differentborder
Válasz Zsipali kommentjére
2011. júl. 9. 15:07

oqjúozj
aerpzhjaúeorhjoerjúhpaeőriz
aperthúaprihoertujopsruithjspeuúrh
>@&{#[&>Ð[}í[í]>@&{&{@{
10 asztal :S :( :@

:eek: :eek: :eek: :eek:

danfiu
Válasz nyehehe kommentjére
2011. júl. 9. 15:23

Akkor azért voltál olyan sok 50es asztalon tegnap..

amúgy arra gondoltam, hogy nem akarod újra elkezdeni a kosarazást? akár kisebb szinten is. Mondtad, hogy megbántad, hogy abbahagytad + jó motiváció lenne a fogyáshoz :)

Kesobb mindenkeppen elszeretnem ujra kezdeni a kosarazast, mondjuk amikor mar kocogni es futni tudok majd, mert amig ez a ket dolog nem megy, addig nem erdemes elkezdeni szvsz...

poker:Megszeretnem nyomni a rakerace elso 2-3 hetet, hogy az uccso 1 hetben ne kelljen sokat jatszanim es ezert jatszottam sok asztalon, de hiba volt..Mostmar atallok a napi 8-10 ora jatek 6-8 asztalra..

danfiu
Válasz danfiu kommentjére
2011. júl. 13. 4:24

Sweet session

21bi+, kar h csak plo50...

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Image
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

Kezd a honap visszajonni, mondjuk egy tonna raket termeltem, meg kozponti rakeracen is eleg jol allok.

Image

Littlemage
Válasz danfiu kommentjére
2011. júl. 13. 6:34

Grat!!!

Gabiru
Válasz Littlemage kommentjére
2011. júl. 13. 9:56

Grat!!!

Mage+1

Ezt szeretjük tőled látni :D

GL és csapj oda nekik!!! :P

castor11
Válasz Gabiru kommentjére
2011. júl. 13. 10:15

Finom....:) Azt hiszem csak akkor rakok ki napi grafot, ha ezt űberelni tudom...:D
GL!

Wildcatfish
Válasz castor11 kommentjére
2011. júl. 13. 14:23

Finom....:) Azt hiszem csak akkor rakok ki napi grafot, ha ezt űberelni tudom...:D
GL!

Nemkem ha havi szinten sikerülne akor is menne a graf a handjeim közé:)

Grat Dánfiu

zoltanh
Válasz Wildcatfish kommentjére
2011. júl. 13. 15:47

Danfiu azt meg lehet kérdezni, hogy alltime plo50-en mennyi a BB/100-ad és ez hány handet takar? Nem akarok a zsebedben turkálni csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy te aki gondolom már letolt több százK handet 50-en az milyen winratet ért el.

danfiu
Válasz zoltanh kommentjére
2011. júl. 13. 16:14

Danfiu azt meg lehet kérdezni, hogy alltime plo50-en mennyi a BB/100-ad és ez hány handet takar? Nem akarok a zsebedben turkálni csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy te aki gondolom már letolt több százK handet 50-en az milyen winratet ért el.

Igen, meglehet kerdezni. Februarban raktam ujra hm-et szal csak onnan tudok eredmenyt mondani. 50en 142k hand alatt hozok 2.1bb/100-at 100on meg 93k hand alatt 1.9-et, de mostanaban szoktak lenni 30-40bi-nes swingjeim, szoval normalisan 3-4bb/100 at hozok...Mondjuk tuti hogy tudnek jobb bb/100at hozni, ha nem vallalnek be annyi ketes szitut postflop es kicsit visszavennek az aggressziobol:)

Jah es nem jatszottam tobb 100k handet, mivel kb 1 eve omahazom:)

Zsipali
Válasz differentborder kommentjére
2011. júl. 13. 17:56

:eek: :eek: :eek: :eek:

Dánfiú tudja miért írtam :)

Élő ügyfélszolgálat