21bi+, kar h csak plo50...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Kezd a honap visszajonni, mondjuk egy tonna raket termeltem, meg kozponti rakeracen is eleg jol allok.
grat! Ultrasick a nonSD, hogy csinálod, hogy emelkedik?:D
Mondjuk tuti hogy tudnek jobb bb/100at hozni, ha nem vallalnek be annyi ketes szitut postflop es kicsit visszavennek az aggressziobol:)
Igen mostmar ezen dolgozom, csak azert akartam ilyen aggro stilust kialakitani(igaz igy nagyobb a variancia), mert ha esetleg majd valamikor fellepek stabilan 200,400-ra akkor ne legyek megszeppenve..
ui:Koszi a smileyt, like:)
Jol van Kiver_Tibor, ulj le, egyes!:D
Qwerty_Törpe +1 :D
GL downfiu :D
downfiu:)):)) roflcopter
Nagyon köszi a választ, mert így akkor még csak rá se gondolok, hogy váltsak holdemről. Gondolom sima bb/100-at írtál és nem ptbb/100-at.?
Azt hitten nagyobb winrate hozható.. na és ekkora variancia mellett.... köszi, de én inkább akkor kihagyom :)
Hat..en a helyedben kiprobalnam plo-t, mert fun es lehet nagyobb winratet is hozni..Jaja sima bb-t irtam+ ha parhuzamosan akarod tolni holdemmel, akkor holdemben nagyon aggro leszel...szoval a plo megnoveli rendesen az aggr-t:)