oqjúozj
aerpzhjaúeorhjoerjúhpaeőriz
aperthúaprihoertujopsruithjspeuúrh
>@&{#[&>Ð[}í[í]>@&{&{@{
10 asztal :S :( :@
Akkor azért voltál olyan sok 50es asztalon tegnap..
amúgy arra gondoltam, hogy nem akarod újra elkezdeni a kosarazást? akár kisebb szinten is. Mondtad, hogy megbántad, hogy abbahagytad + jó motiváció lenne a fogyáshoz :)
Sweet session
21bi+, kar h csak plo50...
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Kezd a honap visszajonni, mondjuk egy tonna raket termeltem, meg kozponti rakeracen is eleg jol allok.
Grat!!!
Grat!!!
Finom....:) Azt hiszem csak akkor rakok ki napi grafot, ha ezt űberelni tudom...:D
GL!
Finom....:) Azt hiszem csak akkor rakok ki napi grafot, ha ezt űberelni tudom...:D
GL!
Danfiu azt meg lehet kérdezni, hogy alltime plo50-en mennyi a BB/100-ad és ez hány handet takar? Nem akarok a zsebedben turkálni csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy te aki gondolom már letolt több százK handet 50-en az milyen winratet ért el.
Danfiu azt meg lehet kérdezni, hogy alltime plo50-en mennyi a BB/100-ad és ez hány handet takar? Nem akarok a zsebedben turkálni csak nagyon kíváncsi vagyok, hogy te aki gondolom már letolt több százK handet 50-en az milyen winratet ért el.
:eek: :eek: :eek: :eek: