
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. júl. 13. 18:36

Igen mostmar ezen dolgozom, csak azert akartam ilyen aggro stilust kialakitani(igaz igy nagyobb a variancia), mert ha esetleg majd valamikor fellepek stabilan 200,400-ra akkor ne legyek megszeppenve..

ui:Koszi a smileyt, like:)

qwertibie
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. júl. 13. 18:38

Image

hehe, ilyen kislabdám van itthon :)

am dán reméljük kilábaltál a ds-ből és downfiu-ról ujra danfiu leszel :p

danfiu
Válasz qwertibie kommentjére
2011. júl. 13. 18:39

Jol van Kiver_Tibor, ulj le, egyes!:D

JociBalboa
2011. júl. 13. 18:47

Qwerty_Törpe +1 :D

GL downfiu :D

Holdenper
Válasz JociBalboa kommentjére
2011. júl. 13. 21:43

downfiu:)):)) roflcopter

zoltanh
Válasz Holdenper kommentjére
2011. júl. 13. 23:34

Nagyon köszi a választ, mert így akkor még csak rá se gondolok, hogy váltsak holdemről. Gondolom sima bb/100-at írtál és nem ptbb/100-at.?
Azt hitten nagyobb winrate hozható.. na és ekkora variancia mellett.... köszi, de én inkább akkor kihagyom :)

danfiu
Válasz zoltanh kommentjére
2011. júl. 13. 23:39

Hat..en a helyedben kiprobalnam plo-t, mert fun es lehet nagyobb winratet is hozni..Jaja sima bb-t irtam+ ha parhuzamosan akarod tolni holdemmel, akkor holdemben nagyon aggro leszel...szoval a plo megnoveli rendesen az aggr-t:)

Élő ügyfélszolgálat