ceewyl
Válasz Va kommentjére
2010. júl. 12. 18:21

PlO 10 sh-n 3000 hand alatt mennyire standart 10BI minuszban lenni EV-hez képest?

Sírjak, vagy ez plo variancia?

Köszi

Simán benne van sajnos.

Va
Válasz ceewyl kommentjére
2010. júl. 12. 21:40

Köszi mindenkinek. Kicsit megnyugodtam (de azért nem nagyon ;)

naggeri
Válasz Va kommentjére
2010. júl. 12. 21:48

na, most buktam 10 BI-t. Ez variancia. :)
( amúgy nem mert szimplán szar voltam, meg tilteltem vagy 3BI-t.)

danfiu
Válasz danfiu kommentjére
2010. júl. 22. 15:35

Kerdese hand:

Badger: 58/0 0.4agg 204 hand

Mivel eleg deepek vagyunk, utolag visszagondolta flopon csak a call az jobb lett volna sztem, turnon meg sztem egyertelmu a push. Mit rontottal el, vagy mit kellett volna jobban csinalnom?

$0.05/$0.10 Pot Limit Omaha Hi
Prima
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG Sow_and_reap ($20.24)
UTG+1 Hero ($31.24)
CO pokerw063 ($9.85)
BTN Rockon ($9.90)
SB Badger211 ($14.09)
BB uggger25 ($10.29)

Pre-Flop: ($0.15, 6 players) Hero is UTG+1 :8c: :js: :as: :9c:
1 fold, Hero raises to $0.35, 1 fold, Rockon calls $0.35, Badger211 calls $0.30, 1 fold

Flop: :7s: :qc: :8s: ($1.15, 3 players)
Badger211 bets $1.15, Hero raises to $4.60, Rockon folds, Badger211 calls $3.45

Turn: :ac: ($10.35, 2 players)
Badger211 checks, Hero bets $10.35, Badger211 calls $9.09

River: :jh: ($29.79, 2 players)

Final Pot: $29.79
Hero shows
:8c: :js: :as: :9c:
Badger211 shows
:ah: :3s: :qh: :8h:

Badger211 wins $27.11 (net +$13.07)

Hero collects $1.26 (net -$14.04)
Rockon lost $0.35

Va
2010. júl. 22. 15:50

A válaszom abszolut nem építő jellegű lesz, de erről a leosztásról eszembe jutott egy 2+2-n látott kifejezés "no wait intelligence player, NWIP". Vagyis ne keresd az okot a játékára, mert olyan, hogy ok, itt nincs...

Sai
2010. júl. 22. 16:16

Legközelebb ne tedd be a végét, mert nem számít:)
Turn push nyilván jó, nem szabad hagyni, hogy leessen egy lyuksor neki, és nagyon-nagyon kevés lap ellen vagy hátrányban, ami flopon így játszik.
Flop azért inkább call, mert az becsábíthatja a harmadik játékost is (kisebb fd-val akár), valamint ha egy 0.4agg játékos OOP emel ezen a boardon, akkor nem nagyon lehetsz előnyben.
Pre is nyilván jó:)

Zsipali
Válasz Sai kommentjére
2010. júl. 22. 16:22

Teljesen jó volt így!
150BB effektív stack abszolút nem deep. Floppon nut FD+ gutshoot-tal soha nem leszünk túl nagy underdogok Legrosszabb lap ami az enemynél lehet az a QQT9, ami ellen van 37%-unk, de a range tele van olyan kombinációkkal, amit dominálunk. Repot flop all day! Turn az egyik legjobb lap számunkra, easy shove!

danfiu
Válasz Sai kommentjére
2010. júl. 22. 16:24

Turn push nyilván jó, nem szabad hagyni, hogy leessen egy lyuksor neki, és nagyon-nagyon kevés lap ellen vagy hátrányban, ami flopon így játszik.
Flop azért inkább call, mert az becsábíthatja a harmadik játékost is (kisebb fd-val akár), valamint ha egy 0.4agg játékos OOP emel ezen a boardon, akkor nem nagyon lehetsz előnyben.

Akkor kb ugyanugy latjuk a szitut.Flopon a QQQ-t kizartam, mert azzal betenne a penzet(meg ilyen deepen is), ha meg underset-je van+ fd az sem izgat, mert azt fogom a nut flush-sal, es meg tudok javulni. Mondjuk tenyleg eleg erdekesen jatszotta meg, en nem tudom sima naked 2 parral biztos, h nem tennem be semmi redraw-val..De azert koszi az eszrevetelt!

Zsipali
Válasz Sai kommentjére
2010. júl. 22. 16:25

Szvsz a call azért nem jó floppon, pont mert nem szeretnénk bent tartani a 3. játékost, hisz azzal rengeteg equity-t vesztünk. Túl sok olyan turn jöhet, amit nagyon nem szeretnénk látni 3way (offsuit J,6,9,5,4).

danfiu
Válasz Zsipali kommentjére
2010. júl. 22. 16:28

Teljesen jó volt így!
150BB effektív stack abszolút nem deep. Floppon nut FD+ gutshoot-tal soha nem leszünk túl nagy underdogok Legrosszabb lap ami az enemynél lehet az a QQT9, ami ellen van 37%-unk, de a range tele van olyan kombinációkkal, amit dominálunk. Repot flop all day! Turn az egyik legjobb lap számunkra, easy shove!

Akkor semelyik utcan nem rontottam ezek szerint? De a deepseget nem az SPR alapjan szamoljak?Pont most olvastam a Hwang konyvben.

Flopon 1.15 dollar van benn, neki meg 13.7 korul ami 12 korul van, es az mar eleg deep. En mindig ez alapjan dontok. Vagy rosszul tudom?:D

Élő ügyfélszolgálat