Nekem tetszik ez a megjátszás, szerintem így volt benne a legtöbb érték. Nálam még esetleg szóba jön a ch/c a riveren, pot control miatt, de ez lehet, hogy túl nit megközelítés
+1, jó volt ez így.
Ha fish akkor lehet, hogy van értelme visszatolni rá. Ha nincs low hand nála, akkor bármilyen trash lappal képes lesz tönkre menni, és ezzel callolta is volna feltehetőleg a 4bet all inod.
Tóth Ricsi épp FLO8 5/10-et játszik, miközben deep a WU-on.
Ha fish akkor lehet, hogy van értelme visszatolni rá. Ha nincs low hand nála, akkor bármilyen trash lappal képes lesz tönkre menni, és ezzel callolta is volna feltehetőleg a 4bet all inod.
Tóth Ricsi épp FLO8 5/10-et játszik, miközben deep a WU-on.
[INDENT]Remélem figyeled mellé a 2db 3/6-os NLO8 asztalt is így már sokkal izgibb. ;)[/INDENT]
Nem tudom miért jó neki, hogy négyféle játékot játszik egyszerre. Eléggé -EV lehet, hacsak nem ez aprópénz neki, és unaloműzésnek csinálja.
A turn és river akciója után is így gondolod? Persze most ezzel becallolt, de rangeben gondolkodjunk. Turn 3bet, River 3bet a majdnem hogy potbetre. Mivel fog itt visszaqrni? :D Amit eltudtam képzelni. 23xx, 24xx,34xx, Fullok. Te mire gondoltál?
Mai sessionből pár hand. :)
1. :Ad::Ts::5s::3h: Blöff Vs 2 enemy
Pot Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, bradlacko | BOOM! Hand Replayer
2.:As::5s::5h::3d: Pot Odds+ Fold Equity
3.:Ac::Ad::2c::5s: Tüzijáték
4.:Ah::4h::Kd::7s: Minta hand
A kérdés::Ah::Th::Jc::2c: Az előző minta handre alapozva történt a move, ez szerintetek jó így?
Mai sessionből pár hand. :)
1. :Ad::Ts::5s::3h: Blöff Vs 2 enemy
2.:As::5s::5h::3d: Pot Odds+ Fold Equity
3.:Ac::Ad::2c::5s: Tüzijáték
4.:Ah::4h::Kd::7s: Minta hand
A kérdés::Ah::Th::Jc::2c: Az előző minta handre alapozva történt a move, ez szerintetek jó így?