Póker Fórum Archívum > Omaha és más póker fajták > Minden ami Omaha Hi-Low!! (MTT,SNG,CASH)

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 11. 14:02

Sztem ha nekem 1/10-ed ennyi szerencsém lenne már milliárdos lennék. :D 2nd nuts fullok nem elegek nekem. :D Ellenben nice hand. ;)

Azért nálam sincs kolbászból a kerítés...:)

SHOMDEE és társai( 50 BB-vel ülnek be, a lapok 10-15%-val open-, vagy 3-bet-shove-olnak) kezdenek teljesen az agyamra menni. Egyrészt hatalmas varianciát generálnak, másrészt azt a kis előnyt, amit pf tudok ellenük szerezni, elviszi a magas rake. Lehet ők csinálják jól, hogy az állandó shove-olgatással felcsipegetik a kis rake nélküli kasszákat, de szerintem 50 BB-vel ez akkor sem jó játék, csak egy hatalmas rake-csapdát csinálnak ebből a nlo8 zoom-ból...

oTBo
Válasz matteo85h kommentjére
2013. máj. 11. 14:32

Azért nálam sincs kolbászból a kerítés...:)

SHOMDEE és társai( 50 BB-vel ülnek be, a lapok 10-15%-val open-, vagy 3-bet-shove-olnak) kezdenek teljesen az agyamra menni. Egyrészt hatalmas varianciát generálnak, másrészt azt a kis előnyt, amit pf tudok ellenük szerezni, elviszi a magas rake. Lehet ők csinálják jól, hogy az állandó shove-olgatással felcsipegetik a kis rake nélküli kasszákat, de szerintem 50 BB-vel ez akkor sem jó játék, csak egy hatalmas rake-csapdát csinálnak ebből a nlo8 zoom-ból...

Én ellenük nem megyek all-in szinte soha,egyébként is nagyon ritkán.Így tudom legjobban csökkenteni a varianciát.

soux
Válasz oTBo kommentjére
2013. máj. 11. 15:34

Én ellenük nem megyek all-in szinte soha,egyébként is nagyon ritkán.Így tudom legjobban csökkenteni a varianciát.
Valami pont ilyesmit szerettem volna én is írni. :) Nem ők kellenek, hogy az igazi ellenfeleid legyenek. Amikor velük keveredsz AI-t flippeket fogtok játszani nagyrészt. De megkockáztatom, ha te pusholsz be akkor gondolom ők vígan dobnak igaz? :) Ez a preflop csapkodás valóban nagy varianciát generál. Inkább játszd le postflop. Vagy ha nagyon AI-ba szeretnél menni, akkot határozz meg egy mééééég feszesebb Calling ranget.

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 13. 12:29

Igazatok van, megpróbálom akkor visszafogni magam:)

oTBo
2013. máj. 13. 14:10

Igazatok van, megpróbálom akkor visszafogni magam:)

Ma délelőtt is meglepően sok all-int vállaltál be..
Sajnos ma én sem bírtam magammal, és megadtam egy párat,mínuszos is lett a session :(

matteo85h
Válasz oTBo kommentjére
2013. máj. 13. 14:52

Ma délelőtt is meglepően sok all-int vállaltál be..
Sajnos ma én sem bírtam magammal, és megadtam egy párat,mínuszos is lett a session :(

Nem tehetek róla, az ilyen szituációkban valahogy mindig ólom nehézzé válnak az ujjaim a call gomb fölött...:) Most azt találtam ki, hogy all-int csak úgy adhatok meg, ha előtte várok 10 másodpercet, addigra általában le szoktam higgadni:)

soux
2013. máj. 13. 21:12

Hoztam 1 kis friss ropogós MAGAS Omahát. :)
weaktight | Hand | Ah7hAc5h - $0.05/$0.10 Zoom Pot Limit Omaha Hi
Nagyon sok hülye van. Érdemes lenne 1-2 sessiont kipróbálnotok. ;) Tnap + 10BI PL10 Zoomon kb 2 óra alatt. (Jó mondjuk adta a cseresznyétől kezdve mindent. :D:D:D) Ma csak 2,5-el szálltam ki és olyan 5 órát játszottam.

atisz
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 14. 11:46

Kár, hogy nincs 2/5 centes zoom. Sajnos a normál asztaloknál állandóan 4-5 tight reg ül, és nem lehet nagyobb potokat játszani. Órákon keresztül megy a limp fold. Tegnap este sikerült megint eltiltelnem néhány BI-t. Kb 4 órán keresztül mozogtam -1 és -2 BI között. Aztán elszabadult a pokol, mikor AAK2 double suited-el lejött flopra nut flush draw, nut low draw egy játékos ellen, és semmi nem jött be, az AA is kevés volt, buktam egy 300 BB potot. Azután találtam egy asztalt, ahol az átlag pot 200 BB körül volt, beszáltam az akcióba, a többit nem nehéz kitalálni. :)
De hogy valami pozitívat is írjak, végre egyszer én voltam egy flöss csatának a szerencsése, egy A flöss ellen volt sor flössöm, 200 bb pot, és nem volt low hand.

Sok sikert mindenkinek a scoop-hoz, sajnos ez most nem az én rollomnak való. A 7.50-esen még gondolkodtam, de délután 5 az túl korai, 7-nél előbb nem hiszem, hogy hazaérek munkából.

matteo85h
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 14. 11:52

Full Tilten a Rush PLO8 0.5-öt lecserélték 0.05-re. Sajnos forgalom továbbra sincs, de lehet ez annak is betudható, hogy nem sokan tudnak a változtatásról.

atisz
Válasz soux kommentjére
2013. máj. 14. 12:29

Rush az jó lenne, de a Full Tilt sajnos halott. 0 játékos van plo8 rush-on, normál asztal is mindössze 5 db fut az egész teremben.

Élő ügyfélszolgálat