1: Nagyobbat beteltem volna flopon. Így dobás nálam.
2: Nekem tetszik eddig, ha UTG egy laza játékos.
Flopon pot/call.
1. hand: hmmm, ha passzív az ellenfél, és fish, akkor valószínűleg value handje van. Lehet nála 89** (**-ben valszeg van egy K, vagy valami pár), KT**, KK** (ez azért nem túl valószínű, de ha big fish, hátha úgy gondolta megér egy slowplayt, lol), TT** (** helyén valami flopolt OESD, esetleg K*), K***cc.
Szóval szerintem a range nagyja ellen a húzóink egy része minimum él, de direkt nem írtam sok helyre suitokat, mivel cc-vel valószínűbb az összes kombó, de anélkül is lehet donkolna. Én dobnám, mivel bár a range nagyja ellen lehet él 1 vagy 2 húzónk, de a range nagyja kevésbé valószínű, és a valószínű handjei ellen nagyon nagy underdogok vagyunk (4-6-9 out kb)
2. hand: kellemetlen. Ha van róluk handem, és magas a bet vs missed Cbet IP on the flop statjuk, akkor EZ CR ai. Ha randomok, valszeg akkor is inkább CR ai a tervem, mert betnél elég gyakran fognak callolni ezen a flopon, és egy rakat kellemetlen turn kártya van számunkra (kárók, T, J, Q, A, treffek sem túl jók).
bónusz hand 1.: uhh legjobb lap volt az ellenfélnél:) nh
1. Fold.
1:3 pot odds mellett (25% equity szukseglet) allin call.
Ha a 3bettor nyitott volna floppon akkor ratoltad volna?
Ha ilyen deepen nem, akkor mekkora stacknel?
KKxx-el is ennyit nyitottal volna floppon?
2.
En ezt bedobom preflop.
SPR kisebb mint 2. Pot / call. Ha nem emelnek rank akkor shove any turn.
Egy pot bet utan latni fogjak hogy te nem mesz mar sehova. Tehat showdown lesz mindenkepp. Ugyanakkor a mogotted levo jatekosok aggodhatnak UTG miatt. Igy a gyengebb lapjaikat, amelyek meg azert eleg equityvel rendelkezenk a te lapod ellen, konyebben eldobjak. UTG pedig optimalis esetben megadja QQK4-el vagy eldobja az 5x5d6d6x-ot. :)
plo 10-et jatszom, csak hogy helyen tudjatok kezelni a velemenyem.
1. hand: hmmm, ha passzív az ellenfél, és fish, akkor valószínűleg value handje van. Lehet nála 89** (**-ben valszeg van egy K, vagy valami pár), KT**, KK** (ez azért nem túl valószínű, de ha big fish, hátha úgy gondolta megér egy slowplayt, lol), TT** (** helyén valami flopolt OESD, esetleg K*), K***cc.
Szóval szerintem a range nagyja ellen a húzóink egy része minimum él, de direkt nem írtam sok helyre suitokat, mivel cc-vel valószínűbb az összes kombó, de anélkül is lehet donkolna. Én dobnám, mivel bár a range nagyja ellen lehet él 1 vagy 2 húzónk, de a range nagyja kevésbé valószínű, és a valószínű handjei ellen nagyon nagy underdogok vagyunk (4-6-9 out kb)
2. hand: kellemetlen. Ha van róluk handem, és magas a bet vs missed Cbet IP on the flop statjuk, akkor EZ CR ai. Ha randomok, valszeg akkor is inkább CR ai a tervem, mert betnél elég gyakran fognak callolni ezen a flopon, és egy rakat kellemetlen turn kártya van számunkra (kárók, T, J, Q, A, treffek sem túl jók).
bónusz hand 1.: uhh legjobb lap volt az ellenfélnél:) nh
Asszem ehonapra befellegzett a pokernek, undorito dolgok mennek mostanaban 100-on.Kicsit pihenek, aztan start megint, pedig azt hittem h rekord honap lesz, de tevedtem...thats plo
Uccso 10k hand plo50:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Honap:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Akkor mar beteszek minden statokat, mert blogot ugysem fogok irni...
Remeljuk kovetkezo honapban jobban fogja adni...gl mindenkinek
Asszem ehonapra befellegzett a pokernek, undorito dolgok mennek mostanaban 100-on.Kicsit pihenek, aztan start megint, pedig azt hittem h rekord honap lesz, de tevedtem...thats plo
Uccso 10k hand plo50:
Honap:
Akkor mar beteszek minden statokat, mert blogot ugysem fogok irni...
Remeljuk kovetkezo honapban jobban fogja adni...gl mindenkinek
tényleg drukkolok neked, de én őszintén nem tudom már elképzelni hogy PLO-ban hogy tud valaki például PLO50-ről PLO600 ig felmenni, amikor egy ~80 BInes down simán standard. A LEGJOBBAKKAL is előfordul. (Matt; doorbred, kb a egyik legjobb omahasokkal a 2+2n)
Ehhez a game-hez 10*jobb skillek kellenek mint a sima holdemhez. minél többet játszom, annál jobban igazabbnak érzem.
Ettől függetlenül hiszem hogy neked sikerülhet, mert akkor mindezt megcáfolod. :)
GL
Amíg nem vagy plusszos 0.02/0.04-en, addig kár feljebb lépni :)
Amíg nem vagy plusszos 0.02/0.04-en, addig kár feljebb lépni :)
cr-nek nincs sok értelme.
nincs FE, meg soxor mögénk is checkelnek.