Én is beszállok a felajánlásba! Remélem nem fogtok bunkónak nézni de csak 5%-al mert így is adtam el magamból 50%-ot. :D
Ok, én is benne vagyok.
Egy 4. hely végül összejött nekem is plo/8 4,40-en. Csak 1 órát kellet várni pluszban míg helyreállt a PS.
Remélhetőleg lesz jobb is.
Kipróbáltam a zoom nlo8 5 centest. Egy vicc ott az rng, úgy kapják turnre-riverre az egy outjukat, mintha kötelező lenne. No Limit Omaha Hi/Lo Hand, $0.05/$0.10, propaty | BOOM! Hand Replayer
[QUOTE=soux;523145]Én is beszállok a felajánlásba! Remélem nem fogtok bunkónak nézni de csak 5%-al mert így is adtam el magamból 50%-ot. :D[/QUOTE
Köszi . A legszebb végeredmény , mindenki küldött mindenkinek . Gl
Én is, de csak a O8 versenyekre. Csak hogy ne legyen sértődés, mivel a hétfői badugit be fogom húzni:)
Úgy látom a 10%-os buliról lemaradtam, de az 5$-t küldeném.
Bakyka! Ugyanez a PS nicked is?
Javaslatom csak annyi, hogy a helyezéseket arányosítani kellene a versenyen résztvevők számával.
Lehet, hogy nagy különbségek lesznek a mezőnyök méretében.
A Piactéren már nem próbálkozom, mert még az előző ajánlatra sem érkezett reakció, hátha itt... Nekem is, mint Blaci kollégának, a SCOOP bonusz miatt kellene PS-MB pénz csere. 407-et küldenék PS-en 400-ért MB-n.
Úgy látom a 10%-os buliról lemaradtam, de az 5$-t küldeném.
Bakyka! Ugyanez a PS nicked is?
Javaslatom csak annyi, hogy a helyezéseket arányosítani kellene a versenyen résztvevők számával.
Lehet, hogy nagy különbségek lesznek a mezőnyök méretében.
A Piactéren már nem próbálkozom, mert még az előző ajánlatra sem érkezett reakció, hátha itt... Nekem is, mint Blaci kollégának, a SCOOP bonusz miatt kellene PS-MB pénz csere. 407-et küldenék PS-en 400-ért MB-n.
Úgy értettem, hogy a helyezés osztva a mezőny létszámával, akinél a legkisebb azé a lé.
Pl. 20.hely/2000 fő jobb, mint 3.hely/200 fő.